![]() |
VW Polo GTi by monk
Intr-un final a sosit si caruta mea. cu o intarziere de cateva saptamani ce-i drept.
este vorba de un VW Polo GTI 1.8 T - 150 CP Candy White ca dotari optionale avem asa: - alarma cu senzor la interiorul masinii - airbaguri lateral si fata pentru cap - climatronic - trapa de sticla cu oglinzi make up - oglinzi electrice - scaune cu easy entry, reglare pe inaltime si spatiu de depozitare sub ele Deocamdata nu am reusit sa ma bucur de ea si nici nu voi reusi pana pe 29 august, intrucat carnetu meu e in posesia baietilor cu cap de creta :D voi reveni cu niste poze |
Re: VW Polo GTI by monk
4 Attachment(s)
poze.........
|
foarte frumusica masina monk...sa o stapanesti sanatoasa si sa ai parte de ea...bafta in ceea ce vrei sa ii faci...lasa ca iti iei permisu si o sa te bucuri de ea...
|
cam asta e lista lucrurilor care trebuiesc montate pe masina:
amplificator JBL 75.4 hu clarion 778 boxe fata focal polyglass 165 v1 subwoofer jbl 1204br blowoff forge cu functie de recirculare. |
F misto masina...my favourite..:D
Daca te intereseaza am niste scule audio hi-fi pt ea..:D |
in ce constau sculele hi-fi pt ea ? daca sunt moca cu cea mai mare placere :))
ideea e ca momentan voi lasa partea audio cu ceea ce am. ma axez pe motor. |
Sa o stapanesti sanatos monk. Asteptam de mult sa vad cand iti vine masina. Pacat ca tot reusesti sa ramai fara carnet :(.
Bafta multa si fara evenimente neplacute! ;) |
sa ai bafta monk . sper sa iasa ceva frumos la final
|
va multumesc mult baieti. carnetu l-am recuperat si acu conduc cuminte :D
|
Quote:
|
Quote:
uhum ...asa ziceam si eu :D |
Ceva poze noi monk ? Ce ai de gand la cu motoru ?
|
poze noi sunt acu pe tzava... tre andrei si cu ra2 sa se ocupe sa le urce.
cat despre motor... o sa fie surpriza. deocamdata fasaietoare forge cu functie si de recirculare, admisie cu traseu forge motorsport si bara stabilizatoare tot de la forge. muzica deocamdata mai are de asteptat un pic... dorm cu ea sub pat :D |
6 Attachment(s)
asa de inceput
|
Hehe ce misto MINI! :love:
Ai ganduri mari monk, bravo! Pacat ca nu am si eu turbo, ce mi-ar placea un BOV. Poate ne vedem monk intr-o zi, mai vb. Salut. |
luni cel mai probabil o sa imi iau o zi libera sa dau o fuga pana la NVT sa pun toate cele pe ea :D
poate ne vedem dupa. ps. ms mult de poze baieti. |
Daca e dai luni un semn si ne vedem. Eu tre sa-mi caut cauciucuri la a mea din pacate :(
|
Quote:
Preturi bune nimic nu e moca.. |
oferta de esprit e40 am si de la animalutz. oricum, dupa cum am zis... ma voi axa pe motor.
|
Frumoasa,dar cand o uzi?;)
|
Sa o stapanesti SANTOS domle' , sper sa te vad odata mai aproape !! BAfta si fara incidente !! ;):arrow:
|
va multumesc mult pt urari..
@cosmin... oricand. dai un flash si am tras pe dreapta :D masinuta azi a primit blowoff-ul care functioneaza 90% ca valva de recirculare (nu fasaie asa mult) si am instalat head unitul. maine urmeaza boxe, amplif si subwoofer impreuna cu un det de radar in bara :D |
Quote:
|
momentam maine am treaba la dani la garaj...
ne auzim zilele viitoare la un tel. |
|
Re: VW Polo GTi by monk
gigea pozili :D
|
intre timp masinuta a primit cateva cadouri pe langa muzica.
folie llumar, arcuri eibach (care astept sa vina), iar zilele viitoare ma voi interesa de un intercooler forge si bare stabilizatoare fata/spate. |
Quote:
Monk super misto, poate imi zici si mie pe unde umbli sa o vad si eu de aproape :twisted: |
sunt pe peste tot :))
suna-ma week endul asta si daca e timp ne vedem undeva :) |
Quote:
|
masinuta a primit sapt trecuta un set de arcuri eibach pro-kit de care sunt pe deplin multumit :)
|
2 Attachment(s)
polo gti by monk
|
salut ai idee de unde pot face rost si eu de o grila de gti ? dak ai idee sami zici si mie cate idei de tuning dami add pe boco_2oo4 .. multumesc:)
|
Quote:
|
mersi mult pt urari :)
cat despre grila, habar nu am pt ca a mea a avut din fabrica si nu m-a interesat :D s-ar putea sa vand bara cu totul daca esti interesat. |
Welcome to "the club", ca sa zic asa :D
S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ;) |
ce bara vrei sa iti pui pe fata...? de CUP EDITION ?:-)
|
da. categoric va fi bara de cup edition insa deocamdata strang ceva bani pt o masina "proiect" ce va fi surpriza. bara mai poate astepta momentan, asta daca nu se iveste o oportunitate la un pret bun.
|
ok...:rolleyes2 in cazul asta asteptam indicii despre urmaotarea...
ps. vrei tot kitul de cup edition sau doar bara fata...? pe cea din spate nu ti_o recomand...arata mult mai bine cu o partea de jos de la blue motion...parerea mea...:-) |
eu aveam in cap tot kitul de cup... l-am vz pe viu si e ok.
cat despre masina pt care se strang banii e un secret momentan. nu voi renunta la polo. aia va fi doar o masina pt adrenalina :D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning