![]() |
Stilo - Coupe (geti)
4 Attachment(s)
Un fiat stilo.An fab 2003, 1,9 JTD 116 cp si cam atat momentan.In poze are jante de Fiat Bravo pe 17,care au fost inlocuite ieri cu alte jante tot pe 17,OZ Racing F1,8j.In curand voi atasa si celelalte poze.Planurile de viitor sunt putine,grila fara semn in fata,embleme scoase de pe haion,eleron Abarth,toba finala sport,xenon,discuri perforate,si cam atat.
|
Re: Fiat Stilo coupe
10 Attachment(s)
Poze noi.
|
Frumos....ai cumva suspensie sport???
|
1 Attachment(s)
Mersi.Da are suspensie sport,dar nu e reglabila.O poza noua cu spoilerul spate,o bucata spoiler spate montata cu sprijinul membrului 4tuning, XS Tuner
|
Arcuri FK automotive si amortizoare bilstein b2.
|
Superbe Stilo`urile astea ... jur ca imi plac mult ... sa o conduci tare si imprundent ! :)
|
Ce model de jante sunt alea ? Spoilerul spate cat a costat? Ai si pt fatza ? ( stiu , cam multe intrebari :D)
|
In primul rand multumesc pentru aprecieri.Jantele sunt O.Z Racing F1,8j pe 17.Spoilerul spate e o creatie in combinatie cu XS Tuner,va urma si pe fata ceva dupa care voi dezvalui cum au fost montate.
|
Super racheta ta:)
O intrebare..mai ai jentile vechi?? oricum ii stau foarte bine Oz-urile. Bafta!! |
Super tare masina, am tot vazut-o prin fundatie numai ca nu avea inca spoilerul spate montat, imi place la nebunie, o intrebare pentru tine....nu te deranjeaza ca e diesel, eu cel putin am diesel si abia astept sa imi iau o benzina sa ma joc in ture, si fiatu se stie ca sta bine in ture....mai pui si o toba sa stie lumea ca ai cu ce,,,,se schimba jocul, poate vb la o cafe prin fundatie si vb un pic de bolidul tau:), bafta si la mai mult tuning....
|
Imi pare bine si mi ar face placere sa discutam.Nu are spoiler spate deoarece plange dupa o evacuare dubla.Nu ma deranjeaza deloc ca e diesel,ba dimpotriva.Jantele celelalte nu le mai am.Acum sunt si O.Z urile la vanzare,ma bag pe 18 inci
|
3 Attachment(s)
Poze noi cu Stilo
|
Bravo !
Eu iti recomand sa pui plasa la bara, cel putin pe mijloc, pentru a proteja intercoolerul de pietre si insecte cu capul tare :lol:. Daca iti sare ceva mai mare in el, si iti face o gaura care sa nu o vezi, pierzi presiune si evident randamentul motorului scade. Si cu jantele astea arata bine ( atat ca design cat si ca proportii ). La cele de 18" tre sa iei in considerare talonul mai mic al cauciucului, si deci cat de des o sa trebuiasca sa le indrepti/reconditionezi. Cu scutul cum stai? Stiu ca si eu la stilo eram cu burta pe pamant, si oricat de atent eram, tot atingeam uneori... :rolleyes2 |
10 Attachment(s)
In ceea ce priveste jantele raman astea.Stau bine si imi plac,cat despre intercooler voi monta o plasa in fagure.Scutul oricum era vandalizat,rar mai ating cu el dar asta ptr ca am dimensiune gresita adica 215 40 17 Mersi de sfaturi.Mai multe poze
|
salut!am admirat evolutia frumoasa a masinii,imi place este ingrijita:-).astept sa vad si ceva la interior.eu am un stilo 1.8 16v pe benzina si astept jantele pe 17".bafta in continuare:lol::lol:
|
Mersi mult.La interior urmeaza piele neagra,si ceasuri pe mijloc,in spatiul in care vine casetofonul,nu am casetofon original.Cesurile vor fi 3 la nr,ceas presiune ulei,presiune turbina,voltmetru.
|
si nu ti-e mila de bord?mie mi s-a rupt sufletul cand am vrut sa lipesc suportul si sa dau gaurile pt fire, si am renuntat si le-am pus pe stalp.
