Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   opel astra GSi (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/8694-opel-astra-gsi.html)

ct02raz 07-10-05 02:26

opel astra GSi

4 Attachment(s)
am si eu un opel astra GSi 2.0 8v ,deocamdata modificat doar la exterior si interior si daca ma hotarasc sa o tin o sa vina si un SFI

UNLORD 07-10-05 04:19

arata bine masina, si e cu bun gust tunata!

Eagle_flyaway 09-10-05 13:53

Tine-o ca merita!!! :wink:

Mondeo 09-10-05 18:49

pe la ce bani aspiri?

ct02raz 10-10-05 01:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mondeo\"
pe la ce bani aspiri?

destul pentru cine intreaba si de ajuns pentru cine cumpara :lol:

Mondeo 10-10-05 08:12

trimitemi desteptule un pm cu pretul daca este asha de secret
io am tot astra f, zimi pretul cel mai mare

Eagle_flyaway 10-10-05 22:01

numa nu va batetzi!!!! :wink:

X-Ray-Eyes 10-10-05 23:42

Re:

Quote:

Chiar crezi ca e frumos ce faci ?
Eu zic ca nu ...
Si in plus de asta RAZ imi este si prieten ...
Nu vad unde te-a jignit el ca sa ii respunzi cu aceeasi moneda.
Fara suparare.

ct02raz 11-10-05 00:03

Re:

Quote:

io am tot astra f, zimi pretul cel mai mare

sa o stapanesti sanatos ,pretul masinii e 6500 euro ,recalcitrantule :lol:

ct02raz 11-10-05 00:21

Re:

o sa postez si cateva poze cu interiorul dar inca nu am apucat sa le fac,daca aveti intrebari legate de GSi'u meu va raspund cu placere

tng 13-10-05 21:44

la cat te-a dus un kitu exterior (bara fata,spate si praguri) ?

tng 13-10-05 21:51

singurul lucru care nu-mi place este imbinarea din fata, grila de la radiator cu spoileru`
in rest e super

ct02raz 13-10-05 23:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
la cat te-a dus un kitu exterior (bara fata,spate si praguri) ?

kitul exterior mai contine si umflaturile de pe aripi,fata de ce ai intrebat tu si limba aia de pe capota si am dat cam 500 de euro pe ele cu montat cu tot si in legatura cu felul in care se imbina masca cu bara prin plasa aia o sa se mai modifice am pus-o pe graba ca venea 14 august si era eveniment mare la kogalniceanu pe aeroport si asa a ramas :)

Mondeo 14-10-05 17:47

cred ca e mai degraba pleoapa nu \"limba aia de pe capota\"
ai zis in primul post ca ai vrea sa o vinzi .. shi deasta am intrebat pretul mashinii ... nu era nici o tenta rautacioasa..
venitzi la craiova pe 23 oct shi vb atunci poate ne intelegem mai bine :wink: eventual sa te dau la o liniutza cu 1.6 al meu

J.D 15-10-05 01:41

Foarte frumoasa masina, mult bun gust. :) Intr-adevar, ceva nu se leaga la grila de la radiator...in rest nota 10. :)

ct02raz 17-10-05 22:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"J.D\"
Foarte frumoasa masina, mult bun gust. :) Intr-adevar, ceva nu se leaga la grila de la radiator...in rest nota 10. :)

masca e de GSI si mie imi place cum vine pe masina insa daca aveti alte indicii cum ar da mai bine incantat sa va ascult:)

ct02raz 17-10-05 22:19

Re:

Quote:

cred ca e mai degraba pleoapa nu \"limba aia de pe capota\"
ai zis in primul post ca ai vrea sa o vinzi .. shi deasta am intrebat pretul mashinii ... nu era nici o tenta rautacioasa..
venitzi la craiova pe 23 oct shi vb atunci poate ne intelegem mai bine :wink: eventual sa te dau la o liniutza cu 1.6 al meu

as venii cu placere insa anu asta m-au omorat nuntile si de as vrea nu am cum sa vin pe la craiova dar poate o sa ne vedem pe la mare la anu cine stie ce evenimente se mai intampla si de liniuta cu 2.0 nu cred ca ai vreo sansa:))

tng 17-10-05 22:22

1 Attachment(s)
Incearca sa prelungesti capota peste faruri si sa renunti la acea limba din plastic -carbon sau ce e ... iar grila din dreptul radiatorului mareste-o putzin(in sus)
Sper sa nu te superi..dar asa cred yo ca ar veni mai bine.Ai spus ca vrei indicii :D
edit: am facut nise mici ajustari...ca sa-ti dai seama cam ce am vrut sa zic.
nu pre` mi-au iesit..dar intelegi tu :wink:

J.D 18-10-05 00:59

Exact! :) Si cu grila de la radiator mai mare.

Mondeo 18-10-05 08:33

1 Attachment(s)
la mien cred ca vine la fel shi e facuta de mine

J.D 18-10-05 14:05

Vine frumos. :) Cred ca era si poza facuta cam de sus. ct02raz, n-ai o poza facuta direct din fata?

ct02raz 19-10-05 00:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
Incearca sa prelungesti capota peste faruri si sa renunti la acea limba din plastic -carbon sau ce e ... iar grila din dreptul radiatorului mareste-o putzin(in sus)
Sper sa nu te superi..dar asa cred yo ca ar veni mai bine.Ai spus ca vrei indicii :D
edit: am facut nise mici ajustari...ca sa-ti dai seama cam ce am vrut sa zic.
nu pre` mi-au iesit..dar intelegi tu :wink:

m-am gandit de cand am facut masina sa fac prelungirea capotei din tabla insa capota masinii era ruginita rau partea din fata si am fost nevoit sa iau una noua si nu m-a lasat inima sa pun autogenu pe ea,insa masca gasisem la bucuresti rieger originala dar eu am fost incantat sa o las pe asta deoarece mi se parea interesanta si acum sincer sa fiu astept sa imi vina farurile cu angel eyes si sa vad cum stau pe masina si daca mai merita sa umblu la ceva sau nu desi cu vopseaua e cam problema fiind o nuanta perlata nu prea o mai nimeresc astia asa cum trebuie de aia ma feresc de retusuri:)

ct02raz 19-10-05 00:36

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Vine frumos. :) Cred ca era si poza facuta cam de sus. ct02raz, n-ai o poza facuta direct din fata?

am o poza din fata dar avea emblema:)

J.D 19-10-05 13:23

Angel eyes? :shock: O sa arate super tare! :)
Cred ca grila ar trebui putin mai mare...nu stiu, dar asa vad eu. :)

ct02raz 03-11-05 23:18

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Angel eyes? :shock: O sa arate super tare! :)
Cred ca grila ar trebui putin mai mare...nu stiu, dar asa vad eu. :)

am bagat o poza la viteza cu telefonu acum nu e calitate a imaginii da ce se vede e super:))

silviu_gsi 09-02-06 14:40

Re:

Sal,vreau si eu sa te intreb ceva,daca mai poti face rost de un body kit tot pt astra gsi la pretul de 500Eu

ct02raz 10-02-06 01:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"silviu_gsi\"
Sal,vreau si eu sa te intreb ceva,daca mai poti face rost de un body kit tot pt astra gsi la pretul de 500Eu

se poate rezolva 0722263424 razvan sau vb pe mesenger Id:mreana_razvan

silviu_gsi 10-02-06 15:23

Re:

10x vb pe net
Bafta

ct02raz 12-03-06 23:12

Re: opel astra GSi

2 Attachment(s)
au venit si poze

leonard 13-03-06 09:06

foarte misto masina ...si angel-eyes-urile dau bine;)

dany_let 13-03-06 09:46

arata bine masina e super tare....se mai pot face multe modificari acum in lucru sunt 2 astre care o sa arate demential poate o sa le vedeti de 1 mai la mare ...sper sa fie gata pana atunci ...iar capota o poti prelungi fara probleme...si nu tre sa pui autogen ..poti si argon si electric ...autogen este prea primitiv...

ct02raz 13-03-06 15:34

Quote:

Originally Posted by dany_let
arata bine masina e super tare....se mai pot face multe modificari acum in lucru sunt 2 astre care o sa arate demential poate o sa le vedeti de 1 mai la mare ...sper sa fie gata pana atunci ...iar capota o poti prelungi fara probleme...si nu tre sa pui autogen ..poti si argon si electric ...autogen este prea primitiv...

te cred insa nu are rost sa mai umblu la capota pentru ca da foarte bine si asa.as vrea sa vad astrele de care vorbeai de unde sunt?.abia astept si eu 1 mai sa ne vedem aici la mare cu totii.

dany_let 13-03-06 18:49

una e din bucuresti......e cu faruri cu topuri suspensie , oglinzi , portbagaj plin fara clante....si mai urmeaza si a 2 se face tot in bucuresti cu bari....suspensii faruri mai multe numai ca nu e din bucuresti imi scapa acum de unde e....(sper sa vina si ei la mare...eu unu sunt PREZENT)

silviu_gsi 17-04-06 17:44

se mai aude ceva de cele 2 astre?

ct02raz 18-04-06 15:06

Quote:

Originally Posted by silviu_gsi
se mai aude ceva de cele 2 astre?

sunt pe drum mah nu auzi:))

silviu_gsi 18-04-06 15:09

:)))) da(nu imi mai spui codul de culoare la rez pt led te rog)

J.D 19-04-06 00:29

Re:

Quote:

Originally Posted by ct02raz
am bagat o poza la viteza cu telefonu acum nu e calitate a imaginii da ce se vede e super:))

Asa e, ai dreptate, arata super. :)

dany_let 19-04-06 11:49

astrele una din ele cu faruri stopri si mai multe isi asteapta rotile...cred ca din cauza banilor ....dureaza atat...iar cealalta care nu era din bucresti mi se pare ca i-au venit bari si suspensie dar cred ca nu e gata pana de 1 mai....

ct02raz 21-04-06 23:51

Quote:

Originally Posted by dany_let
astrele una din ele cu faruri stopri si mai multe isi asteapta rotile...cred ca din cauza banilor ....dureaza atat...iar cealalta care nu era din bucresti mi se pare ca i-au venit bari si suspensie dar cred ca nu e gata pana de 1 mai....

una nu e cumva aia de a fost si la "4 tuning day" ,albastra cu barile gri?

peter 23-04-06 20:58

am vazut si yo astra asta albastra..e superr..am vazut-o sambata la iesire din ovidiu..eu eram intr-un santafe..poate proprietarul a vauzt in fata lui..mergea cam incet.. era radar ?

All times are GMT +2. The time now is 12:36.

- Copyright 2026 4Tuning