![]() |
MODERATOR \"FEMEI\"
Eu consider ca aici nu avem nevoie de codoase dar un moderator pe aceasta sectiune ar trebui sa fie o persoana de sex feminin.
a nu se interpreta ca un atac la adresa moderatorului ci a sexului. |
Eu nu :lol: :lol:
Argumente ? la chestia asta ... exista ? ca mai trebuie moderator de sex feminin ... ? |
Re:
Quote:
|
io zic ca ar trebui sa-si faca ele o sectiune \"barbati\"
vb f serios |
Re:
Quote:
cand .. pe alte topicuri . . . . va luatzi la ..... Te asigur ca sectiunea asta .. nu poate fii moderata de o femeie ... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
O sa vezi ca te arzi cu focul! E ciudat ca sa fie moderat aici de un barbat(nu e cazul in nici un caz sa denumim actuala persoana asa), de un mascul. Trebuie sa fie o fata si o recomand pe FLAVIUTZA! E activa, spontana, nu are adversitati, cel putin pentru moment. |
pai nu
urmareste exemplul Playboy-femei goale Playgirl-barbati dezbracati aici noi(barbatii)vb despre femei iar in cazul in care apare o sectiune \"barbati\" sa vb femeile despre noi |
Re:
Quote:
Insa mi se pare putin simplist, sa lasam fetele sa-si modereze si clar putem sa citim. |
Nu pun nici un gaz pe foc ! N-am talent la asa ceva !
Si nu o sa ma ard cu focul ! N-am de ce ! Nu ma joc cu asa ceva ! Sebastian .. eu vin si zic ca ... Legal Racing ar fi mai bine condus de .. o Femeie .... si o propun pe Zana^Rea ... bla bla bla bla ... acum .. tu o sa razi .. normal , n`o sa se intample vreodata , insa .. la .. \"propunerea\" ta ... s-ar putea sa .. mearga .. ca .. deh .. esti .. B No. 1 te astepti sa stau ? sa nu fac nimic ? te inseli .. Da-mi un argument plauzibil .. si promit sa nu sterg topicul .. E sectiunea mea .. pana s-o modereze Flaviutza .... ;) O moderez cum cred eu mai bine da ? Exact cum faci si tu pe ... sectiunile tale ... Sincer ... nu cred ca ar trebuii sa ... te superi daca-ti sterg topicul .. chestia care probabil o sa se intample DUPA ce-mi raspunzi .. salut .. p.s: chestia cu .. Quote:
|
pai si ce are daca lasam lucrurile la un stadiu ceva masi simplu?
|
Dragii mei confrati AM RAMAS SHOKATA putin de cate ati postati azi(cand eu ma dadeam prin oras cu masinutele :cry: )
Nu stiu ce v-a apucat cu sectiunea asta ca sa fie moderata de o femeie.... ideaa imi place enorm,adik nu pt. ca sunt si eu fata ci pt. ca si eu am contemplat odata pe tema asta si are logica idea lui SEBASTIAN dar... sunt \"n\" argumente pt. ca Santos sa ramana pe pozitie :wink: : 1. face treaba asta de prea mult timp 2. ii cunoaste pe toti de la sectiunea asta... si nu numai 3. e trup si suflet pt. \"Femei\" 4. e de mult si in viatza 4tuning.ro 5. se ocupa foarte bine de meserie, poate e unu din cei mai devotati moderatori de la toate sectiunile (chiar ar trebui sa facem un concurs cu teme asta ! :idea: ) 6. chiar daca are o varsta mai mica,are o gandire destul de matura si chiar ma aventurez sa zic foarte 7. este impartial si impaciutor 8. ... \"n\". e de treaba EvLSantos felicitari oricum pt. devotamentu si jobu de moderator :tenisclap In alta ordine de idei eu am creat un topic pt. femei \"Sexy Rider 4 Women Drivers\" dar care se pare ca nu a avut un succes foarte mare ,a potat o singura fata in afara de mine si restu baieti care... nu mai zic nimik,cititi voi akolo. Ii multumesc foarte mult lui SEBASTIAN pt. aprecieri si il pup,nu vreau sa se creada ca am coplotat cu el ceva pt. ca m-a propus,v-am zis ca am ramas shokata cand am citit.... SEBASTIANE inca odata multumesc :wave: :icon_kiss Uitati o idee ar fi ca sa aiba succes o sectiune de genu asta,adik pt. femei ar fi sa nu existe un topic pierdut pe undeva pe la \"Femei\" ci sa existe intr-adevar o sectiune \"Barbati\" care sa fie klar vizibila pe forum,adik sa \"sara\" in ochi....... Din start nu stiu daca va avea succesul sectiunii \"Femei\" pt. ca 99% de aici sunt barbati dar eu zic ca ar fi interesant si cu timpul se va dezvolta binisor. Voi ce zicei? |
:oops: :oops: :oops:
am cam ramas fara cuvinte .. Sebastian ? :P :twisted: p.s: sar`na flaviutza .. esti o dulce |
n-am nimic impotriva flaviuzei dar ce are santos de nu mai corespunde ca moderator? :lol:
e simpatic si omniprezent... :lol: |
uuuuaaaaa ce am vazut la semnatura ta !!!
pppfffuuiii george Calinecu ???? RESPECT ! bro`, luv u |
de a fi femeie moderator aici o sa stearga toate posturile barbatzilor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , \" asta nu'mi place, se sterge \" :lol: :lol: no way ! :twisted: no disrespect da cum zicea cineva la faza cu playboy ... deci falviutza no offence da asta ii topic de moderator masculin 8)
|
CLAR nu...nu fac discriminari, da' daca s-ar spune ceva ce femeii nu i-ar conveni ar sterge topicul sau postul fara sa stea prea mult pe ganduri...
mai degraba se face o categorie de barbati ... acolo ne pot barfi si pot vb femeile despre noi cat vor....deci acolo ar fi o idee buna sa fie o femeie moderator... si santos mi se pare cel mai potrivit pentru functia de moderator aici... nu gandeste matur, ci FOARTE matur pentru un tip de 16 ani... deci Santose, dai o bere pentru asta ;) |
Re:
Quote:
Ati citit si postu meu,ca nu prea sa vede, :roll: AM PLEDAT SI EU PT. EvL,adik pt. mascul ,helllooooo ?!! gggrrrr :twisted: |
ham....nu mi se pare prea potrivita faza...adika totusi multe lucruri de aicea sunt....ham sa le ziceam lucruri care nu i-ar conveni unei femei....si totusi....99% din cei care posteaza aicea sunt barbati! mai e flaviutza si inca cateva care mai posteaza...dar totusi pe sectiuena la \"cum sa agheti o fata\" sau ce damblale aveti la fete si restu topicurilor de \"profil\" nu cred ca a postat nici o fata...deci nu prea vad rostul....
|
daca ar intra vreo gagica la 'cum sa agati...', poate posteaza vreo tipa care sa ne spuna si noua cum le plac lor sa fie agatate :lol:
|
Re:
Quote:
2. si daca va dam niste \"hinturi\"..... oricum nu prea tineti cont de ele !!!! |
si care e rostul topiculu?!?! :? :? :?
lasati masculul de Santos sa modereze in pace sectiunea 'femele' :lol: :lol: |
Interpretarea majoritati vizitatorilor care si-au exprimat parerea aici au inteles gresit ce vroiam eu.
Nu persona lui Santos ma deranja ci siplu faptul ca o pers de sex masc modera o sectiune de femei. Argumente sunt pro si contra o multitudine, iar eu vedeam lucrurile altfel decat sunt aici. Ma bucur ca Flaviutza a refuzat printr-un gest elegant si o asigur in continuare de consideratia mea. Referitor la Santos si nu la sexul lui, in ciuda aparentelor cred ca nu este un tip suficient de matur pentru aceasta sectiune. |
Re:
Quote:
Retine: sectiunea FEMEI nu a fost creata pentru ca reprezentantele sexului frumos sa aiba \"un loc de joaca\". Mai intreaba si tu in stanga, in dreapta, de istoria forumului. Ai putea sa aflii niste lucruri noi. |
dar de ce ar fi necesara totusi aceasta schimbare?
|
sebastiane...\"pushtiu'\" de santos are o gandire matura si sanatoasa... stie multe deshpre gagici pentru varsta lui...
|
Re:
Quote:
In alta ordine de idei...... de ce te bucuri asa mult, acum ca am \"rafuzat\" ? :lol: :lol: :lol: :lol: |
Santos :P He-s the man!! Aici noi discutam despre femei. ele ne fac misogini, porci magari etc :lol: Sa-si faca si ele sectiune pe forum. Nu ma deranjeaza prezenta lor ca moderator, in afara de un eventual sters de offtopic nu au ce face :P
|
Pe mine nu m-ar deranja sa stau in spatele uneia ...
:lol: ca moderator ma refer.... sa moderam amandoi cred ca e cazul sa inchid topicul .. daca vrea vreo fata sa modereze .. aici .. e invitata mea ;) lasand la o parte gluma de sus |
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning