![]() |
cluburi in tulcea
Hai sa vb putin de cluburile din tulcea,ca cineva chiar se gandeste serios sa schimbe ceva in orasul asta
|
Re: cluburi in tulcea
care cluburi? :)))) club de fotbal avem.. club de volei ..poate si ping pong si spart seminte altele? :D AAA sa nu uitam de rolion cel mai club dintre toate :-P
|
Fanatik Motorsport
Anonymous Motorsport altceva?:-) |
Quote:
|
Quote:
Fanatik Motorsport Anonymous Motorsport Speedline Motorsport si cica Tulcea nu are activitate in lumea auto.... 3 cluburi prezente:-P |
Quote:
|
Sa nu uitam de "Clubul Pensionarilor" de pe faleza:-)
|
FRATE UN CLUB AL ORASULUI(EUGEN MAI ABTINETE DE LA COMENTARII)NU FANATIC 4OAMENI SPORT.UN CLUB CU MASINI ADEVARATE NU 1.5 DCI CA ALTII(FEON)!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
Speedline-ul are un reprezentant bine cunoscut in lumea auto, FLY 1,8 16 v turbo. Anonymous, Evo IX GSR. Eu spun ca sunt ceva masini:-) |
Quote:
|
Quote:
Vezi ca si eu am 1.5 dci :punch: deocamdata... |
(feon...feon, da stii cum iti usuca parul!)
|
Exista doar o filiala a unui club auto in tulcea,acesta e Fanatik MS,... Nu exista Anonymous si Speedline in tulcea, doar cate un membru de fiecare care apartin clubului/filialei clubului din constanta
|
FRATE CUM SA MA EXPRIM CORECT ESTE CLAR VORBA DE CLUBURI AUTO NU DE CEALAM IEFTIM.UNDE MERG ANUME 'gangsteri" din orasul asta.vb pe forumul asta NUMAI despre masini(automobile)!!!!!!!!!!!!
|
vali are dreptate :)
|
Quote:
|
Bai aderatule.......................taca-ti fleanca....
:)) :)) |
Quote:
|
Invidiosii ce sa vb....ai uitat cand ratai treapta....sau itisarea cablu la acceleratie....si eu opream si iar iti acordam o sansa...(mai auzit sa vb aiurea despre aceasta intamplare?)
Cutia e aproape gata si am sa ma dau iar cu asa zisa masina care ma facut in timp ce mi sa stricat cutia....De data aceasta am sa filmez.....si o sa fie public filmu...sa nu mai fie interpretari.... Later edit: ca sa vezi ca adevarul doare.... O singura data mai facut din cate tot am dat noi pe unde ai fost ,si mai facut ca am mai ratat si eu(e normal) si gata ai si pus pe net 1 la 1 eu cu Miutza....Daca era sa postez si eu cate am dat, cat era pana acuma 15 la 1.Vezi nu conteaza balariile astea,ci fairplayu......................... |
Quote:
|
Vad ca e trendy la SpeedLine sa considerati orice post un "atac la persoana". :-) Pana acum, am crezut ca e doar fly.... dar... nu! :)))))))))))
|
Nu fac parte din SPEEDLINE.Si fly de zici ca doar de 4 ori ne-am dat.Caci au fost mai multe seri de cate 2-3 ori pe seara.
PS:in fine nu are rost atata tam tam.In materie de prietenie timpul le rezolva pe toate,iar in materie de curse strada le rezolva pe toate, Scuze de offtopicul cauzat... |
Quote:
|
Cand vii pe la Cta cu renoul tau imi dai un PM.
|
Quote:
dacie da...da renault...niciodata |
Nu stiai ca are si un 5 cu 1,7t.... :))
Ceva de talia mea nu.Cu evo sunt evo si alte masini cu miile cu care are sa se intreaca.................... :)) |
Iar a-ti deraiat de la subiect!!!Cluburi in Tulcea...exact ce a zis si vali mai inainte...Incercam sa facem ceva..suntem la inceput si merg putin mai greu treburile.Deocamdata ne-am strans,vedem ce se poate face si cat de curand incercam sa scoatem si capul,poate si cu ajutorul celor 2 membri de la celelalte cluburi ca doar tot din Tulcea sunt,nu conteaza ca sunt sub alt nume!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cred ca nimeni nu a inceput ceva in forta.Au inceput cu 5 baieti si peste 3 ani erau250 de membri si alti smecheri cu fite au ras de iei ca nu o sa reuseasca dar sau tinut in continuare de ceea ce faceau si au reusit.Asa ca baieti tineti-va de treaba si nu lasati pe altii sa va abata de la drumul vostru.nu mai este mult pana o sa reusiti trebuie sa aveti rabdare.!!!
|
Quote:
|
Mai termina Moise cu proverbele astea!!!!!!!!Adaptate de la Puya.
|
de la puya este proverbele astea? si ei scrie proverbe?
|
Ce cluburi autu sun
Ce cluburi autu sun shi cine posteaza nshte lincuri pls:D
|
auzi musat tu ai facut romana cu femeia de servici ?!?
|
aia era directoare :D
|
---Delta Racing Crew ---
Primul club 100% tulcean ! |
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
- Copyright 2026 4Tuning