![]() |
4G63 vs SR20DET
Sa fie treaba mai interesanta, m-am gandit sa fac un mic poll pe tema asta. Ideea este simpla:
Mitsubishi Lancer Evolution IX versus Nissan Sunny Gti-R. Masinile sunt asemanatoare, avantajul de greutate redusa a Nissan-ului este compensata de plusul de putere a Evo-ului. Votati si sustineti-va punctul de vedere despre aceasta cursa. Evo 1551 kg / 370 awhp. Sunny 1230 kg / 300 awhp. Numai bine. http://upload.wikimedia.org/wikipedi...low_vr_EMS.jpg http://www.turbophile.com/our_cars/g...defront_hi.jpg Pozele sunt demonstrative. |
Re: 4G63 VS SR20DET
ma alatur si eu provocarii lui maus :)
de pe loc 402 m ca asa stiu eu ca sunt cursele momentat sunt plecat dar de luni incolo i'm available ps - chiar sunt curios cum stau cu o masina mai puternica mai usoara si 4x4 |
Quote:
|
bai frate esti de belea......nici aici nu mai scapa lumea de tine:))))))
deci vreau sa spun bv felicitarile mele te declar pisalogul anului:)))) |
Ne dam, ne dam, ne dam, ne dam? :)))))))))))))))) Pot sa-ti fac si o poezie daca vrei :)
|
deci ... pana una alta ne dam sau nu
daca e ok datzi si voi un semn ma dau la orice ora din noapte de preferat |
Count me in8)
|
A fost o aventura din mers..... intr-un loc in care nu era loc pt asa ceva, benzi ocupate si eu prin treapta 2....nimic concludent, trecand peste "vorbele" lumii:-) Vremea trece, lumea vorbeste, noi continuam, provocarea ramane;)
|
stati calmi. :)
|
Re: 4G63 vs SR20DET
Mie imi place Nissanul ... am votat ca as vrea sa il faca ...
Desi ... ma indoiesc ca il va face pe MauS, chiar daca Nissanul este mai usor ca Mitsubishi-ul. Al doilea motiv pentru care vreau sa il bata: sa ii mai scoata lui MauS impresiile din cap ca are Evo9. :D |
Quote:
|
Bine ... provocarea din taste nu e relevanta. :)
Pana nu se pun masinile head-2-head, degeaba discutam. :D Iar dupa astea, or sa apara discutii cum ca ala nu a schimbat cand trebuie, a ratat treapta a III-a, etc... |
daca puterile declarate sunt cele reale, merg pe Nissan.
Evo 1551 kg / 370 awhp. Sunny 1230 kg / 300 awhp |
eu merg pe evo!
|
Quote:
|
Quote:
:)))))))))))))))))))))))))))))) |
eu am votat nissanul , sunt mai old school.....:))))
|
Eu ma dau de partea lu Maus ... smacher baiatu asta :D
Il faci praf!!! |
ba maus fa-ti fan club ca vad ca iti creste rattingul.....daca ai asculta si manele ai fi si mai sucar....=))
|
Nissan, desi , cum vad ca zice lumea aici ...
Eu merg pe ... o blonda de preferat :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Sa ne anunti daca te apuci de manele ...sa mor eu ...ca iti cumpar eu cd-u :p :))
Asta ...asa...ca sa moara dusmanii :))) =))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bine Cipin:))) |
deci bai Maus cu poll-ul asta mai dat gata...........o dai din teribilism in ''penibilism''.........
Eu nu mi-am luat masina sa ma dau cu tine si nici sa demonstrez ceva asa cum vrei sa faci tu cand vine vorba de masina ta si ce masini a facut ea si cat de tare e ....etc etc etc.... Cu faza asta chiar mai suparat si nu cred ca isi mai are vreun rost poll-ul asta...... Dani cand vin acasa facem o incercare! |
Quote:
|
Quote:
Maus vezi ca o dam din forum in messenger si nu cred ca are sens! |
Quote:
|
mda ok....eu ma retrag de la orice comentariu....vezi u de asta nu are ursul coada si de asta nu se poate face nimic in tara asta legal sau ilegal pentru ca trebuie sa trambitam sa stie o tara intreaga.
