![]() |
Ce sa-mi iau?
Salut,
vreau sa va cer si eu un sfat! vreau sa-mi cumpar o masina second hand (am vreo 9000 de euro) si nu stiu ce sa aleg. Vreau o masina de familie (pe care mai mult o sa o folosesc eu) chiar daca am doar 18 ani (acum am luat carnetul). Nu ma gandesc ca nu am experienta (o sa o capat de la taica-miu). m-am gandit la o skoda octavia de prin 2003,2004...se gaseste pe undeva pe la 9000 de euro, putin peste.....sau la un seat leon tot din acelasi an... m-am mai gandit la un bmw 320 diesel din 2002....dar chiar nu stiu.... As prefera un motor de 1.9 maxim la vreo 100 de cai Astept niste sfaturi, please....multzam' |
Re: Ce sa-mi iau?
o skoda ocatvia ar fi ok , si golf 4 variant;) sau peugeot 206 sedan
|
Quote:
on topic, decat un bemeu obosit, de 6 ani, mai bine o Skoda intr`o stare buna, cu ceva dotari...sau un seat leon |
inca o intrebare..... de unde sa cumpar masina second-hand? din targ sau de pe internet? .....ai mei cauta pe internet, dar eu le-am zis k ar fi mai bine sa luam un mecanic auto cu noi sa ne recomande si sa mergem la targul de masini in arad...voi ce ziceti?
|
Quote:
@soso,cauta-ti masina in alta tara,nu luati de aici...du`te frumusel in germania,ia un mecanic cu tine care se pricepe la vw,skoda,bmw sau ce vrei tu,si ia de acolo o masina in mintile ei,3 sferturi din cei care aduc masini sa le vanda aici,cumpara ce gasesc mai ieftin,nu prea le pasa de starea tehnica a masinii,plus ca iesi si mai ieftin daca te duci sa o iei tu,nu mai platesti 3-4-5-6-7-8-9 sute de euro,poate chiar mia unui samsar... la 9000 euro un 320d in mintile lui nu prea gasesti decat 99-2000,mai bine ai cauta un golf 4 ceva mai nou |
pai unde ma duc frate eu in germania? ce stiu eu pe-acolo? nu cunosc nimic... :-?? nici cunostinte nu am pe acolo
|
Quote:
|
Daca nu te duci in Gemania incearca la Autovit ca au centru de testare a masinilor. In ceea ce priveste masinile de aici are dreptate ca majoritatea celor aduse sun in stare destul de proasta ca bisnitarul nu se uita la starea masinii ci la pret prima data. Am prieten ia 200 de euro si vine cu tine in germania va alegeti masina te duce la acte peste tot. Daca totusi vrei sa cumperi masina din tara incearca sa gasesti a proprietarului nu aduse. De ce nu iei in calcul si Renaul Megane Sedan sau Ford Focus gasesti megande din 2004-2005
|
opel vectra c ? daca mai pui niste bani :P
|
omu a plecat de la o idee super buna si voi incepeti cu aiureli gen renault.
on-topic: skoda octavia 1.9 tdi e ce ai nevoie, ai zis masina de familie....consuma putin, piese ieftine, intretinere ieftina(sunt 5 modele d masini facute p platforma tehnica p care e facuta si skoda octavia 1), in cazul in care era doar masina ta si nu mentionai "de familie" iti recomandam leonu, bafta la cumparare si vezi ca ideea cu germania e f buna tinand cont ca in romania gasesti numa jeguri folosite de tarani |
Quote:
|
Quote:
|
Octavia aspect interior prietenos? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ai mai multe variante care se incadreaza in banii astia |
ia uite-i frate pe astia, io le cer niste sfaturi, si ei se cearta... loool... `reti ai dreaq de imaturi :| pana la urma cred k o sa aleg skoda octavia..desi la cat de cascat sunt eu, s-ar putea s-o lovesc :-s.... puii mei, nush ce sa iau
|
in puii tai astra classic??
|
astra h
|
daca zici ca ti-e frica ca o lovesti nu mai conduci nimic.astra classic e destul de mica,fiabila,intretinere ieftina,practica unui tanar trebuie sa fii si tu atent putin.
sau iti iei un matiz si porma, mai tarziu altceva. |
Skoda Octavia 1.9tdi
https://forum.4tuning.ro/489-anunturi-auto-skoda/88278-skoda-octavia-2007-1-9tdi-6-500-euro.html iti mai si raman ceva banuti de`nceput :D pastrezi ce ai in plus si platesti linistit in continuare... si iei ceva care are 1 an .. e fabricatie 05.2007 ! |
Daca vrei ceva luxos la banii astia eu zic ca si un C5 ar fi bun,daca nu un Ford focus!
|
Conform http://www.vrumvrum.ro/Auto.html > Skoda Octavia Tour 0 Km>10.970 Eur
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:30. |
- Copyright 2026 4Tuning