![]() |
E36 - 2.0 PAF
3 Attachment(s)
pareri
|
Re: e 36 320
e a ta ?
|
Re: E36 - 2.0 WST
tu ai cumparat-o?
alte poze...mai multe... |
Arata de nota 10 pisicuta !!!
|
azi am vazuto pe la piata resita :) e frumoasa !
|
ff tare , suspensia e mortala cu jantele astea :X :) ai grija de matz
|
BV frate ai intrat si tu in randul "oamenilor" :D turbata rau matza asta :P
|
ce stii despre ea???cat ai dat pe ea?masina nu e ashea tipla cum crede lumea...era sa o cumpar...salut si sa o stapanesti sanatos...
|
bv frate . sa o stapanesti sanatos ...
ai grija de ea ca frumoasa foc ... :D |
auzi..ne iei la misto?!?! trebuia sa intrebi in felul urmator
"e frumoasa sau e frumoasa?":D:D si chiar daca nu ar fi asha tipla cum crede lumea, cu bani , muti si muntii din loc:lol::lol: |
hai sa-ti zic si aici , sa o stapanesti sanatos k de mult iti doreai e36 coup, sa aveti grija unu de altu :D
|
Foarte frumosa pisicuta!.. :X
|
in poze e frectie.arata mult mai bine live. sa o stapanesti sanatos!
foarte frumoasa. |
da am cumparat-o de aproape 2 saptamani
|
o sa fac mai multe poze si nu am spus ca e tipla masina dar imi place la nebunie alex fan daca ai vrut s-o cumperi de ce ma mai intrebi pe mine date despre pisica.va multumesc frumos pt cuvintele de bine
|
doar te-am intrebat.sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
|
multumesc frumos
|
planuri ceva de viitor?:D.la ce bani ai luat pisica?:)
|
Quote:
|
TZIPLA :-"
doc sa t scot la poze ;;) da un semn |
golf cand vrei tu sa faci poze facem
|
pisica am luat-o la 8000e si plenuri de viitor inca nu am intai sa termin cu inmatriculatu,sa-mi paltesc datoriile si pe parcurs o sa vad .am multe in cap dar pt inceput eu zic ca e bine asa cum e
|
poate sa zica si noul proprietar nu are rost sa ma bag eu aiurea sa stric topicul omului.eu ii doresc sa o stapaneasca sanatos.numai bine.
Quote:
|
mate tu stii mai bine
|
foarte tare mitza...sa o stapanesti sanatos si sa o feresti de incidente neplacute...urmatoru pas IA-TZi GARAJ......I mean it.......intreaba-l pe Mate ce a patzit cu a lui cu ouo sau gunoaie si etc nu are rost sa insir...romanu e invidios si banuiesc ca stii prea bine chestia asta......mashina asta a stat mult la vanzare si si-a cautat the next owner printre cunoscatori....nu merita decat sa fie tzipla all the time...respect
|
e cam cocotata de fund? sau mise pare mie ? :-s aa si parca ar merita o alta toba...
|
arata foarte bine dar parca mi se pare prea mult 8000......a lui mate arata MULT mai bine si e 9000 .....sau cel putin era.....si mai e si neinmatriculata ?
|
alex te rugam citeste threadu de la inceput si uitete mai atent la poze pt ca ai sa vezi ca este inmatriculata pe romania.......si 8000 nu e deloc mult pentru un asa exemplar
|
[QUOTE=dr_pricop;1706566] am intai sa termin cu inmatriculatu,
uite de ce am intrebat ;) |
of mai mai...sa o treaca pe numele lui nu sa o inscrie. masina e inscrisa pe RO
|
prea adevarata ... sa o stapanesti sanatos
|
oricum e prea grava masina dar raman la parerea ca o gasea si mai ieftina ....bafta
|
Quote:
imi spui te rog pe cat sun jentile....ms.....si inca odata e SUPERBA masina.... |
:shock:pfoai pi..a arata masina asta :shock: ee ft frumoasa bafta cu ea..:shock:
|
arata f bine masina....sa bagi si tu mai multe poze cu ea...
|
Quote:
|
felicitari pt masina frumoasa foc mai ales jantele dau bine rau ;) cati mai multi km !!!
|
Quote:
|
eu zic ca pretzu este foarte bun avand in vedere ca are kit M (tot), interior M, motoru pot sa zic ca e cam micutz pentru cum arata dar merge ....sa o stapanesti sanatos si sa n-ai parte de incidente neplacute
|
va multumesc frumos pt cuvintele frumoase spuse de voi .poze o sa mai pun dupa ce golf imi va face ceva poze frumoasa cum stie el mai bine.in legatura cu m,asina ca spatele e cam sus da aveti dreptate tr sa-i pun amortizoare ca are doar arcuri rosii de aceea e un pic mai sus dar e mai bine pt ca nu imi atinge nici cu 4 pers in masina.iar de evacuare o s-o schimb si pe aceea dupa ce imi mai achit putin din datorii.de garaj nu prea pot sa fac rost cu toate ca imi doresc din suflet dar nu se poate.va multumrsc inca odata pt comenturile voaste.bafta si fara incidente
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:29. |
- Copyright 2026 4Tuning