![]() |
Dacia logan/mitza_pk
dacia logan:D
|
Re: Dacia logan/mitza_pk
5 Attachment(s)
am incepun un logan cam asa arata acum
|
e binisor, nu prea ma pricep sa dau sfaturi cand e vb de masini 3D dar as putea sa-ti spun sa folosesti un chamfer mai mic si incearca sa rezolvi imbinarile.Pune si niste wire'uri, poate te putem ajuta mai mult.Bafta
|
arata binisor...zic eu.... astept sa il vad gata
|
mersi am mai facut ceva din el o sa-l postez maine cand e gata si spatele si mam hotarat sa -i fac si interiorul, porbagaju mai putin motorul ca habar nu am sa-l fac sa arate mai marfa
|
Mane oprestete,te omorii degeaba,nu te poti apuca de interior sau de un motor cand tu nu sti sa modelezi indeajuns de bine pt a trece la acest nivel, continua sa faci masina si incearca sa o imbunatatesti cat mai bine, ia-te mereu dupa referintze si exerseaza cat mai mult, nu te mai grabii k ursu la peste.Bafta, asteptam updateuri.
|
Quote:
mai sunt si care fac toata masina ..si pe urma incep cu detaliile... faci cum vrei .. eu zic ca e mai bine pe rand.. eu asa fac ... oricum.. atentie la chamferuri.. da chamfer cu o valoare faci 2-3 renderuri ..vezi cum arata.. mai schimbi valoarea sa vezi ce se intampla..cum arata mai bine .. ia foarte mult timp.. da asa inveti |
3 Attachment(s)
mersi pentru sfaturi voi lucra mult la exterior si veni vorba de chamferuri eu folosesc de la 0.2 la 0.5 nu mai mari sau mai mici si eu finisez masina la sfarsit ca imi e mai usor ca asa in timp ce lucrez se mai agata cate un vortex si nu opserv si tre sa o iau de la capat din nou.:D
cateva randari mai am de finisat in multe locuri :rolleyes2 |
hai k e mai bine si k veni vb de agatat sau chestii de genu, incearca mereu ctrl+z ;) te ajuta mult de tot crede-ma, si asa nu o mai iei de la capat.Just undo it :D Si legat de tuning..hmm cel mai bine e sa inveti sa faci o masina stock, masina originala, dupa ce ajungi sa capeti experienta, te poti baga si la tunat si alte chestii de acest gen.Bafta multa si vezi aripile acelea k nu sunt scoase bn in evidenta :-)
|
ai foarte multe greseli de modelare bumpuri etc... majoritatea in locurile unve vrei sa iti controlezi muchile, colturi si altele sper ca ti-ai dat seama despre ce vorbesc daca nu pune si niste wire si am sa iti arat pe poze... spor
|
da stiu la c te referi ruver da poti sa mi spui ce sunt wire ca habar nu am:D
|
pai e simplu > daca folosesti vray deschizi editorialu de materiale, te duci la > get materials > vraymtl > la difusion alegi > VrayEgdesTex, dai "apply" si daca vrei te poti juca cu parametrii de acolo. :D
Iar daca folosesti doar mentalray atunci poti face f simplu > Render (F10) > Renderer > Bifezi ForceWireframe. Bafta :D |
sau mai simplu faci un print screen cu edge-urile vizibile si fara smooth
|
5 Attachment(s)
uite doua variante cea care a ziso cobra2007 si printurile
|
vezi k trebuie sa mai scazi din parametrii materialului EdgesTex
|
3 Attachment(s)
uite asa e mai bn:D
am facut si roticelele le-am vazut pe un logan si mi-au placut si m-am chinuit si eu putin mai mult a iesit ceva sper:oops::D |
mie imi place, incearca sa lucrezi mult de tot la caroserie, crede-ma asta e cel mai important acu, dupa aceea poti creea ce vrei tu :D.
P.S : Uite un tutorial bun pt wire. http://www.secondpicture.com/tutoria...n_3ds_max.html Sfat : pentru o imagine test foloseste urmatoarele : Pui un plan jos, alegi materialu : Matte/Shadow, te duci la lumini si alegi vraylight si selectezi la type : Dome si la multiplayer pui 1, la options bifezi invisible.Apesi pe 8 si selectezi culoarea alba.Render si enjoy :D Tips : pentru o claritate mai buna maresti parametrii de jos la vraylight > Sampling > Subdivis : 50. Questions ? :D |
asa am sa fac o sa lucrez mult la caroserie de curiozitate la ce foloseste wireu?
|
te ajuta sa vezi greselile de la caroserie, te ajuta sa vezi daca ai aliniat corect linile, cam despre asta este vb, daca vreun coleg de aici stie mai bine sa zica :D
|
chiar bune rotile... doar doua lucruri... unu.. gaurile de la suruburi trebuie mai adanci ...si doi... nu sunt perfect rotunde.. in rest... bravo..
si sa faci ceva cu discu ala de frana.. oricum... baga mare ca e bine.. esti pe drumu cel bun... important e sa lucrezi cat d mult |
Deci daca face cineva in realitate kitul asta eu sunt dispus sa-l cumpar 8)
|
4 Attachment(s)
esti norocos road empire uite niste poze cu bara fata
|
sa mai lucrat la ea aproape e gata matrita:d
|
OK! astept sa vad :-)
|
uite idu meu dak vrei sa te tin la curent lil_350z
|
5 Attachment(s)
am mai facut cateva corecturi si am montat si cateva lucruri pe masina sa vad cum arata:D
|
1 Attachment(s)
ai probleme la imbinari, ti-am incercuit cateva greseli cat despre radiatoru ala de jos...nici makr nu e terminata masina mane..adik acu u faci cum doresti, si "spitele" alea de la genti fa-le putin mai groase ca zici k sunt de bicicleta :D pana acu binisor, probleme bara fatza/spate.
|
ai putin talent pacat ca nu ai ales modelul bun sa-l spoilaresti,cred ca un simplu boltzar s-ar tuna mult mai bine cu modelul ala de spoiler spate...parerea mea:drunk:
|
1 Attachment(s)
am facu un spate nam idee ce sa fac mai misto datimi si mie niste idei plz am capul gollllllll:cry::???: ne e gata vreau pareri ca sa stiu dak mia continui la el
|
alege alta masina,e simplu :) nu de alta dar spoilere pe logan seamana cu peretii unei case...
|
Quote:
Mitza, lasa tuningu prietene, ramai la masina asta si termino dar fara modificari, fao stock si lucreaza la imbinari ti-am spus tuningu nu se face din prima, trebuie mai intai sa inveti sa modelezi o masina bine bine, dupa aia te apuci de altele. |
am facut masina stock greselile pe care le mai vedeti nu pot sa le corectez nustiu de ce oricum grila fata am vrut sa fie diferita, cea originala nu imi place astept comentari:D
|
6 Attachment(s)
am uitat:D
|
inca ceva un tutorial cum sa fac plasa
|
opreste-te :D lasa plasa, serios :-) masina are probleme multe si mari...nu te uiti si tu ca peste tot sunt prob cu imbinarile si modelarea grilei din fatza nu e bn facuta, ia si tu cateva poze cu logan de pe net pentru ca te vor ajuta mult ca sa vezi cum trebuie sa arate fiekre parte a masinii, bafta.
|
salut ...am o mare rugaminte la tine caut pe cineva care i place sa lucreze in 3D ...avem nevoie sa lansam dacia logan in LIVE FOR SPEED......te rog sti pe cine ....id mess ...virtual_tuningromania .....pls care stie baga id-ul sau scrie aici:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
- Copyright 2026 4Tuning