![]() |
Noul Renault Symbol va debuta la Moscova
5 Attachment(s)
Renault a lansat primele fotografii si detalii cu privire la noul Symbol care va debuta la Salonul Auto de la Moscova. Acesta va fi disponibil in majoritatea tarilor din Europa Centrala si de Est, in Rusia, Turcia si Maghreb. Cel mai probabil, publicul va face un pas in spate atunci cand va analiza designul masinii care arata de parca ar fi fost derivat de la Dacia Logan. In rest, ca orice autoturism si acesta merita o sansa. Noul Renault Symbol imprumuta platforma de la Clio II si masoara 4.26 metri in lungime si 1.43 metri in inaltime.
|
Re: Noul Renault Symbol va debuta la Moscova
O mare curcitura intre megane si logan ; o alta panarama de masina marca renault . sa fim seriosi :evil:
|
aolo ce panarama e...are farurile alea imense!!! :shock: urat in draci! cred ca se vrea a fi fabricat pentru cei care nu vad bine...:lol: (glumesc)
|
Botul zici ca e un face-lift la noul Logan. Forma geamurilor laterale bate spre 206 sedan.
Mie nu-mi place per total. Mi se pare aiurea. |
zici ca au fu@#$ un clio simbol:loganu facelift ,fiat linea, laguna 3
siii....a iesit chestia asta.... |
:headache:
ugly s*****t |
sa nu uit de sandero :lol:
|
panarama panarama, dar pretul nu e panarama deloc. sigur va fi ieftina si clar va avea succes. urata, frumoasa, conteaza ca e practica si ieftina... si banul vorbeste
|
Quote:
|
pot sa stiu si eu ce superbitati de masini aveti voi cei care o faceti pe asta trompeta sau mai stiu eu cum? nu cei care isi exprima frumos parerea
|
Noul Renault Symbol va debuta la Moscova
Oribil , nu merita nici o atentie :oops:
|
pe cuvantul meu majoritatea vorbiti de parca ati avea nu stiu ce masini super tari in materie de design, dar la voi etalonul e mercedes city sau cum se cheama autobuzu ala de il au astia de la ratb, imi dau seama cand vorbiti la telefon, va credeti in limuzina doar e mercedes, mai are si sofer, cool.
Pana una alta masina are un target, pe care cam e lider, nu e o masina sportiva, nu e una de lux, apropo luxul se plateste, si pentru multi romani nu e dacia. Cu toate ca au anumite asemanari. Parca va aud in viitor noul x5 e o corcitura de q7 si x3, nu m-ar mira. Priviti mai incolo de sportivitate, si supercar-uri. Personal daca as avea 11 mii de euro, un nivel de trai mediu mi-as cumpara pe loc o versiune, un 1.5dci parca, e mai mult decat suficient, spatiu ai, consum scazut ai, si masina nu mi se pare asa urata. Daca era lansat loganul dupa clio cred ca stiu ce se spunea. Numai bine. |
Loganul e fotomodel pe langa hidosenia asta :)
|
Masina nu e cine stie ce frumusete, dar merita si ea o sansa. Daca pretul va fi unul bun, va avea si acest model succes, cum a avut si vechiul Symbol , cum a avut si are Loganul , pt ca este o masina buna pt romanul de rand.
|
seamana destul de mult cu Sandero...
|
Da ce seamana cu GOLAN face lift bai frateeee .
|
urata rau frateeee nush ce ia apucat pe cei de la renault sa faca masini cu farurile alea fata imense si hidoase... fata seamana cu sandero, spatele cu logan facelift... de banii care ii dai pe ea mai bine iei ceva la mana a 2-a sa mor yo
|
Quote:
ne exprimam parerea ;) intr'un mod liber..in care nu deranjam pe nimeni..asa ca shh ;) si tu ai zis ca iti place...nu a deranjat pe nimeni asta...salut |
Eu zic ca vechiul model arata Muuuult mai bine:sad:, pacat..credeam ca pot mai mult. Sigur intra si problema de cost etc. Oricum prefer mai mult vechiul model.
