![]() |
SIAB 2005
Cand mergem?
Cati mergem? Care merge ? etc .. :D Aici discutam evenimentu` |
Quote:
|
Tng, eu as dori sa ma duc zilele astea. Daca vi prin Buc in acest scop da-mi un mesaj si poate ne intalnim....
|
ziceam ca mergem sambata viitoare!!!!
|
Bah si io zic ca sambata viitoare ar fi excelent da sa vedem cine merge si cu cine mergem ! Tng-ule stii tu la ce ma refer cand zic cu cine merem ca m-am saturat pana peste cap de microbuz :wink:
|
bha poate pe mine nu ma lasati deoparte daca nu mere cu microbu!!! :)
|
Deocamdata nu se stie nimik Shantzu asa ca.... :roll:
|
Da , cred ca sambata vom merge.
Problema e sa vedem cum facem cu masinile. Ca de obicei, sunt mai multi oameni decat masini :roll: Daca nu ne sucim de masini ... mergem cu microbuze :roll: Hai ca vedem , sambata duminica vorbesc si yo cu lumea. Poate plecam mai multi sambata dimineatza |
pai oricum plecam dimineata!!!!!!1
|
ce inseamna 'dimineata'?
|
tng-ule pana cand se tine? weekend-ul viitor este?
|
O sa tina pana duminica viitoare :wink:
|
TRE,Momo veniti ??? :D
|
Vin si io sambata viitoare! Nu stiu cu ce dar as vrea sa vin...Rusu nu vine si el cu masina?
|
Veniti cu totii, cat mai multi
Acu` vorbesc si yo cu unii .. Sambata ziceam eu sa mergem E bine? Pe la 9-10 dimineatza sa fie plecarea. Sa ziceti care cum mergem .. in ce masini .. Eu cu cine merg ? :P :D |
Bai vlade nush daca vine cu masina da din cate am vb io cu el a zis ca e plecat sambata viitoare da oricum mai vb si cu gudin ca a zis ca merge :wink:
TNg-ule vreau sa merg cu tine in masina :D :twisted: Sa te chilaresc pana la bucuresti :lol: |
Apropo cine mai confirma mergerea la bucuresti?? :twisted: :!:
|
yo mai merg!!!daca am unde :D
|
Eu merg sigur sambata la SIAB da mi se pare absurd de dimineata !
Pe urma ce facem toata ziua ? Eu merg si am 3 locuri libere in masina da la 5 plec din ploiesti ! |
Re:
Quote:
Faci cam 1h pana la baneasa pt ca o sa fie aglomerat,mai ales ca e sambata, si evenimentul asta Salonul este f mare,daca nu cumva ai auzit la tv. Eu zic ca in nu-ti ajung 2h sa te uiti La plecare iar o sa fie greu si aglomerat .... De ce sa stai seara pe graba cand poti pleca de dimineatza frumos,pe lumina ... Treaba ta .. |
Mai TNG nu stiu de ce imi spui mie astea ?
Sti foarte bine de ce pot pleca doar la 5 ! |
Tinand seama ca este un eveniment de amploare si care are loc 1 data la 2 ani ..... ma asteptam la mai multa ingaduintza
Daca nu tie .. cui vrei sa-i zic :? |
merg sambata sau duminica. n-oi fi eu ala matinalu da nici la 5 seara nu merg. asa pe la pranz, 1-2pm zic eu ca-i cel mai bine.
|
a fost unu dupa strada de la mine si stat 2 ore si ceva !!!!!!!!! :D
|
Re:
Quote:
|
mush cum la vazut!!!dar spuneam ca noua nu ne ajunge 2 ore
|
shantzu se refera la faptu ca noi astia care stim cat de cat mai multe decat altii despre domeniul auto & tuning, ne va lua mai mult sa ne uitam p`acolo .. :)
cred ca daca as sta 1 zi intreaga acolo nu m-as plictisi |
ashae tng dar nu prea putem sa stam cat vrem :(
|
de ce?
|
Dupa cum am spus am 3 locuri in masina, dar nu pot mai devreme de 4 !
Eu ajung in 20 min la SIAB ! Asa ca avem destul timp sa ne uitam ! Cine este interesat sa ma anunte ! |
vezi ma ca te ia din mers.
|
deci cine merge maine la siab?? :arrow:
|
NSL u merge sambata la siab . noi ne intalnim la ora 11 la alveola de la Ambasada Chinei (Pescarus, Herastrau).
plecam din ploiesti la ora 10 .00 pentru cine vrea sa ne acompanieze pana la siab |
| All times are GMT +2. The time now is 11:01. |
- Copyright 2026 4Tuning