![]() |
Batmobile Tumbler facut acasa!
20 Attachment(s)
Credeti sau nu, aceasta replica a lui Batmobile Tumbler a fost construita de la zero intr-un garaj de Bob Dullam. Impresionant este faptul ca Dullam, care se ocupa cu crearea de costume speciale si statui, a construit aceasta replica numai cu ajutorul fotografiilor cu Tumbler descarcate de pe internet. Conform artistului, materialele realizarii proiectului au costat intre 50.000 si 70.000 dolari. Dupa cum se poate vedea in fotografii, Dullam a confectionat de asemenea si un costum ca al lui Batman. Si asta nu e totul; talentatul artist a inceput sa lucreze la Batpod-ul din "Batman Begins" si "The Dark Knight".
|
Batmobile Tumbler facut acasa!
oribillllllllllllllllllllllllllll doamneeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))))) risipa de bani si timp !!!:oops::oops::oops:
|
Re: Batmobile Tumbler facut acasa!
ti-am zis ma k e popa...da tu nimic..batman batman :))
|
Ciudata rau!
|
unii chiar n au ce face :-s
|
astia au o criza de geniu !!!
|
nebuneala n-are limite :))
|
macar e functional?
|
oare ce are omul ala in cap?...
|
70.000 , unii au prea mult si nu mai stiu ce sa faca cu ei ... si altii ... pana mea !
|
wtf astia chiar nu sunt sanatosi????am vazut multe lucruri oribile cu ajutorul net-ului dar asta este de departe cel mai urat.cu banii care ia bagat in mizeria aia hranea o tara africana 1 an de zile:))))
|
este extraodrinar ce mester bun este dar totusi nu putea sa afaca altceva? Oricum Felicitari... foarte talentat omu'
|
o avea alarma??:lol:
|
sunt curios ce motor are, dak are aer conditionat pt k e prea neagra si atrage soarele grav si mai ales dak vireaza :)) - aa si sa nu uit... prinde 0-100 in...... 10 min ??? :))
|
Daca ai bani si prea mult timp liber,uite o idee, de cea ce poti face(super naspa)
|
mie imi place .. bineinteles daca nu ma gandesc la banii investiti
|
pacat de banii aia
|
este ceva intre nebuneala si prostie nu stiu so definesc dar masina in sine arata marfa dar sati faci asa ceva e aiurea nu stiu dc dar mie imi place masinuta!!!
|
cum arata in ultima poza...mascul=)))))
|
El macar a facut ceva ca sa treaca timpul in timp ce unii doar stau acasa pe net si comenteaza. Da, e urata, si asa am sa votez, dar macar e ceva interesant, realizat cu mana lui.
|
si masina unde e ???
|
Lasand comentariile rautacioase si fara pic de sens (de genu, daca tot n-am sa pot face asta niciodata, hai sa fac totusi glume pe seama talentului/pasiunii omului), ceea ce a realizat este foarte interesant, este o copie fidela a Tumblerului, precum si a costumului. Ganditi-va ca omu le-a facut singur intr-un garaj. Putea sa fie si masina lu mickey mouse, ..daca el asta a vrut sa faca asta a facut. cert e ca i-a iesit de milioane. si credeti-ma, ca sunt destui pasionati/colectionari/impatimiti care ar da bani grei pt exemplarul asta. E urata..pana mea, asta a fost scopul ei. ce batmobil frumos cunaosteti voi?? ideea era sa inspire teama, sa intimideze.. iar asta le-a batut pe toate pana acum. inca o data, bravo lui. acu` sa vedem cu ce va laudati voi:peace::rolleyes2
|
Mah eu am zis ca-i kitch, da acuma depinde si cati cai are, macar de un burnout sa fie buna, ca vad ca ai ce arde la ea...
|
Ce importanta are cati cai are si daca e buna de burnout masina asta? Crezi ca pt asa ceva a fost conceputa ? :|
|
eu am zis ca macar pt atat sa fie buna ca nu arata prea special... e doar foarte extravaganta :D
|
:))) ii lipseste un prezon la roata spate :)) se vede bine in poza cand e el langa masina in blugi...
|
ba berbecule :)) eu ti`am zis ca`i popa da tu nimic batman batman :))
mie imi place masina desigur cred ca sunt o gramada de bani investiti in ea cu acei bani nu as face asa ceva :| dar totusi :P |
Quote:
|
Quote:
|
a reusit singur..la el in garaj..sa va vad pe voi daca a'ti face asa ceva,..eu unu nu as reusii..dar sa ii vad pe restu care se cred mai "zmei"..
|
Quote:
|
Quote:
|
wtf!?....E urata in draci masina..[daca poate fi numita masina:))]...si nu kred ca mas sui la volan....e prea kitsch!:))
|
Romanu ce stie..nu apreciaza munca...
gandire de roman..ce sa ceri mai mult Dupa cum zice si andreiu21ct... voi cu ce va laudati ? :ihearu:... |
pan' la urma "masina" asta... nu ma pot hotara... ori e prea nashpa, ori extraordinara, acu depinde cum o privesti...dar tot nu pot sa ma hotarasc cum o consider:?:
|
am votat extraordinar numai pt munca pe care a depus-o ca sa o faca
|
este prea tare masina :))
daca ar reusi sa invinga si recordul lui veyron de 407km/h :)) |
excelenta! Banii omului, timpul omului deci treaba lui ce a facut cu ei! Este un Batmobil veritabil! Face parte din conceptul batman deci a o considera urata sau kitsch este ca si cand ai spune ca superman de fapt nu poate sa zboare. Da...nu poate dar chiar nu conteaza. Tare aia cu burnoutul! :) daca tot comentam ce ar face unul sau altul cu banii aia, eu personal nu as arunca banii pe gume si alte componente masinii pt burnout... But that's just me :)
|
inca o intrebare :|
dupa parerea voastra :P cat consuma ? 14 15 L la suta ? :D sau mai mult :P |
voi chiar credeti ca a dat la sapa sa aiba bani sa faca masina asta? el a creat-o dintr-un hobby.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:33. |
- Copyright 2026 4Tuning