![]() |
Machete in lucru - bobo578
10 Attachment(s)
deci masina initial era verde metalizat(prima poza) si ma uitam pe 4tuning la machete si am zis sa ma apuc si eu de tuning..
Modificari: -vopsit negru mat(in a doua sau a treia poza se vedea urat vopseaua, deoarece nu era uscat complet, dar acum zic eu ca a iesit bn pentru incepator:D) -dat motorasul jos(ala de trageai in spate si mergea in fata) si facute lipituri din plastic topit in locul unde vine pus axul ca sa stea si fara motor -puse 4subwoofere(2 nu se vad in nici o poza, nu am mai apucat sa le pozez) -dat jos faruri si stopuri, scaunele nu le mai am:( -puse cauciucuri cu talonaj mai mare de drag :D -roof scoop -vopsita o linie portocalie pe ea PS:Stiu ca sunt cam mic de 13ani pt asa ceva..dar no..astept parerile voastre! PS2:SCUZATI CLARITATEA POZELOR! |
Re: Machete in lucru - bobo578 [incepator]
7 Attachment(s)
Modificari:
-Decapotat -Indepartat vospeaua de pe ea Va urma: -Vopsit Ce culoare i s-ar potrivi??:D |
alb lucios eventual daca poti sa il faci perlat (parerea mea)
|
ce masina e macheta aia?ce marca?
|
Eu cred k e un Mercedes Slk mai vechi.
|
la asta ma gandeam si eu sa scrie si el modelul firma inteleg ca e incepator dar ma obisnuiestete si tu
|
dar vad ca nu a ondepartat foarte bine vopseaua de pe masina sau n-am eu ochiu format pt tunning si de aia??
|
ai dreptate dark side
|
e un mercedes slk230 fabricat de welly, pai inca nu am indepartat toata vopseaua.ce parere aveti de audi a4?tot de welly e fabricat.
|
Binisor facut dar i-ar trebui niste jante noi k dau mai bine.
|
hmm..si de unde pot face rost de jante??de pe alte masinute welly??
|
daca e directia pe ax , da tot de la alte machete welly :)
|
nu are directie, e scara 1:43 sau 1:42
|
cat ai dat pe "polidiscul"ala de taiat sau ce o fi el app asteptam poze
|
la a4 nu mai sti sa pui farurile sau de ce nu le pui?????????
|
Quote:
ONNTOPIC : dunga aia sa dispara de pe a4...cat despre mertz'...sa vedem mai pune poze :-P P.S : ce scara e mertz'ul ca am si eu unul albastru tot de la welly :-P ? |
iti doresc succes si io sunt tot incepator da am inceput sa fac dastea de la 9 ani si mai stiu cate ceva (o da si a4ul e frt frumos daca nu ar avea linia aia portocalie)
|
da
ai muncit ceva la audi a4 insa iti recomand sa incerci sa tunezi masini mai mari 1/24 de exemple sau incearca pe una de plastic mai marisoara decat audi vopseste-o si poti incerca si body-kit bafta!! |
Quote:
|
frate se numeste Mini-twist
de fapt este ca o surutbelnita electrica cu un cap de mini polidisc si app ai facut cacofonie "ca caut" |
| All times are GMT +2. The time now is 20:19. |
- Copyright 2026 4Tuning