Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   cluburi in tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/87844-cluburi-tulcea.html)

grand turbo 18-08-08 23:56

cluburi in tulcea

Hai sa vb putin de cluburile din tulcea,ca cineva chiar se gandeste serios sa schimbe ceva in orasul asta

Eugen_TL 19-08-08 00:36

Re: cluburi in tulcea

care cluburi? :)))) club de fotbal avem.. club de volei ..poate si ping pong si spart seminte altele? :D AAA sa nu uitam de rolion cel mai club dintre toate :-P

MauS 19-08-08 09:16

Fanatik Motorsport
Anonymous Motorsport

altceva?:-)

mikafly 19-08-08 10:35

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 1703438)
Fanatik Motorsport
Anonymous Motorsport

altceva?:-)

Speedline........in caz ca ai uitat

MauS 19-08-08 10:51

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1703590)
Speedline........in caz ca ai uitat

imi cer scuze:oops:

Fanatik Motorsport
Anonymous Motorsport
Speedline Motorsport

si cica Tulcea nu are activitate in lumea auto.... 3 cluburi prezente:-P

mikafly 19-08-08 10:58

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 1703634)
imi cer scuze:oops:

Fanatik Motorsport
Anonymous Motorsport
Speedline Motorsport

si cica Tulcea nu are activitate in lumea auto.... 3 cluburi prezente:-P

3 cluburi...si max 10 oameni...di care....la 2 din ele...cate 1...

MauS 19-08-08 11:39

Sa nu uitam de "Clubul Pensionarilor" de pe faleza:-)

grand turbo 19-08-08 12:14

FRATE UN CLUB AL ORASULUI(EUGEN MAI ABTINETE DE LA COMENTARII)NU FANATIC 4OAMENI SPORT.UN CLUB CU MASINI ADEVARATE NU 1.5 DCI CA ALTII(FEON)!!!!!!!!!!!!!!!!!

MauS 19-08-08 12:20

Quote:

Originally Posted by grand turbo (Post 1703786)
FRATE UN CLUB AL ORASULUI(EUGEN MAI ABTINETE DE LA COMENTARII)NU FANATIC 4OAMENI SPORT.UN CLUB CU MASINI ADEVARATE NU 1.5 DCI CA ALTII(FEON)!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pai si Fanatikul are cateva masini interesante: Cielo lui CTL, Naiman are Impreza noua cu motor atmosferic, mai e popa cu loganul, Bogdan cu WRC-ul care este in curs de preparare, + altii. Baietii se straduiesc sa faca ceva frumos.

Speedline-ul are un reprezentant bine cunoscut in lumea auto, FLY 1,8 16 v turbo.

Anonymous, Evo IX GSR.

Eu spun ca sunt ceva masini:-)

Eugen_TL 19-08-08 13:11

Quote:

Imi pare rau cubanez dar nu ma pot abtine atata timp cat tu nu te exprimi corect... si ce-am zis eu sunt cluburi :)

KAB 19-08-08 15:01

Quote:

Vezi ca si eu am 1.5 dci :punch: deocamdata...

flmoise 19-08-08 15:34

(feon...feon, da stii cum iti usuca parul!)

SEJ 19-08-08 15:54

Exista doar o filiala a unui club auto in tulcea,acesta e Fanatik MS,... Nu exista Anonymous si Speedline in tulcea, doar cate un membru de fiecare care apartin clubului/filialei clubului din constanta

grand turbo 19-08-08 16:12

FRATE CUM SA MA EXPRIM CORECT ESTE CLAR VORBA DE CLUBURI AUTO NU DE CEALAM IEFTIM.UNDE MERG ANUME 'gangsteri" din orasul asta.vb pe forumul asta NUMAI despre masini(automobile)!!!!!!!!!!!!

Eugen_TL 19-08-08 17:31

vali are dreptate :)

mikafly 20-08-08 09:30

Quote:

Originally Posted by valy87 (Post 1704220)
Exista doar o filiala a unui club auto in tulcea,acesta e Fanatik MS,... Nu exista Anonymous si Speedline in tulcea, doar cate un membru de fiecare care apartin clubului/filialei clubului din constanta

Corect.....nici nu cred ca o sa existe prea devreme un alt membru speedline in TL.....stiu eu vreo 2......dar o sa mai treaca ceva timp pana adera........

M Y U 20-08-08 09:37

Bai aderatule.......................taca-ti fleanca....

:)) :))

mikafly 20-08-08 09:43

Quote:

Originally Posted by M Y U (Post 1705482)
Bai aderatule.......................taca-ti fleanca....

:)) :))

Sa gasit si muta sa vorbeasca.......lipsa de ocupatie?........sau un moment de slabiciune?.......am auzit ca ti-a crapat cutia la ascutitoare.........cand o repari?.......si am mai auzit ca te-au tavalit niste masini pe la CT.......rusinos pt 200 de cai...:P

M Y U 20-08-08 09:51

Invidiosii ce sa vb....ai uitat cand ratai treapta....sau itisarea cablu la acceleratie....si eu opream si iar iti acordam o sansa...(mai auzit sa vb aiurea despre aceasta intamplare?)
Cutia e aproape gata si am sa ma dau iar cu asa zisa masina care ma facut in timp ce mi sa stricat cutia....De data aceasta am sa filmez.....si o sa fie public filmu...sa nu mai fie interpretari....
Later edit: ca sa vezi ca adevarul doare....
O singura data mai facut din cate tot am dat noi pe unde ai fost ,si mai facut ca am mai ratat si eu(e normal) si gata ai si pus pe net 1 la 1 eu cu Miutza....Daca era sa postez si eu cate am dat, cat era pana acuma 15 la 1.Vezi nu conteaza balariile astea,ci fairplayu.........................

mikafly 20-08-08 10:41

Quote:

Originally Posted by M Y U (Post 1705496)
Invidiosii ce sa vb....ai uitat cand ratai treapta....sau itisarea cablu la acceleratie....si eu opream si iar iti acordam o sansa...(mai auzit sa vb aiurea despre aceasta intamplare?)
Cutia e aproape gata si am sa ma dau iar cu asa zisa masina care ma facut in timp ce mi sa stricat cutia....De data aceasta am sa filmez.....si o sa fie public filmu...sa nu mai fie interpretari....
Later edit: ca sa vezi ca adevarul doare....
O singura data mai facut din cate tot am dat noi pe unde ai fost ,si mai facut ca am mai ratat si eu(e normal) si gata ai si pus pe net 1 la 1 eu cu Miutza....Daca era sa postez si eu cate am dat, cat era pana acuma 15 la 1.Vezi nu conteaza balariile astea,ci fairplayu.........................

Eu nici acum nu inteleg care e problema ta......eu cu tine m-am dat de max 4 ori,m-ai facut de 3....si odata am castigat eu.Crede-ma....nu am de ce sa fiu invidios pe tine....nu esti campion mondial...nu esti un punct de referinta.Interventia ta pe aceste thread a fost....cu nu stiu care scop . Pana acum ne-am inteles bine(vreau sa cred) si sper si de acum incolo,in ciuda lucrurilor rele pe care am auzit ca au avut loc.Inca vreau sa cred ca nu esti carcotas....dupa cum prea bine stii pe mine intodeauna ma bucurat performanta celor din jurul meu........ma doare undeva ca masina ta are peste 200 de cai....ma bucur pt asta......si daca ma faci....f bineee...ma facut Miluga....imi e prieten...nu e problema.Iar daca ma acuzi pe mine de lipsa fair-play.........ori ma confunzi......ori ai cewva cu mine.

MauS 20-08-08 12:12

Vad ca e trendy la SpeedLine sa considerati orice post un "atac la persoana". :-) Pana acum, am crezut ca e doar fly.... dar... nu! :)))))))))))

M Y U 20-08-08 19:04

Nu fac parte din SPEEDLINE.Si fly de zici ca doar de 4 ori ne-am dat.Caci au fost mai multe seri de cate 2-3 ori pe seara.
PS:in fine nu are rost atata tam tam.In materie de prietenie timpul le rezolva pe toate,iar in materie de curse strada le rezolva pe toate,
Scuze de offtopicul cauzat...

MauS 21-08-08 04:05

Quote:

Originally Posted by M Y U (Post 1706375)
Nu fac parte din SPEEDLINE.Si fly de zici ca doar de 4 ori ne-am dat.Caci au fost mai multe seri de cate 2-3 ori pe seara.
PS:in fine nu are rost atata tam tam.In materie de prietenie timpul le rezolva pe toate,iar in materie de curse strada le rezolva pe toate,
Scuze de offtopicul cauzat...

Curse? Ma bag eu..... te bagi? :)))))))))))))))))))

M Y U 21-08-08 09:13

Cand vii pe la Cta cu renoul tau imi dai un PM.

flmoise 21-08-08 09:27

Quote:

Originally Posted by M Y U (Post 1707232)
Cand vii pe la Cta cu renoul tau imi dai un PM.

:lol::lol::lol: nu m-am gandit niciodata la un evo ca la un renault...:lol::lol::lol:
dacie da...da renault...niciodata

M Y U 21-08-08 09:33

Nu stiai ca are si un 5 cu 1,7t.... :))
Ceva de talia mea nu.Cu evo sunt evo si alte masini cu miile cu care are sa se intreaca.................... :))

webcathos 21-08-08 09:56

Iar a-ti deraiat de la subiect!!!Cluburi in Tulcea...exact ce a zis si vali mai inainte...Incercam sa facem ceva..suntem la inceput si merg putin mai greu treburile.Deocamdata ne-am strans,vedem ce se poate face si cat de curand incercam sa scoatem si capul,poate si cu ajutorul celor 2 membri de la celelalte cluburi ca doar tot din Tulcea sunt,nu conteaza ca sunt sub alt nume!!!!

flmoise 21-08-08 10:05

Quote:

Originally Posted by M Y U (Post 1707251)
Nu stiai ca are si un 5 cu 1,7t.... :))
Ceva de talia mea nu.Cu evo sunt evo si alte masini cu miile cu care are sa se intreaca.................... :))

nu se urca maus in renaultul ala!:D

MauS 21-08-08 10:51

Quote:

Originally Posted by flmoise (Post 1707298)
nu se urca maus in renaultul ala!:D

De ce nu:)))))))))))))?!

flmoise 21-08-08 11:17

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 1707373)
De ce nu:)))))))))))))?!

ca nu are 100 de sisteme de siguranta:-P

MauS 21-08-08 11:28

Quote:

Originally Posted by flmoise (Post 1707424)
ca nu are 100 de sisteme de siguranta:-P

de parca evo are:)))))))))))))

grand turbo 21-08-08 13:42

Cred ca nimeni nu a inceput ceva in forta.Au inceput cu 5 baieti si peste 3 ani erau250 de membri si alti smecheri cu fite au ras de iei ca nu o sa reuseasca dar sau tinut in continuare de ceea ce faceau si au reusit.Asa ca baieti tineti-va de treaba si nu lasati pe altii sa va abata de la drumul vostru.nu mai este mult pana o sa reusiti trebuie sa aveti rabdare.!!!

flmoise 21-08-08 13:49

Quote:

Originally Posted by grand turbo (Post 1707636)
Cred ca nimeni nu a inceput ceva in forta.Au inceput cu 5 baieti si peste 3 ani erau250 de membri si alti smecheri cu fite au ras de iei ca nu o sa reuseasca dar sau tinut in continuare de ceea ce faceau si au reusit.Asa ca baieti tineti-va de treaba si nu lasati pe altii sa va abata de la drumul vostru.nu mai este mult pana o sa reusiti trebuie sa aveti rabdare.!!!

cineva mi-a spus ca "nebunii" au schimbat lumea! subscriu la ce s-a spus mai sus.

grand turbo 23-08-08 19:23

Mai termina Moise cu proverbele astea!!!!!!!!Adaptate de la Puya.

flmoise 25-08-08 13:16

de la puya este proverbele astea? si ei scrie proverbe?

musat_silviu 04-10-08 19:40

Ce cluburi autu sun

Ce cluburi autu sun shi cine posteaza nshte lincuri pls:D

DaViD TL 04-10-08 19:52

auzi musat tu ai facut romana cu femeia de servici ?!?

Eugen_TL 04-10-08 19:59

aia era directoare :D

T-E-N 31-10-08 12:32

---Delta Racing Crew ---

Primul club 100% tulcean !

Geox` 17-03-09 15:30

All times are GMT +2. The time now is 21:30.

- Copyright 2026 4Tuning