Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Suzuki Alto va debuta la Paris (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/86799-suzuki-alto-debuta-paris.html)

boy_wonder 07-08-08 17:02

Suzuki Alto va debuta la Paris

1 Attachment(s)
La Salonul Auto de la Paris care se desfasoara intre 2 si 19 octombrie, Suzuki va prezenta noul Alto, o masinuta de oras inspirata din conceptul A-Star. Suzuki Alto va fi propulsat de un nou motor de 1.0 litri care va emisii de de dioxid de carbon de doar 109 g/km. Noul model va fi construit la uzina Suzuki din Manesar - India si va fi vandut pe continentul european incepand cu luna decembrie.

adrian_tl30 07-08-08 17:25

Re: Suzuki Alto va debuta la Paris

... nu prea ma atrage

sir_sanjei 07-08-08 17:29

daca ar consuma cam 2 litri in oras as cumparao in rest e chiar hidoasa masina.

steffan 07-08-08 18:37

ce masini hidoase apar de cand cu disperarea sa reduca consumul... mai bine se baga pe masini electrice decat sa scoata asa ceva

SV25MBN 07-08-08 19:16

Abia asta e masina pt motor de 1L , nu Loganu`.

Prestige 07-08-08 21:18

Cand am vazut-o mi-am adus automat aminte de Alfa Romeo Mi.To...doar ca Alto pare o versiune malformata a celei sus mentionate !...Ca un fapt....sa vedeti diferenta de pret in comercializarea pe continent si cea din India .....

83 kys 08-08-08 14:10

ma atrage la ea doar consumul mic ca in rest nu ma atrage cu absolut nimic

topser 08-08-08 18:54

facuta pe acceasi platforma cu peugeotu..wtf...

al3cs 08-08-08 23:13

sa ramana la ce face'au inainte, motociclete...oricum se pricepe'au mai bine decat la masini:)))

NighTy 09-08-08 09:51

Consum mic... buna la casa omului
-1

Bizonul 10-08-08 00:05

sunt curios cati romani isi iau una ca asta..

ionut_cluj 10-08-08 04:11

Quote:

Originally Posted by al3cs (Post 1686697)
sa ramana la ce face'au inainte, motociclete...oricum se pricepe'au mai bine decat la masini:)))

serios? Ai tu Suzuki, sa-ti dai cu parerea?

Trixi 17-08-08 14:25

...si mie imi place genul asta de om :) mai ales,cind ramine surprins cind il face un "jeg" din asta de suzuki in trafic...:D
...anyway,nu prea inteleg treaba asta cu alto.avem splashul.aceeasi motorizare,aceeasi forma..:rolleyes2

aleks 22-08-08 20:44

probabil ca e nevoie de o imagine noua, in locul unui face-lift...

raduku 22-08-08 22:39

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1710318)
probabil ca e nevoie de o imagine noua, in locul unui face-lift...

Pentru cultura voastra generala,Daewoo Tico=Suzuki Alto,a doua generatie.
https://img69.imageshack.us/img69/308...ler01015gb.jpg
Masina de fata este,daca nu ma insel,a 4-a generatie de Alto,nicidecum o nou aparuta in familia Suzuki.Cat despre cei care sunt de parere ca Suzuki nu face masini,ma abtin,gandeam si eu la fel pana mi-am cumparat masina.Acuma mi-am schimbat de tot parerea.Suzuki nu este o firma care produce masini foarte puternice sau de lux.Dar produc la o calitate foarte ridicata,cum sunt toate japonezele in prezent.Motorizarile Suzuki sunt facute in colaborare cu Subaru si Honda,iar motoarele diesel sunt luate de la Peugeot.
Din lateral nu arata asa rau:
http://www.carwale.com/blog/wp-conte.../2007/07/1.jpg

aleks 22-08-08 23:57

dar de ce te-ai suparat asa tare?
cultura naostra generala includea acea informatie(a mea cultura, cel putin) si fara sa fiu luat peste picior. intrebarea era alta: de ce e necesar un model cu caracteristici atat de apropiate cu a altui model propriu, nimic altceva.

raduku 23-08-08 00:13

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1710560)
dar de ce te-ai suparat asa tare?
cultura naostra generala includea acea informatie(a mea cultura, cel putin) si fara sa fiu luat peste picior. intrebarea era alta: de ce e necesar un model cu caracteristici atat de apropiate cu a altui model propriu, nimic altceva.

Nu m-am suparat si nici nu am incercat sa te iau peste picior.Daca te-am ofensat cu ceva,imi cer scuze.Referitor la intrebarea ta cred ca din cauza faptului ca Suzuki joaca pe mai multe piete.Pentru cea din SUA si Europa cred ca sa preteaza Splash-ul,iar pentru Asia si America de Sud Alto.Banuiesc eu asa,nu sunt sigur.
Nu vreau sa-mi apar Suzuki dar o inceput sa ma deranjeze deja toti habarnistii care-si dau cu parerea despre o marca de masini anume,asa doar ca sa aiba ce posta.Inca o informatie,Suzuki detine recordul la Pikes Peak Hill Climb in 2007 ,la categoria Unlimited,cu un SX7 de 1000CP.

aleks 23-08-08 00:28

suzuki este una din cele 3 marci asiatice pe care le apreciez, si intr-adevar, m-am convins ca suzie e altfel decat concurenta directa, doar ca romanii sunt mult prea conservatori (ca sa nu spun altfel) ca sa deschida ochii si sa inteleaga ca nu doar germania produce masini bune.
cat despre pietele diferite, asta fusese si presupunerea mea, sunt curios cum vor fi repartizate ca si zone de vanzari, si atunci probabil ne vom lamuri.

All times are GMT +2. The time now is 16:02.

- Copyright 2026 4Tuning