Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Design Team... de ce? (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/8722-design-team.html)

kickass 08-10-05 03:14

Design Team... de ce?

Argumentati va rog frumos de ce vreti sa intrati in Design Team si cu ce va va schimba asta...

andrey2003 08-10-05 12:51

eu nu stiu si prefer fara k m-am saturat... :x Eventual sa incercam sa punem masini pe MagicManu... Eu am incercat cu Bora si nu am reusit... voi mai incerca.... :wink:

Skillzu 08-10-05 13:38

ciudat....pe magicmanu nu va deranjeaza k spun aia si un pixel gresit...si pe site sunt lucrari varza unele...dar aici....unde suntem noi....ai nostrii.....nu stiu..parca daca nu sunteti in team nu mai aveti ce cauta pe la design/virtual tuning.nu asta e ideea...ideea e k team-ul sa fie format numai din cei mai buni,nu toata lumea de pe virtual-sunteti cativa care sunteti foarte aproape de nivel de team..nu stiu de ce renuntati.....eu am incercat pe magicmanu si momentat nu stiu daca am vre-o lucrare buna pt ei.deocamdata am renuntat la idee.

c i k y 08-10-05 15:09

Re:

[quote=\"madskilz\"]...sunteti cativa care sunteti foarte aproape de nivel de team..
si cam care sunt astia f aproape?

EvLSant0S 08-10-05 15:37

ideea era sa argumentati de ce atzi vrea sa intrati in team
e foarte simplu
intrand in team , se ridica standardele , si esti oarecum obligat sa lucrezi la alt nivel , nu-ti mai permiti greseli de 2 lei ..
e altceva ;)

c i k y 08-10-05 16:50

bun...
1.As vrea sa intru in team deoarece sunt genul de om care se tine de cuvant si isi face meseria-daca va uitati la topicul masinile voastre preparate de design team veti observa ca imi faceam datoria(pe timpul cand eram in design team)
2.As vrea sa intru in team pentru ca voi ramne un om care se va tine de cuvant si isi va face meseria in continuare
am incercat sa intru cu lada si cu vw si nu am reusit.mai fac o incercare si daca nici de data asta nu intru renunt . acum pregatesc ceva...zic eu...reusit...dar sunt sigur ca lui dadi nu o sa ii placa...bafta tuturor

Skillzu 08-10-05 16:58

offf.....mah...nu stiu...nu intelegeti....dc sa renunti?k inca nu ai o mana de lucru destul de buna?voi vreti in team...pai trebuie sa castigati si experienta...tutorialele nu va ofera asa ceva.nu e vorba daca ii place lui dadi....e vorba daca e lucrata cum trebuie....peste ceva timp...cand o sa ai lucrari de 2 ori mai bune k akum..sa te uiti inapoi....si o sa intelegi.nu trebuie sa lucrezi pt team..lucrezi pt tine...si cand crezi k ai o lucrare super...o bagi sa vezi daca e buna de team.

c i k y 08-10-05 17:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madskilz\"
offf.....mah...nu stiu...nu intelegeti....dc sa renunti?k inca nu ai o mana de lucru destul de buna?voi vreti in team...pai trebuie sa castigati si experienta...tutorialele nu va ofera asa ceva.nu e vorba daca ii place lui dadi....e vorba daca e lucrata cum trebuie....peste ceva timp...cand o sa ai lucrari de 2 ori mai bune k akum..sa te uiti inapoi....si o sa intelegi.nu trebuie sa lucrezi pt team..lucrezi pt tine...si cand crezi k ai o lucrare super...o bagi sa vezi daca e buna de team.

hai ca...m-ai facut sa ma gandesc inca o data la ce am spus mai sus... :oops: m-am uitat si io peste lada si peste vw si....e adevarat...sunt f urate :( m-am grabit...o sa incerc sa fac ceva mai bun...ms cristi :P

Kolegosu' 08-10-05 17:13

Visati la Magicmanu :? ........dar postati pe 4tuning :lol: mai dragilor eu nu am stiut k 4tuning are sectiune VT :? cand m-am apucat de VT am vazut prima data masinile de pe Magicmanu si alte site-uri dedicate VT-ului :shock: ......si mi-am zis k intr-o zi o sa fac si eu asa ceva :wink: ...pe urma am luat cateva TUTORIALE si am incercat sa vad daca pot incerca si eu ...... nu a fost usor pana m-am obisnuit (fie deja sunt OFFTOPIC) unde vreau eu sa ajung.....hai sa facem aici o echipa ..... K LUMEA cei din DESIGN TEAM sa ne sprijine :workout: sa ne spuna unde sa mai lucram si ce sa mai facem sa ne indreptam lucrarile sa ne provocam putin intre :poke: noi N00b-ii si apoi sa incercam sa intram in TEAM pana una alta toti suntem un TEAM...TEAM-ul romanilor care fac VT si eu cred k vom putea si noi posta pe magicmanu candva in viitorul apropiat dar important este k sa lucram impreuna si sa ne sprijinim unii pe altii nu sa veniti cu replici de genul am facut una dar nu cred k ii place lui DADI ... :!: FA-O PE CEA CARE II PLACE LUI DADI :!: :wink: :wink:

kickass 08-10-05 18:02

Kolegu™ vad ca a inteles.. restul de ce nu intelegeti?
maskt.. invata sa lucrezi la detalii! nu trebuie sa fie o maisna complicata cu o gramada de stikere si vinyluri, ci trebuie sa fie o masina la care cand te uiti la ea sa iti pui intrebarea.. \"oare asta e virtual sau nu?!\" incercati ca lucrarile voastre sa para cat mai reale.. :wink:

xxdadixx 08-10-05 19:34

1 Attachment(s)
Pana la magicmanu mai e mult! Nu ma supar daca incercati sa trimiteti acolo lucrarile, (orice masina admisa pe magicmanu intra direct in Team :shock: ) ma scuteste de bataie de cap :lol: Oricum juriul de acolo nu e asa de ingaduitor ca mine :P
----
Asta este prima mea masina pusa pe magicmanu, motivul pt care am postat acolo a fost sa-i demonstrez la un ratat ca ma ridic cel putin la nivelul celui mai slab de acolo. Data modified Saturday, October 25, 2003, 10:38:48 PM. Acum nu ar mai fi admisa pt ca s-au ridicat standardele si acolo. Deci a 2-a masina a mea din unghi mai greu!! Pt ca am inceput cu unghiuri usoare, nu m-am aruncat la carboane, neoane si alte artificii dupa care saliveaza multi de aici!

HoricutzWSR 10-10-05 13:44

am renuntat de mult la idee.... :roll:

CT99WUW 13-11-05 01:58

hy

scz ... dupa cum ati observat sunt nou pe aici am cam 10zile .....asa...nu e vb ca vine asta si incepe sa propuna sa faca sa dreaga....nu ar fii mai usor daca cei care vor sa adere la team sa le faceti topic separat pe numele fiecaruia unde sa primeasca fiecare comentarii si tips'uri...am mai zis ...ceva de genu ....wuw esti naspa acolo dar ...uite in coltul ala e bine...etc etc...intrebam doar:P adica ma refer macar la faza cu team'u ca nu tre sa urmarim nustiu cate topic'uri....scz nu am vrut sa supar pe cineva cu ceva..... :oops:

xxdadixx 13-11-05 10:27

Comentarii primesti la scoala sau la Aici invatati sa bla bla. Aici intrati cand credeti ca sunteti cel putin la nivelul unuia din Team.

LKS 24-11-05 23:10

e grele moshu` cu design team`u ...da mai incercam :D

real tuning 10-12-05 20:11

nici eu nu as vrea sa fiu in Desing Team fiind ca sunt nou pe forum si nu ma prea stiu la Vtuning ....dar asata e :( pana si fratemiu hori_cutz_tuning no mai vrut sa intre in desing team dar a intrata ca e bun la Vtuning :wink: :roll:

Manson 08-01-06 14:46

o sa ma straduiesc sa fac si io ceva frumois...simplu si frumos...exact cum a mai zis cineva ...noi oricum suntem un team...dar dak ai ceva calitati mai speciale...punele in photoshop sau in ce lucrezi si vedem dak te ridici la standardele acestui 'team design'...odat intrat vrei sa demonstrzi celorlalti si chiar tie k esti in stare si poti sa faci mai multe...ce crewdeti ca dadi nu era si el ca noi(nu te supara dadi plssss) da el nu s a dat batut k unii k ma las k nuj ce... a zis k a intrat pe magicmanu cu nissanu ala sa ii demonstreze lu un ratat ca e la fel de bun ca unu de acolo...noi ce asteptam...

tng 25-01-06 11:21

am obs ca tu kickass te ocupi mai mult de Design Team, foarte bine
pune tu topic cu lucrarile tuturor celor din echipa
uite-i aici:

xxdadixx
andrey2003
hori_cutz_tuning
kickass
madskilz
maskt

fiecare sa aiba cam 5-6 masini lucrate, ca sa-si contureze lumea o impresie despre cum lucreaza acea peesoana. :wink:

Rares 28-01-06 21:12

Re

Sal all e bine sa fii in design team :P

Rares 28-01-06 23:30

re

Tng vezi ca a mai intrat cineva in design team :P :wink:

tng 28-01-06 23:31

am vazut.... dar n-are rost sa actualizez
de partea asta ar trb sa se ocupe altcineva .... ma depaseste :lol:

sa incercam sa ramanem on topic pls

Rares 30-01-06 10:07

re

am si eu o intrebare
ca sa postez pe magicmanu unde trebuie sa postez ca nu prea inteleg limba aia aiurea ;) dadi dami si mie un link ceva :P

tng 30-01-06 15:45

Despre magicmanu intreaba aici

frozzen 05-02-06 00:21

am postat si eu o lucrare!!acu de curand...sper sa se uite cineva la ea si sa imi spuna si mie...intru...nu intru!!!ce lipseste..sau ce e gresit!!!
succes in continuare baieti;)

ranek 05-02-06 11:39

pt cei din Design Team >> vrem sa vedem si noi niste lucrari in brush... :) 8)

Rares 08-02-06 21:55

re

UItete si tu la lucrarile noastre si vei vedea acolo cel putin la mine poti vedea .sunt mai multe lucrari facute .Ce intelegi tu prin Brush ?

ad1 08-02-06 22:24

Re: re

Quote:

Originally Posted by \"Rares\"
Ce intelegi tu prin Brush ?

brush=penel,pensula,
la figurat arta pictorului

adica sa-ti faci masina sau macar elementele pentru masina singur cu unstensila' 'brush'din panoul programului.incearca,e distractiv....mai faci si altceva inafara de copy/paste/copy/paste/copy/paste ;)

dshockevo 08-02-06 22:42

Nu prea ai inteles ad1, rares se refera la tehnica ...
Si eu de exemplu fac masinile de mana (inafara de jante) dar nu folosesc absolut deloc \"brush-ul\" ...numai vectori (din pen tool) si cu fade-uri multe...

PS: oricum majoritatea lucrarilor lui rares sunt brush-uri

Rares 09-02-06 00:26

re

AD1 eu am intrebat sa vad daca stie ce insemna brush sa stie la ce sa se uite la masina aia. Eu stiu ce e brush pt ca folosesc ;) oricum Ms pt explicatia ta intergalactica :)

ad1 09-02-06 08:59

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"dshockevo\"
Nu prea ai inteles ad1, rares se refera la tehnica ...
Si eu de exemplu fac masinile de mana (inafara de jante) dar nu folosesc absolut deloc \"brush-ul\" ...numai vectori (din pen tool) si cu fade-uri multe...

PS: oricum majoritatea lucrarilor lui rares sunt brush-uri

...arata-mi si mie ce lucrari are rares facute cu brush.brush are doar o singura functie :de brush si era vorba de photoshop.

si sa-ti dau un exemplu ce inseamna brush in photoshop ;)
ps.nu mai sariti asa ca arsii ca suntem o comunitate cu totzii si nu tre sa ne intzepam.eu doar am clarificat o chestiune incerta.

Rares 10-02-06 21:31

re

Nu ne intepam. Apropo cand faci o bara un prag din brush nu se numeste tot brush ? nu e neaaparat sa o faci toata din brush.Oricum Nu sunte-m Intelpati, la felu in care ai ziso tu esti intepat ... daca nu ai citit poti vedea lucrarile mele in galerie

tng 05-03-06 13:34

Re: Design Team... de ce?

rog pe dadi sau kickass sa verifice lista cu cei din DT pt ca am vazut ca au mai aparut persoane noi

Rares 06-03-06 01:14

si eu am vazut si la uni nici nu am vazut lucrarile la propuneri dar oricum :) sa vedem lista:))

frost_dani 07-04-06 18:26

mah am sa pun shi yo o masina sa argumentati dak sunt demn d design team sau nu,k asa vrea sa intru shi yo...dar o pun mane k acu nu prea pot...:)

frost_dani 08-04-06 20:45

1 Attachment(s)
uitatzi shi poza shi sunetimi dak tre sa mai lucrez k sa intru in design team........

tng 09-04-06 10:46

in primul rand lucrarea ta nu are ce cauta aici!
apoi , nu ai pus si tu poza in original, asa cum era normal ca sa observam diferentele
oricum, din ce vad eu aici, ai ceva greseli, mai mult la selectie

Oportunity 18-04-06 12:48

si eu as vrea in design team :) da nu stiu daca se mai poate.. :)

Ace Axel 01-05-06 09:36

in design team se intra doar pe seama lucrarilor in photoshop!?

Ace Axel 15-07-06 23:00

am zis sa nu mai continui discutia de pe topicul "propuneri" ...
sincer eu nu am inteles c reprezinta "design team"-u ... imi explik si mie cineva pls

tng 16-07-06 11:58

design team = o echipa de profesionisti in domeniu vt (numele echipei a fost dat de cineva care il acel moment nu era prea documentat)

All times are GMT +2. The time now is 04:56.

- Copyright 2026 4Tuning