![]() |
Sierra V12 vs. Calibra
2 Attachment(s)
Vreau sa provoc Sierra V12 la urmatoarea legala de la Craiova (23 octombrie)
|
zzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuummmmmmmmmmm :peace: :peace:
|
presupun ca ai motor turbo modificat, preferabil 4x4 sau un V6 care te face sa te simti asa curajos?
|
Re: Sierra V12 vs. Calibra
Quote:
|
stai ca n-a zis la ce sa provoace..poate pe primii 5m, unde sierra da burn... :lol:
|
Esti curajos CATALINE !!!
|
Numai cu un C20 LET modificat ai sanse.
Dar cum nu ai 5 prezoane (asa vad eu din poza), nu e LET motorul. Ai in cel mai bun caz un SFI sau un V6. Nu ai nici o sansa pe 400 m. |
ce vreti ma e de la craiova...No Ofence nici cu LET nu il bate....
|
si daca e de la Craiova ce??
poate vrea omu sa se dea de fun...nu pentru faima...voi gata si sariti... |
stati calmi oameni buni, luati o gura de aer...
a zis ca-l provoaca, nu ca-l si bate... :wink: |
Re:
Quote:
|
hai sa nu mai scriem pagini intregi,ba ca il face ba ca nu il face shi sa asteptam confirmarea omului. :peace:
|
Deocamada sa vedem daca accepta omu provocarea...apoi discutii.Turbo... si daca e din craiova care e treaba?
|
SGM wrote:
Quote:
Si la V6 tot 5 prezoane sunt :wink: Si e si c20let modificat. Iti arat eu o calibra cu c20let cu 4 prezoane in 6 trepte si cu tractiune fatza. |
Faza cu \"e din craiova\" nu avea nici o conotatie... cred ca era vorba de faptul ca nefiind din Bucuresti nu stie exact cei cu Sierra...
|
sunt ceva filme cu sierra pe www.4tuning.ro asa ca a aflat omu de ea..sunt curios ce se va intampla
|
Pana la urma Sierra asta in afara de drift-show-uri nu stiu sa fi castigat ceva, asa ca poate are sanse omul cu Calibra... :wink: Sofer sa fie, ca in rest... masina il ajuta.
:arrow: |
din cate tin eu minte...parca il batuse pe txa in trecut...nu?
|
Mai baieti eu zic sa lasati comentariile ... spunetii lui Edy ca este provocat si ca speram sa accepte.Il asteptam pe 23 octombrie la Craiova daca este de acord ! Restul ... dupa linia de finish ! Si mai vorbim atunci :wink:
|
Cu placere, cred ca am vb cu omu si la Cr pe 2 oct. nu stiu sigur daca e acelasi. Sper sa fiu prezent pt ca e imediat dupa Galati.Oricum stati linistiti omul imi stie masina, stie cam ce poate, daca ne dam o facem pt o comparatie nu pt altceva. Pt informatia voastra am 0-100km/h cu cel putin o sec sub el si omul stie asta, de la viteza asta in sus....stim cu toti cum accelereaza sierra
|
Se tine lumea de mistouri paicea (aviz hondaru :D:D:D:D) .... ce mai in sus si in jos dupa suta sierra e puturoasa poate il prinzi :D :D (il prinzi dupa linia de finish ) :lol: :lol: .... la ce il ajuta calibra aia hondare ??? poate la agatat gajici ... poate nici acolo :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
[b]Bravo Sutzu!!!!!!!!!! Ba voi astia din Bucuresti ce tot comentatzi? Omu vrea si el sa se dea. Si ce dak e din CR? Ce omu cu Sierra stie Calibra lu Sutzu? De ce nu a vrut sa o faca cu el pe 2 oct.?
SUTZU IS THE BEST |
Re:
Quote:
|
hmmmm ....
ce ar fi sa fim realisti ? ce ar fi sa ne tzinem guritzele pana apar filmele cu rezultatul ?! haidetzi sa facem asa ... pana atunci ... silence ;) |
Re:
Quote:
omu are dreptate baieti |
Mersi , bafta baiatului cu calibra ...
si lui edy v12 .. |
Nu are rost sa mai comentati aiurea ... lasati cel mai bine masinile sa se dea ... apoi exista un castigator ... indiferent care este el ! Cineva castiga cineva pierde ... e simplu sunt doar 2 masini nu sunt 100 ! Important e ca vrem sa vedem curse, show, ceva frumos ! Nu povesti ! Felicitari pt. cel care va castiga ... capul sus pt. cel care va pierde !
|
Intrebare: Cand se vor da cei doi pot sa arunc si io o ancora la unul dintre ei, asta asa ca sa ma laud si io ca m-am tinut de ei cu matizul?
|
Quote:
Oi fii si tu vre un pilot ceva. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Un sfat ti la dat EVLSANTOS. :wink: Si vezi ca sa poti scrie cu boldat trebuie si la sfarsitul textului sa mai apesi inca o data pe B. :wink: Sau ne-ai face un bine tuturor si nu ai mai scrie deloc. :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Ce n-am face fara tine. Tu te crezi vreun smecher de le stii pe toate. Te deranjeaza ce am scris nu cum am scris. Si sa stii ca ironia de care da-i dovada nu isi are rostu. Si oricum sa stii ca tot SUTZU IS THE BEST si tu tot un mare PELICAN. :twisted: :twisted: :twisted: |
Evolution8 ce rost are frate sa te dai in spectacol.....nu vorbesti cu baieti din Bucuresti.....noi te stim asa ca nu are rost...pe bune..lasa sa se dea ei si dupaia...nu calca pe urmele lui LVK....nu te stiam asa.
|
Re:
Quote:
Esti suparat ca e vb de mine ! de unde vine evolution 8 ? de la oltcit ? :lol: te astept sa iti scoti masina de la reparatiile alea capitale sa ne dam :twisted: :shock: masina mea are acum 365 cp calculati de mine la o betie :drunk: |
incetati ?
sa-ti vedem aia 365 de cp in actiune ! |
Re:
Quote:
|
cred ca trebuia sa intelegi .... ca faceam pe sarcasticul ..... ;)
sunt convins ca nu are 365 de cp .. decat la betzie ... cert e ca n-am mai stat sa pun ghilimele la acei 365 de cp ... banuiam ca o sa puneti voi ... : / imaginar ... se pare ca m-am inselat ... |
Quote:
Sa ne dam ?? Ai RCA? Casco ceva?? Ca poate pleci iarasi cu rotile virate. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: DA evo vine de la Oltcit. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bravo te-ai prins. :lol: :lol: |
Quote:
Cu ce ma dau in spectacol? Daca te uiti in spate chiar i-am luat apararea lui Sutu. Lasa-l pe el sa fie cel mai bun.Mai stiu eu pe unul ............... |
Quote:
Vai de tine !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:02. |
- Copyright 2026 4Tuning