![]() |
E30 - B-81-HVZ
4 Attachment(s)
Salut am decis sa imi prezint si eu masina ,este un bmw e30 325ix din 88 full electric , abs , serpishori,jenti pe 16 9j spate si 7,5 pe fata, arcuri sport, cand am cumparat\o avea si toata evacuarea din inox , fara nici o toba, se auzeam marfa, dar era prea zgomotoasa , deocamdata am pus toata evacuarea originala , dar nu am degand sa o las asa.
Mai am mult de lucru la interior , in rest masina merge bine . Planuri de viitor- kit m-technic 2(sper luna vitoare sa reusesc sa il cumpar) -geamuri fumuri si interiorul din piele ,si cam atat pt deocamdata , am sa pun niste poze cu ea de cand am luat-o |
Re: e30 B-81-HVZ
masina este foarte frumoasa . sa o stapanesti sanatos ...
|
Din cate vad eu masina arata foarte bine, deci mai multi bani disponibili pentru tuning:-). Sa o stapanesti sanatos si multa bafta, sa realizezi ce ti-ai propus. Sa ne tii la curent cu noutatile.
|
sa`l stapanesti sanatos si fara incidente frate :) curat , foarte frumos , imi place :>
|
stiu masina e frumoasa ! sa o stapanesti sanatos si fara incidente!
|
Foarte intretinuta ! Cu mtech o sa iasa bomba !!
|
3 Attachment(s)
deocamdata arata asa
|
Arata bine si cu jantele cu miezul negru,eleronul este finut8). frumoasa masina ta.o intrebare am si eu ,este trapa originala sau e montata?
|
asa am cumparat\o , cred ca ia schimbat trapa baiatu de la care am luat-o nu stiu sigur
|
salut masiana a fost a mea trapa am schim cu una originala cea veche ruginise .sa ai grija de ea ;)
|
Re: E30 - B-81-HVZ
forta ursu
|
dak te itnereseaza un interior tipla te pot ajuta e ca nou pe bej recaro original de urs
|
3 Attachment(s)
am mai pus folie si deocamdata decat bara spate si eleronu la kitu m-technick ..pt restu nu am cleme...daca a mai montat cineva si stie cam cate cleme imi trebuie , pt ca am fost la augsburg..si ala dormea pe el acolo...
|
Vezi ca au la bavaria ... sunt cam scumpe da macar stiu ce si cum iti trebuie
|
2 Attachment(s)
o sa ma duc saptamana la cel de pe dn?
|
bandoul de pe usa spate stanga unde e?simpla si la obiect :X
|
pai lam dat jos , sa vad cum se prind bandourile de m-technic...mai am de pus bandourile si pragurile...
|
1 Attachment(s)
..............................
|
sa-l stapanesati sanatos si fara incidente!
|
salut ,,arata foarte bine ursu ...
barile vechi nu le mai ai? |
nice..take care!
|
Cumpar 2 amortizoare fata pt IX, noi sau sh
|
1 Attachment(s)
salut , am bagat masina la o mica revizie , si am schimbat:
-bucsile pe fata -amortizoarele pe fata -bieletele fata-spate -discuri si placute fata spate -cablurile de frana de mana si sboti -antigel -burdufurile de la planetare.. |
Foarte misto masina,imi place ca ca ai pastrat linia "clean"
OF: Pe ce balta e poza aia ? |
ms , balta la iesire din afumati numai stiu cum se numeste
|
ok mersi.ai invatat in ec 5 sau te confund?
|
ma , confunzi
|
N-O VINZI??:d
|
maine schimb si distributia sa fiu mai sigur:), deocamdata nu o vand ,depinde de ce oferta imi faci
|
Quote:
|
:)) nu ms 4 mii am dat eu pe ea acum 1 an...si sa mai montat kit m technic 2..plus piesele care le`am schimbat..
|
ok multumesc frumos spor la treaba!
|
2 Attachment(s)
..............
|
frumoasa achizitia , ii sta bine asa incaltat.
|
hmmm
vad in poze spalatoria de la trafic greu si prosper parca ? suntem vecini :P |
Quote:
|
2 Attachment(s)
ms .............
|
5 Attachment(s)
am reusit sa montez bandourile si pragurile...maine sper sa pun niste poze mai bune..
|
da parca era mai lasata masina :-? ai inaltato cumva ?
ps . buna treaba cu mtech si cu jantele .. ;) |
a fost pe cric masina si iam facut pozele cand am dat`o jos...pe fata este cu 1cm..mai inalta pt ca sunt amortizoarele noi:( ..pana nu gasesc o suspensie reglabila de ix... nu are rost sa o las mai jos cu arcuri sport si amortizoare de fabrica..daca am pus 2 persoane ..sta pe burta:( sunt in cautari., am gasit dar 800--1000 de euro..
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:00. |
- Copyright 2026 4Tuning