|
mai cititi o data
Quote:
Quote:
masina nu arata bine, dar nici rau. Cu siguranta va avea un pret decent, si succesul va veni.Singura buba e kilometrajul gradat pana la 250 km/h, cam mult, e destul de clar ca versiunile de motoare cele mai cumparate nu vor atinge nici pe departe atat...in rest ok |
interesanta masina, ceasurile de bord imi plac, cred ca o sa fie un succes :)
|
URATA!!! prefer loganul decat hidosenia asta de masina.....s-au stricat astia de la renault !:headache:
|
ce porcarie de masina:Dmai bine iti iei o masina la mana a 2 care arata mai bine ca asta si tine mai mult
|
arata ca un manechin de la ugly.com;)
|
vai vaii...vai fratilor , ce hidosenie....:|
gemuletul ala din spate e in plus acolo..iar botul masini..disproportionat rau de tot.. |
1 Attachment(s)
seaman foaaaaaaaarte mult cu nissan tiida si cred k e pe acelasi sasiu
o masina low cost, care cred ca va avea mare succes mai ales in Romania, dar sa fim seriosi Logan face lift arata foarte bine fata de asta, nu ca asta ar fi prea urata |
Quote:
|
Frate, orice ati zice mie tot de rahat mi se pare. Urata....chiar urata:no:
|
ce logan din fazat :))) praf frate
|
bah da' s-au tampit rau astia de la renault mai au putin si ajung ca dacia din moment ce ei numesc renault simbol o amarata de dacia sandero dati-o n'p**a mea d treaba sa le fie rusine ca le este lene sa schiteze o masina si ca (asta e partea cea mai trista) "fura" d la porcaria aia de dacia aspectul
|
chestia cu 250 de kmh e datorata faptului ca mai au borduri in stoc de pe la clio si trebuiau sa faca ceva cu ele si cum clio campus nu se vinde mai deloc in europa de vest(nu prea am vazut)... au zis ca o sa bage symbolul iarasi pe gat la noi... si sincer... pentru o firma mare(daca o sa aiba cat de cat pretul vechiului symbol) e foarte ok sa achizitioneze 10-20 masini de-astea... in fond... este o masina fara pretentii nici de performante nici de design..
|
Quote:
|
Masina intr-adevar nu este foarte reusita. Are anumite elemente de design imprumutate de la alte masini. Dar sunt convins ca cei care il cumpara, nu face cum facem noi.. adica sa spunem ca seamana cu nu stiu ce... ca renault are numai masini nu stiu cum, etc...
Si kilometrajul e pana la 250 pt ca e altfel numerotat: nu mai e 20, 40, 60... , este 10, 30, 50... si era nasol sa se opreasca la 230. Asa ca s-au oprit la 250... chiar daca nu va ajunge niciodata acul pe acolo. |
Nici pe la 230 nu va ajunge, deci era acelasi lucru :)
Astra mea are kilometrajul pana la 220, iar Symbolul nu se va ridica niciodata la nivelul ei, privind performantele, sau viteza maxima. Si sincer nu ma intereseaza ca e pana la 220, acum daca nu ai o masina cu kilometrajul pana pe la 250 ar trebui sa te simti complexat, chiar daca masina aia nu va atinge niciodata nici pe aproape viteza aia, sau ce? 8) |
citesc unele posturi si tot nu-mi vine sa cred...
ferrari, lamborghini, veniti de faceti-le astora o masina de 10mii euro poate asa o sa fie multumiti... de fapt, nu... toate masinile low cost sa dispara de pe planeta. sa ramana doar "rachetele" si superbitatile, sa vedem cati dintre noi vor mai conduce o masina? poate vom strange 1 an de zile bani sa inchiriem una pentru o zi |
Quote:
Ce daca este cam instabila ? ESTE MASINA NOUA ! Ce daca nu fuge ? ESTE MASINA NOUA ! Ce daca nu are dotari si nici macar nu s-a auzit de climatronic , piele si altceva ? ESTE MASINA NOUA ! Ce daca ma tine doar vreo 5 ani ? ESTE MASINA NOUA ACUM ! Ce daca ploua in ea ? ESTE MASINA NOUA ! Ce daca ma lasa in drum ? ESTE NOUA SI ARE GARANTIE ! Romanul este hipnotizat de MASINA NOUA indiferent cat de slaba este , ceilalti care prefera variante SH NU AU DREPTUL LA PARERI , EI NU AU MASINA NOUA ! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol: |
Romanul vrea o masina mare pt. a avea spatiu de carat mare cu ea si loc sa se tolaneasca in ea dar nu il intereseaza ce inglobeaza masina aia ce performante ce tinuta de drum ce siguranta ii ofera masina aia , sa fie mare sa aibe un motor mic dar care sa fuga tare si sa consume si putin ( imposibil ) si renault asta le ofera niste cuti de masini cu un pret mediu de achizitie dar cu o fiabilitate slaba si cost de intretinere mare . Le da ce vor ei .
|
S ei sunt p....i ca le cumpara .
|
E SHTIFT !
|
doamne!!!chiar cand credeam ca mai rau ca loganu nu se poate....
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:03. |
- Copyright 2026 4Tuning