Foarte frumos modificata, subtil si cu bun gust!Ce suspensie e? |
Mersi.Arcuri H&R,parca,amortizoare Bilstein.Deci e suspensie fixa.Urmeaza in vara o regalbila.Fie Spax,V MAx,nu stiu.Unde ai gasit si cat a costat suportul de ceasuri,eu nu gasesc.
|
e suport universal customizat in house :)
acum l-am dat jos si vreau sa-mi fac unul din fibra.dar nu pot sa ma hotarasc daca sa-l pun pe stalp sau pe bord... |
Eu zic pe stalp.
|
noi poze cu masina
4 Attachment(s)
Pozele sunt facute la un eveniment
|
Credeam ca ai dat-o :lol:
Cum mai merge masina? Sub capota s-a mai intamplat ceva? |
Sub capota nu s a mai intamplat nimic.Ambreiajul meu e f tare si cupleaza de jos tare adica e ca nou,mi a cazut volanta si cand am dat ambreiajuljos masurat la subler si comparat cu unul nou avea uzura 5%.Deci imi este mila de ambreaj ca idei de modificari la motor sunt,oricum sunt multumit.Chiar daca nu sunt de acord cu filtrele conice ma voi baga pe un filtru conic,deoarece am facut o proba.Cu filtru la 4400 turatii am 75-80 la ora,fara filtru 90-95,la aceeasi turatii si urca in ture mmult mai bine.E intradevar o restrictie filtrul,plus ca din aceasi cauza mi se micsoareaza si debitul de aer in intercooler.
|
felicitari pentru masina ..... si stii vorba cu italiencele... toti zic cai curva dar toti ar vrea una;)
|
Da stiu.Cat de adevarata e vorba asta.
|
Salut . Vreau sa imi cumpar si eu un Fiat Stilo . Ma poate sfatuii cineva care motorizare ar fi mai buna si care sunt defectele si chichitzel la care trebuie sa am grija cand vreau sa achizitionez acest model ? Va multumesc anticipat
|
salut geti... felicitari modificarile aduse masinei,
sunt posesor de stilo din 2006, motorizarea difera eu am 1.6 benzina. pentru xeneon: parerea mea cel mai fiabil motor pus pe stilo este 1.8. Am condus toate motorizarile d p stilo mai putin 1.4, cel mai OK a fost cel de 1.8. |
Quote:
Mie unu cel mai fiabil motor pus pe stilo mi se pare JTD'ul mai ales cel 16v 150cp. Si am condus tot de: 1.2 16v 1.4 1.6 2.4 20v(l'am condus afara, ca din ce stiu eu este doar unu in tara) , mai putin 1.8 16v care l'am codus pe punto . Daca ai posibilitate si vrei i'ati 2.4 20v de afara daca nu eu iti recomand 1.9 JTD de 8v sau 16v si daca nu te incadrezi cu bani sau nu iti place diesel ramene 1.8 16v benzina ORICUM NU iti lua sub 1.6 . |
eu am stilo 1.4 16v 95 cp si fuge de rupe credema...cat despre fiabilitate...nu mai spun(este cea mai noua motorizare de pe stilo)
|
Quote:
|
Poze
7 Attachment(s)
Poze mai noi
|
Frumoasa evolotia masinii,mai ales ca o stiu de la primi ei Km pe sosele.Bafta in continuare si la un cont cat mai mare. :D Sa ai parte de ea.
|
Mersi mult.In vara va avea ceva mai multa putere
|
Re: Stilo - Coupe ( geti )
Hai zi cum vrei sa facem? da-mi un PM.
|
Re: Stilo - Coupe (geti)
6 Attachment(s)
Noi poze cu RAO.Jante ATS DTM 9J Et 30.Suspensie reglabila KW,amortizoare bilstein spate(nu ma multumeau KW urile),strutbar spate.Toate aceste modificari au fost facute deoarece consider, ca stilo e o masina f elastica pe curbe,mai pe romaneste e barca.Recunosc,ca in acest moment este atat de rigida incat supravireaza pe curbe stranse.
|
arata super cu jantele astea, te-am vazut prin fundatie acu cateva zile ;) frumoasa rau masina
|
Mersi mult,banuiesc ca m ai vazut fara spoiler spate.Lucrez la evacuare inca si de asta e absent,nu prea am avut timp in ultima vreme,dar se rezolva.Cat despre jante pot sa spun ca sunt f multumit si ca e dovada vie ca pe stilo se poate pune si o latime ca cea de 9 j si cu un ET destul de mic.A fost o provocare si a meritat.P.S si eu ti am vazut masina si ma omor dupa stilo galben,ajung la harakiri,ca sa nu mai spun ca masina arata ca scoasa din cutie,felicitari ptr achizitie,si acum la modificat cu ea.
|
Mersi, deocamdata am reusit sa schimb filtrele si uleiul, saptamana asta sper sa imi ajunga si distributia.Folia pt masina o am dar mi-a fost lene sa o montez,acuma ca e soare afara poate imi fac oleaca de timp.Dupa vreau sa ma orientez dupa o suspensie dar nu stiu inca daca nu o sa imi atinga cauciucurile(205/55/16) nu as vrea sa le schimb deocamdata,o sa vad cum o sa fac pana la urma.
|
205 55 16,nu ating.Eu am avut 225 45 17 8j et 35 si nu mi au atins cu suspensia sport pe care am avut o(45 mm fata).
|
arata super stilo'ul!!!!! mult succes cu ea si ai grija!!! de ea....!!!!! sa o stapanesti fara evenimente!!!!!! stilo rulz!!!:D:D:D:D:D:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning