![]() |
2004 RX-8
2 Attachment(s)
Hai sa ma bag si eu in seama cu japoneza mea. Modificari minime (un filtru sport cu baffles-urile din carcasa scoase, volan Sparco, alte jante). Lista de "ce mi-as dori" e un pic mai mare. Cand sparg o banca, va anunt.
|
Re: 2004 RX-8
foarte frumoasa ;) sa o stapanesti sanatos
|
Quote:
|
Frumus..Ai reusit sa scoti eroare de air-bag ? Kitul de volan a venit cu ceva care sa previna treaba cu eroarea?
|
Quote:
|
Frumoasa masina. Ar mai merge coborata.
|
Quote:
|
Draguta masina :D...zi-mi si mie te rog frumos cum te descurci cu volanul acela de la sparco, e prea mic, e prea mare, e comod/incomod, care a fost pretul si daca esti multumit de el...:-P
|
Quote:
La drum intins insa, este net superior celui stock. Am dat pe el 550 RON de la coastadeest.ro In orice caz, per ansamblu mie mi se pare mai bun decat stock-ul (De-aia l-am si luat). Un alt inconvenient ar fi ca daca trec pe alta masina (nevasta-mea are Hyundai Accent) am impresia ca conduc un camion :) |
Merci frumos pentru descriere, imi place modelul asta si vroiam sa imi iau si eu unul sa il pun pe un Hyundai Accent :-P, dar cred ca totusi o sa iau modelul de 350 de mm, ca am impresia ca asta de 330 este cam mic :D
Salut! |
Quote:
P.S. Succes la stingerea becului de airbag... |
Acum trebuie sa strang bani, cel de 350 de mm este 666RON, si cel mai probabil o sa imi iau prin primavara...:-)
PS : nu am airbag :twisted: |
Quote:
|
Asta e...macar ma bucur de el un an-doi...stii ca banii investiti in masina nu ii recuperezi niciodata, raman doar cu satisfactia...dar eu zic ca merita, am un volan urat, gri, cu 2 spite...si daca tot nu am airbag, yo zic ca se merita sa il schimb ;)
|
AFE Short Shifter
Mi-a sosit si short shifter-ul de la Axial Flow, timpul de instalare a fost de o bere neagra (am tras nitel de ea). Vreau sa spun ca acum intre a 3-a si a 5-a sau a 4-a si a 6-a am cursa de mai putin de 1 cm. Nu-i rau deloc !
|
GTSpec Rear Strut Bar
1 Attachment(s)
Am dotat-o p'asta mica si cu o bara de rigidizare spate GTSpec ! Cred ca mai am loc de doua posete si o umbrela in portbagaj...
|
Salut,frumoasa foc masinuta,sa te stapaneasca sanatoasa,spune-mi si mie mai multe despre ea,ce motor,cat consuma cat te-a costat,de unde ai luat-o,ma rog nu vreau sa te deranjeze toate intrebarile astea dar sunt curios,si pe mine m-ar tenta una intr-un viitor mai indepartat dar am o teama de motarele astea rotative,am auzit ca n-ar fi foarte fiabile,nu stiu poate gresesc,da aia insa te si intreb,poate esti mai bine documentat.In rest masina arata foarte bine,sunt o gramada de piese de tuning ce pot fi montate pe ea,bani sa ai...
|
Am luat-o cu 64000 de km la 13500 EUR acum un an si un pic din parcul nostru de masini recuperate (lucrez la o societate de leasing).
Nu trebuie sa-ti fie teama de motorul rotativ, foarte important este cum il intretii si cum te comporti cu el in trafic. Datorita constructiei acestuia, garniturile rotorului au tendinta de a se uza mai repede decat la motoarele conventionale. Dar exista RX-uri cu peste 200000 de km care nu au acuzat nici o problema la motor. |
Slotted Rotors
1 Attachment(s)
Discuri fata dublu ventilate instalate ! Acum cand franez parca mi se lasa mai mult botul in jos. Ce inseamna asta ? Ca imi trebuie niste arcuri mai tari :twisted:
|
Rear Wing
3 Attachment(s)
Intr-un final am pus si eleronul pe japoneza !
|
super masina
ce motor are? |
Wankel cu 2 rotoare de 650 cc 231 cai.
|
bravo frate!!!asta da motor!!! multi km fara probleme
|
Una dintre masinile mele preferate.Imi place.Si mama(si ea obsedata de masini sport) are tot un rx8,tot din 2004.Seamana foarte mult cu a tau.
Sa o stapanesti sanatoasa,masina e frumoasa si putenica. |
arunca turbinele imputite pe ea sa mearga corespunzator :)
|
Nu-s eu in stare sa scot totul din ea asa stock, ce naiba sa fac cu niste turbine :lol:
|
ah...pai lasa ca o sa cresti atunci si o s-o inveti mai bine ;)
|
superba mașina ta :shock::shock::shock::shock:
|
eleronul ala vine de minune
bravoo... keep it up! :) |
salut,ce sa zic superba masina,felicitari!In ultimul timp ma tot uit dupa asa ceva,as fi interesat in viitor sa achizitionez una!ti-as fi recunoscator dak imi poti da si mie niste detalii pls...consum,intretinere(cva in plus la tipul acesta de motor fata de motoarele normale)si m-ar interesa cat te duce asigurarea pe an pt ea?
|
salut ! Am un set de 4 placute frana noi pt mazda rx-8 , le dau ieftinache fa-mi o oferta ! noroc
|
Foarte tare masina , c pot sa zic fiecare are cate un vis , iar visul meu este sa am si eu o asa masina candva . Uni viseaza la bmw , audi , and altele , io nu vreau decat o mazda rx8 :P . Sa o stapanestei sanatos !!
|
toata lumea te intreaba cat consuma dar eviti raspunsul...si pe mine m-ar interesa. pacat ca o incadreaza la 2600 cc...in spate pot sta si adulti?
|
din proprie experienta pt varianta de 231 cai:
12 afara 15 media 18 bucuresti liber 25 bucuresti in trafic Am mers 5000km 4 adulti prin europa cu ea..deci da au loc ;) Masina e ieftina la SH, dar casco,rca,impozit,carburant,revizii, piese duce pe la un minim 5000 euro pe an ;) |
am si eu o curiozitate, cum e motoru la astea, va rog daca se poate un desen ceva ( id [email protected])
ca am auzit ca e putin mai diferit, rotativ parca, si nu inteleg cum e, ce e diferit la el? frumasa masina ;) |
Vezi aici despre cum functioneaza rotativul:
http://www.rx8blog.com/about-rx8/ in special cele 2 filmulete. |
multumesc. frumoase masini ;)
|
Salut! Ma numesc Robert si sunt din Pitesti. Imi doresc foarte mult o Mazda RX8 si mai am putzin pana o sa conduc una. Insa am o intrebare in cap este mai bine sa cumperi una noua? sau una la mana a 2-a. suna cam ciudat intrabarea dar m-am documentat peste tot si multe lume m-a sfatuit sa achizitzionez una noua....(nu shtu ce pret are pt ca la noi in oras cei de la Mazda nu isi fac treaba....asta e alta poveste).... in acelasi timp am gasit in germania un rx8 din 2008 cu 45.000 km la 13.800 motor de 231cp! ce ma sfatuitzi sa fac!?
|
noua e vreo 39000 de oiro...si ai scade pretul foarte mult dupa cum poti vedea...la second trebuie sa ai faci un test de compresie si sa vezi sa nu aibe km multi...sa fie pana in 40-50000, din ce am inteles de la dvdcore
|
daca nu va suparati , intreb pt un prieten ce tocmai a achizitionat un rx8 ....ce ulei trebuie folosit? care e mai bun? ms mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning