![]() |
Tuning extern
Unde gasesc niste triballuri de lipit pe masina???...sau alte grafice...
|
car style tuning
|
vorbeste cu baietii de la TTB, te ajuta ei.
|
la nord,pe str. calugareni,nu stiu blocul dar in spatele restaurantuli e o curte interioara.la prima scara,dinspre str.D.Barnat, e un tip care pune folii si face kestii din astea cu flacari frunze,pokemoni....
imi pare rau ca nu stiu sa-ti spun exact dar daca nu ai alta solutie aflu nr. de tel. |
strada ion ionescu de la brad nr 9. firma romtexim, vezi ca este o vila mare si are curte, scrie mare romtexim si mai are si niste steaguri.
|
ma mir cand vad cati lipesc pokemoni, vorba lui codrin44. cam putini in schimb care sa se ocupe cu ceea ce conteaza la o masina, adica motorul.
la noi e in floare tare de tot fenomenul ricer vad :? |
am o intrebare offtopic.. :) nu ma injurati pls
langa libraria v.alecsandri era un magazin care facea printing pe diferite chestii ..tricouri..cani..e.t.c stiti cumva unde s-a mutat ? ka nu mai e acolo:( |
decio magazinu este romtexim. si este pe str. ion ionescu de la brad. nr 9
|
83SOF cand o sa ne permitem sa modificam motorul nu o sa mai mergem cu dacia...
|
poate cineva are o fixatzie pe motorul de dacie. :D :D :D
|
zanga, pe forumul asta sunt cel putin doi oameni care te pot ajuta sa-ti modifici motorul daciei pentru mult mai putin decat te-ar costa orice alta masina decenta. b-34-sgm e unul, celalalt am uitat cum il cheama.
|
Re:
Quote:
|
zine nu se intampla nimic noi doar ajutam :D
|
sa spuna. ca il ajutam noi.
|
ptr. dacie supernova-motor transversal,am o kiulasa de renault 5 gata comprimata,cu scaunele supapelor rectificate,cu galeria admisie lustruita manual de mine(mai e loc inca).
se potriveste ca o manusa.marge si pe dacia 1300-1310 doar ca tre o mica modificare la evacuare,respectiv in S pe saxofon.carburatorul e Weber,dublu corp,admisia e inclinata,usurand aspiratia amestecului. pretul e 50 euro. bricolajul motorului nu inseamna mii de euro ca-n NFS sau mai stiu eu ce film,se face cu imaginatie dar trebuiesc si niste cunostinte, mde..... cine are dacie si a incercat sa-i caute la dezmembrari carburi orizontale?de pe o alfa sau mai nou am auzit de VW transporter cu motor boxer ca ar avea 2 carburi duble orizontale. dar nu, sa ne punem ornamente finale si volane din targul de duminica si sa ne plangem ca nu sunt bani de tuning la motor... m-am enervat,sa vezi ce topic deskid io! |
vali, eu am asa o vaga impresie ca noi doi o sa ne intelegem foarte bine 8) :lol:
|
vali e un super baiat, te asigur, si e unul din cei mai pasionati tuneri de mecanica pe care ii stiu.
pe deasupra lucreaza singur aproape tot la masina din partea mea, tot respectul pentru el |
deacord cu aleks :P :twisted:
|
Ok am o solenza europa...ce as putea sa ii fac fara sa mai dau o data pretul masinii...tuning extern, motor...nu am nimik impotriva daciei k doar a rezistat atatia ani dar totusi sa fim realisti nu prea ai ce sa faci pt performantze extreme...
|
mai cam ai ce sai faci la motorah. potzi incerca un motor de renaul 5 turbo sau un motor 1.8 16valve williams. sunt multe kestii.
|
da dar ma refeream la modificari facute la ce am deja nu sa pun alt motor...eu zic ca daca am schimbat motorul am schimbat masina...oricum masina e noua si nu as schimba motorul...
|
a glumit :lol:
un cip tuning te-ar putea ajuta |
daca masina e noua presupun ca nu vrei sa-i desfaci nici motorul,dar daca esti hotarat si convins ca vrei sa o faci,ai putea umbla la supape,kiulasa,ax.....putin in admisie si evacuare,dar asta implica sa cunosti toate datele actuale ale motorului(fapt usor de aflat)
|
Re:
Quote:
cat despre modificari la motor... https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=268157#268157 despre chip nu cred ca putem vorbi, are injectie electronica solenza? |
am si eu o intrebare (cam tampita): la angel eye se ard cercurile alea? daca da...... se gasesc altele de cumparat.... fara sa dai iar 200e?
|
Re:
Quote:
dar se gasesc de cumparat separat. |
aha. ok mersi.
ar fi fost culmea sa nu se gaseasca ........:) |
aleks nu am zis ca dacie a dacie shi gata ca altfel nu mai postam...vindeam masina shi mergeam pe jos...din cate stiu eu are injectie electronica...oricum ashtept sa iasa din garantie pana sa fac ceva dar eram curios daca chiar se poate face ceva la o solenza dar din cate am aflat chiar se poate...as putea face ceva fara sa afectez garantia?
|
remaparea chip-ului nu poate fi depistata in cadrul proceselor normale de verificare, nu se intampla asta la reprezentante pentru marci mari, la dacia nici atat nu va gasi nimeni asta...
|
si deci unde pot sa fac treaba asta shi cam ce rezultate as avea?...
|
Re:
Quote:
|
mai aleks dar aia de la dimsport is buni?
|
http://www.dimsport.ro/ nu stiu despre ei mare lucru, stiu pe cineva care s-a dus la ei, dar nu stiu ce rezultate a obtinut in urma modificarii...
|
dupa cum arata site-ul aia de la dimsport ar fi mai profesionisti si mai au si o oferta speciala...dar aparentele pot insela...
|
am vorbit cu cei de la dimsport si au zis ca sunt singurii la care din circa 1000 de masini la care au facut modificari, nici una nu s-a intors cu probleme, so dai un ban dar stai in fata
|
Re:
Quote:
|
Sa nu uitam de ceky, seat-ul leon de la dimsport, 1,9 tdi daca care rupe rx8-uri in 2. :)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
stiu asta. Ziceam ca sunt buni dei de la dimsport, dand exemplu pe Ceky. nu numai de chip. |
am vazut intr-o revista ca aia de la dim sport au oferta pentru logan supernova si solentza. cam 150 de euro. cred. nu mai tzin minte
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning