![]() |
Piese tuning pentru Dacia Logan de la ELIA AG
4 Attachment(s)
Piese tuning pentru Dacia Logan direct de la producator. ELIA AG se specializeaza in tuning de Renault, Nissan shi Dacia. Daca este cine'va interesat de aceasta oferta, va rog lasa'tzi un mesaj.
Piesele pentru Dacia Logan sunt: Spoiler fatza/spate, eleron spate, kit de reglare a suspensiilor, eshapament final, jante cu dimensiuni incepand de la 7x17 pana la 9x18. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactatzi. |
spoilerul spate de pe loganul din poza este cel stoc iara la ala de pe fata is puse niste flapsuri.
|
Spune si mie prelungirile de spoiler de pe longan RS by elia ala negru cu 136 de cai..la ce pret le ai?
|
Logan RS100
Dacia Logan RS100 este un Conceptcar care a fost prezentat de catre ELIA AG pentru prima oara publicului la IAA in Frankfurt am Main, ELIA AG are in plan sa produca doar 100 de astfel de modele, data exacta inca nu este oficial stabilita, pretzul modelului Logan RS100 va incepe de la 17.500€ pana la 23.000€. Modelul va cantari doar 1000 de kg shi va fi dotat cu un Kompressor ce ii va permite sa atinga cu usurintza viteza de peste 200km/h, lista de modificari mai cuprinde shi sistemul de franare care reduce distantza de franare cu o treime deasemenea, datorita rotzilor cu dimensiunea de 17zoll shi a modificarii suspensiilor s'a imbunatatzit shi stabilitatea mashinii. In dotarile modelului RS100 vor fi incluse: Jentzi aluminiu, coborarea nivelului garzii la sol, grila de crom, eshapament sport, scaune imbracate in piele, incalzire scaune precum shi un sistem de navigatzie... modelul standart va fi echipat printre altele cu ABS, 4 geamuri electrice, aer conditzionat, computer de borf, inchidere centralizata prin telecomanda, lumini ceatza, etc...
Daca vor fi disponibile piesele shi in vanzare la bucata am sa va informez din timp... pozele afishate de pana acuma, sunt doar nishte exemple shi nu coincid in totalitate cu inventarul de piese oferite de ELIA AG. |
e bine de stiut....
Cit, ce si cum. Elia arata bine.
|
3 Attachment(s)
Pt a veni in sprijinul celor interesati cu pretul cel mai bun pentru produsele si accesoriile ELIA AG, va fac cunoscut faptul ca PILOT power tuning este primul dealer oficial ELIA, modelul de 23000 fiind prezentat si la SIAB 2005.
Stocul disponibil momentan este limitat, sistemul de vanzare facandu-se pe baza de comanda. Detalii: www.pilotauto.ro |
Re: Piese tuning pentru Dacia Logan de la ELIA AG
aripipe de la bara:)...scoru la ele....sunt belea...cade bine pe masina....se gasesc?
|
kitul de supensie la ce $ ???
|
ai cumva de vanzare ORNAMENTU DE LA BARA DE PE COLTURI...?
e o poza mai sus un logan albastru ...imi plak aripioarele de la bara de pe colturi sunt misto...ai de vanzare? si la ce scor ...ms astept raspuns |
Cat costa kompresoru ?
|
Kompresoru o sa ii permita sa atinga viteze de peste 200 Km/h......da de consumu de 50l/100 Km o uitat sa zica baietii :D
|
Quote:
cum sa consume 50 de l la 100 km? vorbesti serios sau e gluma...? |
Meri 100 Km cu un plin.....pote nu o sa fie chiar atata da 20-25/100 o sa fie ca ceasu.....si o sa accelereze pana la aia 200 Km/h vreo juma de ora si mare minune ar fi daca i-ar atinge macar :D
|
m-ar interesa si pe mine o turbina pt motorul de 1.6 16v!
pretz si cat dureaza transportul!? |
Quote:
|
Quote:
|
cand afli nunta-ma si pe mine, ca il bubui si eu pe al meu
|
si eu sunt interesat.....sa imi spui cum e cu turbina....ma bate gandul dar am dubii cu privire la rezistanta
|
si ceva preturi da totusi cineva?
|
Quote:
|
nu o dati in balarii aiurea...luati legatura cu victor groza din cluj....el a pus kompresor pe logan de 1,6 si o scos 168 de cai...si consumu nu a crescut cu mult ...nici gand 25 sau cat ziceti voi...!!7-8 in stil de mers normal:)iar in forja iti ia 20 si stok,nu neaparat cu kompresor:)
|
ai cumva "sticla" (adica plasticul) de pe stopurile din spate,aia cu rosu si galben sau alb pe semnalizare, pt logan din 2006??? imi trebuie clare daca stiti careva pe unde se gasesc? "sticla" de pe stopuri incolora fara rosu fara galben toata incolora! vreau sa incerc un tuning pe stopuri! daca stiti de unde pot cumpara da-ti un add la ID: [email protected]
RESPECT!!! |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/493-anunturi...mnalizari.html |
Quote:
|
Re: Logan RS100
1 Attachment(s)
Quote:
Eu nu as da 23.000€ pentru asa ceva, mi se pare un pret mult prea mare pentru ce se ofera.Daca voi numiti astea finisaje, la 23.000 de euro, inseamna ca ar trebui sa platesc in plus 2-3000 de euro sa aliniati si voi bara aia corect, sau sa dati mai mult lac pe bara spate, astfel incat sa nu se cunoasca diferenta intre ea si capota de la portbagaj. S-a demonstrat de multe ori, ca daca ai ceva banisori si imaginatie poti da clasa la asa ceva. |
Cu asezatul barei ai dreptate, dar la vopsea este posibil sa fie de vina si calitatea pozei.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning