![]() |
E30 - project...BH.XX.SPN
9 Attachment(s)
Mi-am luat si io Un e30 din 84 ce pot sa va spun despre ea..Recent vopsita,spoiler m-tech2 fata..toba sport,scaune e36,motor 2000cm3 varza!!!,frane pe discuri fata spate,faruri,semnalizator negre,stopuri rosu-alb, suspensii sport...in mare cam atat..
|
Re: E30 project...BH.XX.SPN
am si uitat de ea...dar sincer..da asa era..:)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Si nishte poze kam la ce mam gandit si sa avetzi si voi o idee..:oops:
din pakate nu am poza cu motorul..dupa care urmeaza sa ma duc..dar am ceva asemanator |
nu gasesc modelul de jenti din poza..ma poate ajuta cineva?
|
Quote:
|
arata grav ursu asta :) sa il stapanesti sanatos :X cu v12`le ala si sa ne tii la curent cu modificarile :)
multa bafta:) |
se rezolva;)
|
si... poate te ajut eu cu un link catre cineva care vinde jante dealea :)
https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/21336-e30-m3-e30-m5-power/page-32.html 2000e |
daca o sa pui motorul ala o sa fi.........sper sa nu fie doar vorbe.
|
Quote:
|
tare sunt curios ce montrulet va iesi:evil:
Bafta cu proiectul. |
Quote:
zi-mi si mie un pret te rog:D poate ne intelegem!?! |
Quote:
|
Re: E30 - project...BH.XX.SPN
Vad ca ai planuri mari,sper sa se si concretizeze.
Bafta cu proiectul! |
vreau si eu pm cu pretu la jante simpaticutzu
|
Poza in care apare si ursu UAE .. e facuta de mine ..:peace: ma faci o tura cu ursu pentru ea.. :P .:peace:. ( glumesc) .. hai ca e marfa masina pana acum ...... aoleo .. o sa arate criminal cu evacuarea pe lateral...... si cu un asa motor. :woowoo::woowoo::yikes:
P.S. : Lasami PM cu id tau sa iti arat un model de jante care le are un prieten de vanzare, :) :D |
3 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
am mai gasit ceva poze..:D
|
4 Attachment(s)
si ink cateva..
|
frumos ursu , sa`l stapanesti sanatos si fara incidente !!! si sa ne tzii la curent cu motorul ala... :D
keemo |
aa deci stai aproape de mn .. :) . doar ies din bloc si ma duc 100 M .. si vad masina .. ..stai pe moldovei nu ? :) langa generala 11 :)
|
Ce jante ii pui pana la urma boss ?
|
Quote:
pe cantacuzino:) masina nu o vei vedea..fiindca nu e in oras:)) |
Quote:
pai..dak ma ajuta Dumnezeu...at bbs rs pe 16 oricum la altele nu m-am gandit fiindca astea mi le plac la nebunie..deci pe urs numai jentiile alea vor aparea...luna viitoare ma duc dincolo sa vad kam pe la ce pret gasesc k aci la noi ii teroare la preturi:| si cum zicea..si varu...HD.15.HOT 1000-1500e...caz fericit...nu zik k is frumoase dar prea mult sper k dincolo gasesc...mai ieftin dak nu...voi fi nevoit sa dau atata:( |
oricum e aproape de mine. :) :P deci cand va fi gata ursu o sa il pot vedea usor :P
|
un proiect bun pt ursache ! sa te ajute dumnezeu sa il faci exact cum ai zis , sa-l stapanesti sanatos si fara incidente !
|
Schimba bujiile alea la dacie ca mergi in 3 pistoane, ma doare sufletu cand o aud! numai bine cu ursu
|
Tu stii!
|
mai bine un 2,5 M20 sau M50 cu turbo decat V12 ala.
|
Quote:
|
ca ar trebui sa fie stors de 2 turbine sa traga grav :)))
|
un 2.5 turbo sare de 250 cp + e mai usor :) si il pui fara prea multe modificari , pe cand la v12 trebuie sa schimbi/tai/modifici multe ...
|
ala la 286 cp cred ca e de m3 :-?
|
Fiti realisti, nu visati! pune un 2,5 turbo si faci treaba buna!
|
Quote:
|
Quote:
|
Postat de Domy pe topicul sau referitor la intrebarea Spanyolului :
de intrat intra.dar trebe modificat:servo frana,evacuarile cap-coada,radiatoru de apa ,viscocupla trebe inlocuit cu una electrica(sau chiar 2),lonjeron,suportii motor,baia de ulei,caroseria in unele locuri,gardan,timonerie,tra sa fie manual neaparat,instalatia electrica,poate capota,costruit neaparat bara intre telescope.....in mare cam atat.dar sincer fooarte mare lucru nu faci,ca motoru ala v12 e foarte grea si numa 300 cai.vine un 2.5 supraalimentat si te face.deci sincer nu vad rostul.dar ar fi primu e30 cu v12 in romania.bafta cu proiectu. |
Quote:
|
Quote:
e unul de 4.0l v8 dintr-un 5 ar din 94..Oricum voi ramane la ce mi-a spus Domy si Marius(TXA) M5!!!pe la jumatea lu sept..plec dincolo...si sper sa gasesc un M5 bun:D...sper k la primavara...aprilie-mai iese ursu pe strazi:D k nu doar motoru am de fakut la ea:) dar in momentu de fata doar asta ma intereseaza sa stiu k functioneaza:twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning