![]() |
Golf 4 - 1.6 16V my first car :X
Salutare la toata lumea in primul rand! Nu de mult mi`am achizitionat si eu un golf 4
Motor 1.6 16V An 2001, Culoare black magic Climatronic, Cutie 5 trepte Oglinzi electrice heliomate 4 geamuri electrice Scaune sport reglabile pe inaltime 6 airbaguri Magazie 5 CD-uri Blaupunkt, 4 boxe Computer de bord tip mic Carte service Inchidere centralizata pe cheie (2 chei tip briceag) ESP,EPC,ABS,Servo Jante aluminiu originale in 5 spite. Recent i`am fus si folie pe luneta si laterale spate neomologate(promit sa imi pun omologate dupa prima amenda pentru folie :D ) Cand am cumparat masina aceasta avea in jur de 6000 de Km facuti in romania restul pana la 167000 in elvetia...masina a fost a undei doamne din cluj. totul este functionabil la ea(nu am apucat insa sa o pun pe tester) I`am schimbat momentant bucsele fata cele mari, uleiul si filtrele si placutele farna spate. https://img523.imageshack.us/img523/1...a177fx9.th.jpg https://img155.imageshack.us/img155/6...a165xz1.th.jpg https://img355.imageshack.us/img355/1...a164yi9.th.jpg https://img155.imageshack.us/img155/6...a170fi2.th.jpg https://img57.imageshack.us/img57/2138/poza172vi8.th.jpg https://img178.imageshack.us/img178/5...a179vw3.th.jpg https://img516.imageshack.us/img516/2...a180ah9.th.jpg https://img174.imageshack.us/img174/9...a167fv8.th.jpg https://img378.imageshack.us/img378/7...a182ke9.th.jpg pozele sunt facute undeva la tara dupa o bine meritata baie vor urma o serie de modificari in primavara |
Re: My first car Golf IV 1.6 16V :X
Pt inceput e numa bine un mk4;) !Bafta si sa ne ti la curent ;)
|
Foarte frumosa masinuta!
In consola centrala, deasupra radiocasetofonului, este magazie de CD? |
1 Attachment(s)
si eu am tot un golf 4 1.6 16v din 2002 dar difera capacul de la motor,
stii de ce? |
Mersi baieti! Da last. am o magazie de CD`uri Blaupunkt 5 CD`uri...!!!ovidiu!!! despre capac nu stiu sa iti spun din ce cauza difera dar cred k e din cauza faptului ca in 2002 sa fabricat o alta serie de golf4 din cate am inteles eu si cred ca au adus si ceva modificari pe la motor...
|
la prima vedere pare super masina...felicitari si asteptam modificarile
|
frumoasa masina ......sa o stapanesti sanatos si fara accidente ....bafta
|
Super... sa ai grija de ea...super tare magazia de cd uri.
|
sal....am si eu o intrebare : la tine se aprinde becul de la centura in bord sau face zgomot ceva k la mine nici nu exista becu ala :D......
|
nu, nu am beculet care sa se aprinda pentru centura si nici nu face vre`un fel de zgomot, oricum eu m`am invatat cu centura cand ma urc in masina parca nu pot sa stau fara ea fie ca stau pe scaunul din dreapta fie ca, conduc.
|
e foarte bine asa si cred k ar fi timpul sa o pun si eu k tare greu e sa dai o amenda pe zi:D bafta cu golfu in continuare.....ast modificari:D:D:D
|
3 Attachment(s)
Intre timp masina a primit: Folie omologata pe spate, un eleron, triple led si faruri cu angel eyes,
am sa pun si poze cu triplele imediat ce pot spala masina ca e ff murdara si nu poate aparea in poze asa :no: |
frumos rau golful
si da jos alea cu R32 |
sunt date jos alea dar pozele sunt facute cand le aveam pe masina la fel si logourile acelea cu sigla VW care le`am lipit in josul usii... nu sunt multe modificari aduse masinii dar totusi m`am gandit sa le postez...
|
Re: Golf 4 - 1.6 16V my first car :X
1 Attachment(s)
uitati si o poza cu spatele chiar daca e murdara :P
|
sub bara fata ai prelungire de cupra?
cat de complicat a fost montajul farurilor?(ai dat bara jos, ai pus si motorasele de reglare, ai conectat proiectoarele, ai gaurit masca spate a farurilor pentru xenon) |
Nu este prelungire de cupra ci doar o prelungire de bara OEM de cielo si intoarsa invers exact cum avem noi jumatatea de jos la bara doar ca la cielo este mai mica oricum cu zapezile astea mi`a zburat aia de acolo poate o pun la primavara daca nu imi cumpar o prelungire de 25th aniversary
Montajul farurilor nu a fost dificil am facut operatia singur, bara se da jos la montajul farurilor, aici am avut un prieten de am desfacut mai repede suruburile , am pus si motorasele din vechile faruri in ele si merg super bat mult mai bine decat cele OEM, proiectoare nu am, nu am xenon pe ea dar in orice caz faza scurta bate ff tare, atunci cand ii dau faza lunga aproape nici nu se cunoaste... |
Eleronul si farurile mi se par OK. Triplele nu imi displac, dar as fi preferat un alt model si in alte nuante. Spor la modificari in continuare!!!
|
frumos golfuletzul dar mergeau mai bine alte stopuri. bafta in continuare!
|
ce pot spune si eu sunt un pic dezamagit de triple erau mai OK in poze decat reale, oricum nu sunt chiar asa rele ma gandeam sa le desfac prin primavara si sa dau cu un spray negru din acela pt triple pe tot cromul ala din interior poate nu sa il inegresc detot dar sa il mai reduc...
|
Foarte frumos golful, keep up the good work... :)
|
arata bine golfu
|
@razvy_2002 - Dupa montajul farurilor, trebuie mers la un service auto ca sa reglezi farurile...
Eu as vinde stopurile alea cat inca sunt noi. Da-le undeva la tara... Deasemenea as vinde si jantele, iar cu banii stransi as achizitiona o alta pereche de jante! Imi place eleronul, dar as scoate imediat tot crom-ul de pe masina si as reveni la stopurile originale, pentru ca sunt mult mai frumoase! Mult succes!;) |
cu farurile am mers la un service de le`am reglat, apropo ce anume nu va place la triple? modelul in sine sau cromul de pe ele?
|
Daca accepti parerea mea ca sincera, personal nu ma atrage modelul si faptul ca sunt transparente si cu plastic alb pe alocuri. Nu sunt urate sau respangatoare 100%.
Am vazut intamplator mai demult seara in trafic niste stopuri pe led foarte frumoase pe un Golf IV, dar nu cred ca as mai recunoaste modelul. Ti l-as fi recomandat cu placere. |
1 Attachment(s)
parerea mea ca modelul asta i-ar sta bine ;)
|
Ced ca ceva in genul asta am vazut in seara aceea, dar daca imi amintesc bine era si un stop circular mai mare in partea superioara. In fine, erau chiar frumoase cand punea frana.
|
pff sa spuna cineva ca sunt frumoase dreaq.... ca azi dimineata m`am trezit fff dezamagit si am pus mana pe telefon si i`am sunat pe toti care ii stiu ca ar avea treaba cu masinile sa le dau de veste ca le vand insa acum astept si iar astept... in orice caz nu stiu dc dar cred ca astea sunt toate modificarile sa le zic asa care le aduc masinii poate candva cand am sa mai dispun de bani am sa ii mai cumpar cate ceva dar anul asta e belea am nevoie de multii bani...
|
Nu o lua chiar asa. Merg si astea. Mai tine-le un timp si cand gasesti ocazia schimba-le sau da-le la schimb (chiar si pe originale daca nu le mai ai pe ale tale).
|
Eu le-as pune in secunda doi pe cele originale la loc.. Si sa-ti spun si de ce... Daca le vei folosi pe astea chinezesti o luna, doua, vei observa ca se va matui geamul de protectie, care, bineinteles este din plastic foarte prost!
|
au aproape o luna de zile si inca sunt ca noi, nu stiu daca firma dectane e chinezeasca dar stiu sigur ca sunt aduse direct din germania, asta ar fi singurul motiv pt care ele nu sunt frumoase? estetic vorbind ce strica la ele, modelul in sine sau cromul ala? oare le`as strica daca le`as vopsii negru mat tot ce este la leduri? adica fara zona aia unde este semnalizarea si marshalierul.
|
atunci mai bine fa tot exteriorul fumuriu
|
In in opinia mea cromul le strica si curba acea din zona centrala (unde se situaza luminile de pozitie). Golf Mk4 are un aspect compact si cu contururi simple si clasice; de aceea am personal impresia ca acest model de stopuri sunt un stil futurist fata de cele originale.
|
Quote:
|
vezi ca are un coleg de forum niste stopuri interesante de vanzare pe aria respectiva...
p.s.ca idee,tie trebuie sa-ti placa masina si cum arata,nu altora... |
Quote:
|
Iar eu te asigur ca DECTANE ia produsele de la o fabrica din Taiwan. Tu amageste-te cu ce vrei, eu iti spun cum sta treaba...
PS: Stiu asta pt ca am vrut sa comandam pt ClubTigra faruri cu angel de la o firma din Taiwan si ne-au recomandat sa luam de la partenerii lor din Europa pentru a nu ne usca transportul. Ghici pe cine ne-au recomandat. :) |
sunt foarte multe firme din toate domeniile care prefera sa favrice produsele in asia,din cauza avantajelor financiare, dar asta nu inseamna neaparat ca sunt de slaba calitate....
|
Nici nu am zis asta, dar n-as vrea ca initiatorul topicului sa creada ca are pe masina „piese din Germania”, mai ales ca a tot repetat asta in cateva randuri. Nu (prea) exista asa ceva.
|
sincer sa fiu nu prea ma intereseaza unde sunt facute piesele ce tin de aspectul masinii si nu am zis ca sunt facute in germania ci am spus ca sunt aduse din germania cel putin triplele...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning