![]() |
BMW 335i "imbracat" in folie 3M
8 Attachment(s)
Proprietarul acestui BMW 335i a decis ca masina sa ar arata mai bine daca ar fi alba si nu neagra asa cum a cumparat-o. Asa ca el s-a decis sa ii schimbe culoarea dar nu vopsind-o, ci aplicandu-i o folie 3M. Si cel mai important lucru este ca atunci cand se plictiseste de vechea culoare, proprietarul o poate schimba fara mari batai de cap. Si totusi, sa nu uitam si de protectia pe care o acorda folia vopselei originale...
|
Re: BMW 335i "imbracat" in folie 3M
super tare frate :D chiar adevarata ideea ....
|
Nu este nici kitsch, nici altcumva, ci doar ceva normal. Şi bine făcut !
|
a iesit chiar bine :) + k poate sa stea fara griji k o zgarie :)
|
uni se decid cu greu daca bmw 335i sa il faca alb sau negru ...iar altii se decid cu greu daca isi pot lua masina sau nu ....mofturi ...
OT: frumoase ambele culori |
tare:D unde se ajunge cu technologia :D
|
Dar si la noi se fac treburi dinastea. Chiar este pe forum un Seat Ibiza mov tot asa cu folie.
|
Quote:
ce faci daca se zgarie autocolantul?...asa la vopsea mai iese la un polish ceva... oricum se vede pe fata ca este reclama la produsele 3M... |
Foarte interesat si ingenios! Are cineva vreo informatie despre pretul acestei "scimbari de look?" (in comparatie cu un vopsit integral)
|
foarte tare
super reusit;) |
ce nu inteleg eu este cum poate circula atata timp cit in talon ii neagra....:(
|
Quote:
ON TOPIC: :shock::shock: de ce shock?...uitati-va cat de bine e pusa folia aia stiu ca a fost pusa de oameni care se pricep dar...woow...si pe manere si ...peste tot e perfect pusa...oricum marfa ideea :-D |
arata super bine cu pavilionu negru :X
|
respect pt ala care a muncit,sa o puna..omu e meserias..in rest KITCH
|
cred ca se sgarie si cu unghia.........
|
Se Zgarie, nu se Sgarie!
|
ma cum sa zici k e kitch? shi mai ales k nu te sui la volan...OK ramai la dacia 1300 cu vopsea originala :))
e o mashina kre dak nu ai shti k are folie ai zice: wow 335i....rupe da nu domne, e kitch |
Quote:
|
Doamne!! Daca nici asta nu mai e interesant atunci ce e? Daca l-as fi vazut pe strada as fi jurat ca asta-i culoarea originala. S-a gandit bine sa ii lase plafonul negru, seamana cu M3-ul. Felicitari atat celor care au muncit la schimbarea asta cat si proprietarului pt idee. Bravo
|
si eu am masina facuta cu colant... si daca stie omu care il pune sa faca treaba juri ca vopsita... merita toti banii si un colantat de masina intreg costa undeva la 500 ron
|
pff..
vai de capu vostru.. daca si asta e "kici" atunci lasati-va de forumu asta ardeti-o cu semnite si cola pe capota bolidului 1310 de la scara. geniala idee, respect proprietarului si atelierului care a reusit treaba asta, masina arat GENIAL, de manopera nu mai vorbim. adevaru e ca e cu mult mai bine sa te duci sa ti-o vopsesti ca coada decat sa ii pui folie. protejeaza vopseaua originala si in plus NU se "Sgarie" cu unghia prietene, pana si pe porcariile de loganuri de la noi colantate rezista porcaria aia. mult maui practic te zgarie unu te duci frumos si schibi bucata respectiva de folie. si la vopsea normala, poti sa dai tu polish pana faci spume la gura, tot se vede daca ai vecini cu chei la indemana. oricum, apreciez comentariile baietilor cum ca e kitsch... multi posteaza aici despre diverse masini si comenteaza aiurea-n tren si o ard cu RATB sau cine stie ce. nici eu nu am masina si totusi nu sar cu gura`n sus ca e o aberatie si ca e neinteresant ca a infoliat un "sarac" un "rahat" de 335 ... bafta. |
pana la urma urmei cat costa o infoliere la o masina, manopera+ materiale si unde se poate face treaba asta?
BMW e frumos, imi place cum a iesit |
Quote:
Quote:
|
ok, am inteles, in jur de 500 ron, dar unde pot gasi o firma care sa faca asa ceva, si daca se poate sa fie cat mai aproape de Baia Mare
|
e una in craiova care face asa ceva... eu am fost pana acolo sa fac ibiza... bagati un ochi pe topicul cu masina mea sa vedeti ce treaba au facut.
va zic sincer ca am fost cu masina la vopsitor... si s-a uitat la plafon si zice omu: "auzi ai vopsit plafonul" ?? om care e de meserie mare vopsitor :) |
Quote:
|
nu ii schimbi culoarea in talon pentru ca practic, nu schimbi culoarea masinii, doar o acoperi cu folie ;) daca te opreste politia e de ajuns sa ii zici ca este foliata, daca nu te crede dai la o parte folia si nu face altceva decat sa iti dea maxim o amenda pentru ca ai remediat "problema" pe loc.
|
E frumos intr-adevar. Si e o treaba bine realizata.
Ma amuza cei care voteaza "kitsch, nu m-as sui la volan" ;) |
Quote:
|
Quote:
daca masina ii acoperita cu folie in proportie mai mare de 60 %, si culoarea nu este la fel ca cea din talon, trebuie mergi la politie sa iti schimbi culoarea masini din talon . |
e destul de reusit... ma refer ca de las vedea nu mias da seama ca e folie... mie mai mult imi place cum atara neagra decat alba... dar fiecare cu placerile lui :)
si cand ai bani de asemenea masina... tre sa ai si bani sa ii schimbi culoarea... nu cred ca ia placea la proprietar cand si-a pune "curu" pe capota, a avea blugi cu ceva capse pe "cur" si a zgariao iar folia a incepe sa se desfaca ;) |
Folia aia nu e totusi ca un sticker. Sta bine lipita de pe masina, si tocmai, scopul ei este de a proteja vopseaua originala a masinii. Nu rupi tu asa usor folia cu capsele de la blugi. Multa lume ( mai nou, chiar si la noi in tara ) isi protejeaza preventiv masinile ( noi ) cu o folie transparenta, care are avantaje evidente impotriva zgarieturilor superficiale, a pietricelelor, a zgarieturilor de la spalatorii..
|
Quote:
Quote:
nu are cum sa fie kitch, pt ca este destul de simpla modificarea, si cu bun gust, nu e nimic exagerat sau foarte colorat. chiar da bine. foarte bine |
Eu zic k totusi trebuie skimbata culoarea in talon. Am un prieten kre are jumate de masina rosie si jumatatea cealalta neagra, si are in talon negru+rosu. Kiar dak plafonul i`a raman negru. Deci, crek trebuie skimbata, cel putin la noi in tara. Referitor la taxi`uri.....si ele au in certificat galben+cul.originala sau alb+cul.originala depinde de regiune, aici la mine sunt galbene taxi`urile.
|
Fratilor, puneti un link catre thread-ul cu seatul mov, sau datele de contact al unei firme din RO care face asa ceva..
|
cautati ma pe google"autocolante masini" sau nush vedeti voi....despre masina nu am cuvinte si nici despre cel care a pus folia...l-am intrebat pe un prieten de-al meu taximetrist care are ceva asemanator si mi-a raspuns ca se baga multi sa iti puna folie dar foarte putini se pricep....cel care a facut bmw-ul asta e un geniu...respect
p.s. vreau si yo un kitch dasta :)) :tetter: |
mai bine o facea galben taxi............si era mai unicata
|
Nu stiu cat de mult protejaza vopseaua. Am vazut multe taxi-uri care dupa ce dadeau folia jos, erau complet matuite. Si nu ma refer doar la masini ieftine. Este o solutie si asta cu colantatul daca esti foarte schimbator si vrei sa fi mereu in voga... dar eu nu mi-as pune pe masina ca doar nu este telefon mobil sa imi schimb fetele ca ciorapii. De iesit intr-adevar a iesit foarte bine. Bine ca e facuta cu gust, si nu are semne nike, vulturi , comete, si alte prostii pe ea.
Era interesant daca ii facea doar plafonul alb, atunci chiar arata ca un taxi. |
ideea e funny... dar nu stiu cat e de practica...
Arata mult mai bine alb... ! |
Quote:
Asta daca nu au schimbat legea de cutand . |
| All times are GMT +2. The time now is 04:41. |
- Copyright 2026 4Tuning