![]() |
Renault Megane Coupe vs. ...?
Renault megane,1600 cmc 16 valve,107 cp stock + evacuare.
Accept orice pana in 130. Astept provocari si in orice seara sunt dispus sa va onoreze cu prezenta:twisted: Scriu de la Kenzo ca eu momentan nu am acces la internet si nu am nici user. E foarte simplu,spui ce masina ai ,vb prin pm si ne vedem si vedem cum stam. |
Re: Renault megane coupe vs.......?
c an e masina? (adik c model)
|
MMA`ule cand o sa vii cu foaia dyno o sa te cred cu 107cp:bunch:
|
Quote:
Trebuia sa intri u si aici sa strici topicul...daca ti-ai luat-o u cu 100 de cai aia slabi nu inseamna ca si'o ia si alti ;) |
Quote:
|
Quote:
In fine,fiecare cu ale lui,iar despre Dyno,cred ca posesorul masinii tre sa`l plateasca nu eu sau altcineva,si asta numai ca se demonstreze contrariul...e ok;) Succes la victorii MMA P.S.: Kenzo,si spre deosebire de tine cu cei "55kw" eu nu ma feresc sa spun cati cai are masina mea,dar deh ca tine sunt destui sa zica ca au 90cp si sub capota sa fie 150cp..Satisfactie la maxim,nu?Poti sa te dai cu dacii berline cu cei "75cp" Good Luck:!: |
aha... meganul coupe de sapt trecuta... trage foarte frumos masina, congrats. Dar nici eu nu cred ca ai 107cp. Nu are cum sa fuga asa doar la 107cp... cand am auzit-o am crezut ca ai prins vreuna din variantele cu 1.8 sau chiar 2.0 pe ele. Si inca o chestie care mie, cel putin, imi dovedeste ca ai mai mult e ca lansezi provocarea pana la 130cp, cand, spre exmplu, o Alfa de 120cp te cam spulbera (UXD stie ce zic eu aici ;) ) si chiar si o balena de Laguna de 130cp te lasa mult-mult in urma... Nu suntem la legale, asa ca ai putea sa fi cinstit si sa lansezi provocarea constructiv nu doar ca hrana de orgoliu... Ce zici?
|
Eu am deschis un topic de provocare si astept provocari incontinuare.
Nu mai incepeti voi ca ma bate ala,ca nu am 107 stock si etc...vedeti-va de masinile voastre,parerea mea! Iar u Kyd-ule asta e doar o semnatura 1,4 55 kw la caterinca,toata lumea stie ce motor am pe masina. Te rog eu foarte frumos sa iti vezi de treaba ta,eu am deschis acest topic la insistentele lui mihai care vrea sa traga.In continuare sustin ca accepta masinii pana in 130 cp. Deci...cine vrea sa provoace bine cine nu va rog abtineti-va.Mati disperat,nu se poate face nimik ca intrati voi imediat cu caracterizari si etc. |
daca tot ai deschis acest topic de provocari stabileste si regulile de la inceput sa stie lumea la ce se baga...in sensul ca...spune-le ca tu te dai doar pana in treapta a 3-a...asa cum am auzit ca ai facut sapt trecuta
|
Ma dau pe 402 metri,masurati!
Altceva?Cred ca scot provocarea ca sunteti imposibilii... Bai nene am pus cine vrea sa traga cu mine pana in 130 de cai,ce e asa greu de inteles?Deci daca e vreunul k,daca nu abtinetiva mai nene! |
te dai pana crezi tu ca sunt 402,ca nu a stat nimeni sa masoare sapt trecuta...iar cei 402 m masurati imaginar de tine se termina brusc cand vine cineva tare peste tine...in fine...
|
Masuram de acum sa nu apara nici un fel de discuti in privintza asta.
Deci va rog inca odata frumos,lasati topicul celor care sunt demni de provocare,nu va-ti saturat sa ii comentatii pe alti?Va rog frumos,am deschis un topic si vreau sa fac ceva in sensul provocarilor,nu sa stau sa ma cert cu voi.cred ca ma intelegeti....nu conteaza ca nu am dato pe 400 de m acum 1 sapt si etc.conteaza ca acum se fac pe 400 de metri si accept orice masina pana in 130 de cai.Multumesc pt intelegere! |
facem p 200e?
|
Ce masina ai?
|
Poate ne "intalnim " la vreo legala ceva.....una bucata gsi mic de 115 cai.
Le: stati linistiti ca nu exista threaduri pasnice pe aici..... :), mereu se gaseste cearta. |
Eu vin la Buzau la legale.Ne vedem acolo daca vi:)
|
La buzau ma gandeam si eu....insa e posibil sa se faca si la noi in sat in perioada aia, daca ne strangem mai multi....e posibil sa vin acolo ca sunt grupele mai realiste.
|
Pai daca vi ne vedem...:)
|
Cat cantareste automobilul? sa vedem daca dupa calculele lor picam in aceeasi grupa
|
Un Golf 3 de 115 cp te intereseaza ? .. asta asa k ma tot intreba Kenzo daca vin la Buzau :-P
|
Da ma intereseaza,merge:)
Lasa un pm sau ia legatura cu Kenzo. |
http://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=83237
9,6 sec pana in 100 km e un timp respectabil pentru 107 cai.. scuze de off topic |
Focusul argintiu de la Calarasi te intereseaza?
|
Da...lasa pm sau ia legatura cu KENZO
|
Pana la urma nu am inteles ce motor are masina......si ce cai.........e cam evaziva descrierea......ca sa iti dau un exemplu.....te dai cu mine...am o Dacia Nova.......aaaa...sa nu uit...are motor de 1.8............dar ma dau cu masini de pana la 200 de cai.........aaaa...am uitat din nou...e turbo.........ma scuzati.....Asa faci tu cu provocarea ta.......spune exact ce cai si ce motor are masina ta.
|
Renault megane,1600 cmc 16 valve,107 cp stock + evacuare
:) |
Fara suparare si alte chestii,dar eu tot imi mentin parerea ca meganu nu are 107cp,si nu este numai parerea mea!
Cand m-am dat cu el,pleca mereu de langa mine pe a3a,la fel ca si golful 2 de 130cp Cand s-au dat amandoi,meganul a batut golful...ceva nu se leaga aici:???: |
pei el a zis 107cp stock + evacoare are 108cp :D:D
|
La o masina nu numai caii putere conteaza .. sunt multe chestii gen: cutia de viteze, rotile, aerodinamica si cel mai important SOFERUL ..
Terminati cu offtopicul si cu aberatiile astea... ce ar putea sa aibe de va tot mirati atat? masina trage pt k este o masina mai noua plus k soferul isi stie foarte bine masina.. P.S: L-am vz cu ochii mei cand s-a dat cu un Lamborghini Murcielago pe A2 si ia dat aproape 3 masini sarmanului proprietar de Murcielago .. cred ca are vreo doua kompresoare sub capota pe langa V10-le de care voi nu stiti.. |
Deci....nimeni nu se baga?Am zis si 130 de cai...uite de ex REBEL-u mi'a dato.
Da u Kyd-ule ce sa sti frate,decat sa comentezi pe aici:))) Te astept cand vrei pe 402 metri...binenteles in caz ca ti-ai mai facut si u masina aia,ca in caz ca ai uitat intr-o masina se baga si bani daca vrei sa fuga:)))))) |
Quote:
|
Rebel-u ma alergat pe 400 de m:))))
|
In MASINA AIA a mea nu am deocamdata in ce sa bag bani decat in niste retusuri la tabla,cat despre ce a zis Rebel = ai dreptate ma,ce ar putea sa aibe in plus decat un cip,niste injectoare umblate sau alte chestii,din moment ce omu lucreaza la RENAULT,si culmea are si`un RENAULT in fata portii:lol:
Kenzo,nu o fac personala toata asta si nu am nimic cu nimeni,stii foarte bine ca sunt glumet si ma impac cu toata lumea,dar ce am spus mai sus despre Meganu lui MMA mentin in continuare! Ok,ai spus si tu si el ca nu are nimic in plus,lasand la o parte faza "ca tre sa bagi bani in masina ca sa fuga" care dupa parerea mea spune tot:lol: E ok,nu mai comentez,cum spui tu ca are 107cp! Mult succes P.S.: Oricum nu cred ca mai e nimeni care sa spuna adevarul cati cai are la roata asa ca nu ma mai mir OFF-TOPIC terminat din partea mea..succes la dungulite |
Multumim ca ai inteles ca nu e loc de comentariile tale pe aici,nu isi au rostul!
Topic-ul a fost deschis pt provocarii,nu sa ne spuna lumea ca masina are +++ cai dp parerea lui si etc. DECI,ASTEPTAM IN CONTINUARE PROVOCARII! |
Quote:
|
Kenzo nu vreau sa ma bag aiurea dar, am umarit topicul si am observat ca baiatul cu megane-ul foloseste userul tau pt provocari....
Cum eu sunt cam mic momentan pt. amicul tau, poate ne intalnim noi 2 cu masina ta din semnatura sa vedem ce si cum. Astept PM Bafta! |
salut daca vrei vrei liniuta de distractie cu o toyota 16 gl 16v ?
|
Dany cati caluti are masina ta??
|
Quote:
p.s.: presupun k e pt megane nu?! |
Renault megane coupe vs.......?
renault Megane... desigur soferul conteaza foarte mult, cat trage de masina si cat de corect (repede) schimba vitezele pentru a avea cat mai putin timp mort :)
motor 1.8 16 v 115.6 cp fabr 2002 ca din fabrica. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:49. |
- Copyright 2026 4Tuning