Mai uita-te si tu pe la stiri si vezi ce patesc unii baieti.....au inceput sa se faca flagrante si chestii din astea, mai vorbeste si tu cu baieti de politisti pe care spui ca ii cunosti de pe la rutiera!!!! Daca erai baiat destept pastra-i totul asa mai low profile.....dar u trambitas cum esti la primarie in varful cladirii .....tre sa stii o tara intreaga ca ''Atotputernicul Sobolan'' si-a mai gasit pe cineva cu care sa se dea ....eventual sa il si faca o victima la panoplia lui plina de capete de ''fes'' impaiate cu masini ''puternice'' Ti-am spus si iti repet ....eu nu mi-am luat masina asta sa demonstrez nimanui nimic ci pt absoluta mea placere!!!! 1 data am discutat cu Pepy(Opel Speedster turbo) si chiar l-am intrebat: De ce ti-ai luat Pepy masina, sa te dai la legale/ilegale???? ; el mi-a raspuns: Nu frate ci sa vad lacrimile celor cu Supercar-uri gen: Maseratti, Lamborghini, Ferrari...etc atunci cand trece cartul cu parbriz in fata lor...... Concluziile ti le tragi singur P.S. si sa nu crezi ca daca jucam ''chicken'' pe 4tuning asta inseamna ca ai sa ma faci sa ma dau cu tine, repet nu ma intereseaza parerea nimanui (e masina mea si fac ce vreau cu ea...ca doar sunt Gigi Becali:))))))) ) |
Nu cred ca este cazul sa aruncam si aici rahat unii pe altii. Eu spun sa tinem thread-ul curat, asa cum ar trebui. Nu cred ca e chiar asa de neiertat actiunea mea. Sper sa poti trece peste asta si sa participam la discutii impreuna:rolleyes2
later edit: bai asta..... si eu vroiam sa te votez, da ' am dat click aiurea:-) pe bune asta..... P.S. Jack-ul e la mine8) |
exact asa ai facut si cu golful ala bai bogdane.
multi au zis ca te-ai dat la fund atunci ... multi zic asta si acum cu noua masina .. ce sa mai incoace si incolo. toata lumea gandeste asta dar nimeni nu o zice. |
eu votez evo.. putin peste mi se par cei 70cp pe langa greutatea micului in minus :)
in plus, micul pare putin timid pe langa evo ..conteaza si prima privire in ochi,intimidare :D |
si eu merg pe evo....nissanul nu o sa poata sa recupereze distanta pierduta la start. parerea mea:)
|
Quote:
|
daca are caii pe care sustine ca ii are nissanul atunci evo o sa fie victima sigura.
|
poate o sa va suparati poate nu ...
eu cred ca in momentul de fata nissanul nu prea are sanse in fata evoului bgd abia a luat sunny ul care e cu volan pe dreapta deci schimba cu stanga (incercati si voi odata sa vedeti cum e) modificarile pe care le are si pe care le-a si postat ar fi : pompa de 255 lbs bosch turbina gt28 rs pe rulmenti trust 360 intercooler hpi montat frontal esapament complet departure japan 76 mm kit admisie apexi injectoare denso de 600 ccm greddy profec b spec 2 boost controller Axe cu came nismo puterea masini este una doar estimata deoarece asa a luat-o deci nu se stie exact avand interne stock este cam limitat la 1-1.2 bar cu turbina asta altfel riscul este mare si nu cred ca ar vrea sa si-l asume luand in calcul toate astea cred ca acum evo ul este peste sunny dar ... you never know este doar parerea mea ... |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:43. |
- Copyright 2026 4Tuning