Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Opel Insignia Sports Tourer dezvaluit (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/87512-opel-insignia-sports-tourer-dezvaluit.html)

boy_wonder 14-08-08 16:51

Opel Insignia Sports Tourer dezvaluit

5 Attachment(s)
Dupa ce au prezentat oficial versiunile sedan si hatchback ale noului Opel Insignia, cei de la General Motors au dezvaluit astazi a treia varianta a gamei de modele. Versiunea break se va numi Insignia Sports Tourer si va fi dezvaluita presei pe 2 octombrie la Salonul Auto de la Paris.

Pe langa cele cinci motorizari deja oferite, noua versiune va beneficia de inca doua: un turbodiesel puternic si un motor turbo pe benzina de capacitate mica.
Mark Adams, vicepresedinte al GM Europe Design, declara ca "acesta este un model de sine statator si nu o simpla versiune break derivata din sedan. De fapt, toata caroseria din spatele pilonilor B este unica modelului Sports Tourer. De asemenea am avut grija ca designul sau sa combine arta sculpturala si precizia tehnica ce se regasesc pe versiunile sedan si hatchback."

Insignia Sports Tourer este cu 80 mm mai lung decat versiunile sedan si hatchback insa dispune de acelasi ampatament ca si acestea, de 2.737 mm.

22VIN 14-08-08 17:00

Re: Opel Insignia Sports Tourer dezvaluit

hmmm... la prima vedere e destul de uratel spatele ala... da impresia de o barca (zona stopurilor si bara), dar liniile sunt superbe, destul de sportive... important e ca iese in evidenta pe langa alte masini... e genul de masina care se face remarcata

xTc` 14-08-08 17:04

e mult mai frumoasa berlina:D

adrian78bmw 14-08-08 17:31

spatele seamana a audi a6

al3cs 14-08-08 17:46

destul de reusita pentru o masina de familie:)))

metal-militia 14-08-08 17:53

este superba, chiar si J. Clarkson zicea ca masinile pt "tot poporu" devin din ce in ce mai frumoase: Insignia asta, noul Fiesta etc.

alexandru89 14-08-08 18:17

deci prima data cand am vazut spatele am zis ca e de la Q7... in rest e frumoasa masina...

KillYourSelf 14-08-08 20:07

arata bn:X:D:P

AdrianC4 14-08-08 20:24

Mie spatele imi aduce aminte de volvo c30

Car Lover 14-08-08 20:31

arata destul de bine

TURBOSS 14-08-08 20:33

cica este dezvaluit..poate doar in photoshop!?

insignia este cea mai aerodinamica din clasa sa!
+ sunt sigur ca in realitate arata mult mai bine decat pe hartie!
de ex. am vazut in poze vectra signum, care la prima vedere mi s-a parut uratica, dar in realitate chiar m-a fermecat.

synu 14-08-08 21:38

masina e perfecta pentru familie,:D !!

UNLORD 14-08-08 22:11

Design f. bun si o mare evolutie fata de generatia actuala (desi breakul arata mai ok decat in 3 vol).

adrian_tl30 14-08-08 22:21

la prima vedere mi s-a parut ca seamana cu audi allroad ... e frumusica dar prefer sedanul

Chucky bmw 14-08-08 23:00

e frumoasa........

agentu`secret 15-08-08 00:13

insipida incolora inodora cam asa e impresia ..sau altfel ...aaa masina . punct

puscky_007 15-08-08 10:25

q7 toata ziua....lipsa de originalitate..

22VIN 15-08-08 12:19

q7? ma amuzati...

Sasha 15-08-08 12:33

frumusel....
aduce mult cu mazda/toyota

foss 15-08-08 13:20

WOW o sa lase bine in urma AUDI VW si alte marci renumite o sa se cumpere in draci si eu o sa fiu primul care va cumpara asa ceva abia astept sa apara este superb super reusita super mea hiper marfa......Opel este producator de masini calumea se si vede!!!

Sasha 15-08-08 13:26

Quote:

Originally Posted by foss (Post 1697585)
WOW o sa lase bine in urma AUDI VW si alte marci renumite o sa se cumpere in draci si eu o sa fiu primul care va cumpara asa ceva abia astept sa apara este superb super reusita super mea hiper marfa......Opel este producator de masini calumea se si vede!!!

=)))
realizezi ce spui???

RUDY20140TDI 15-08-08 13:27

Arata bine dar prea sa-u luat dupa cei de la AUDI in unele zone ale caroseriei .

bogddanel 15-08-08 13:27

chiar arata bine, pentru o masina de familie e ok, zic yow

aleks 15-08-08 13:31

am cateva probleme pe care le-am remarcat ieri cu un fan, cunoscator, si proprietar vechi de opel.
opel si-a pierdut identitatea, ca sialte marci dealtfel, iar modelul asta are linii generale de passat break, bot de mazda, geamul spate de q7, si multe asemenea...
m-a cam dezamagit, puteau sa se identifice cu alte modele ale lor mult mai bine.
deasemeni preturile, 30.000 de euro e ok pt un audi a4, dar pt un opel... hmmm.. cam mult din punctul meu de vedere.

22VIN 15-08-08 13:31

daca se dovedeste a fi o masina foarte buna, lucru pe care il vom auzi cand se va lansa, vw passat va avea de suferit. dar nu se stie. asteptam sa se lanseze si vedem. cu audi nu va concura pentru ca sunt masini care se adreseaza unor game de clienti diferite, dar cu vw passat, ford mondeo, pejo 407 etc va fi in concurenta directa

SV25MBN 15-08-08 13:38

Ca design, are niste linii puternice, care insufla forta, dar si sportivitate. Din punctul meu de vedere, spatele nu se ridica la nivelul partii frontale ( ca design ), care mie imi place foarte mult.

allexutzzu 15-08-08 13:54

arata foarte bine...remarcabil progresul celor de la opel prin acest model!

22VIN 15-08-08 14:00

sa fie totusi o revenire? sa compenseze cu nu prea apreciata vectra C?

cristy_sofy 15-08-08 14:28

Quote:

Originally Posted by alexandru89 (Post 1696424)
deci prima data cand am vazut spatele am zis ca e de la Q7... in rest e frumoasa masina...

asta am zis si eu prima data :D

zbuf 15-08-08 17:54

dupa alfa 156 sport wagon,asta cred ca este cel mai frumos break dar parca sau inspirat prea mult de la audi....Q7 ring any bell?una peste alta este o masina ok,destinata oamenilor maturi:P

VWluci 15-08-08 21:04

Mda, e frumoasa...ma mir ca au fost in stare astia de la Opel sa faca asa ceva...cu toate ca da a passat.

mitza mtb 15-08-08 21:51

Foarte frumoasa masina!:twisted:

andreiu21ct 16-08-08 02:36

era si cazul sa mai schimbe si opel linia aceea timida de design

83 kys 17-08-08 14:22

raman totusi la sedan

kosmyn_sl65AMG 21-08-08 16:50

s-ar putea sa aiba succes

All times are GMT +2. The time now is 22:04.

- Copyright 2026 4Tuning