![]() |
my coupe
3 Attachment(s)
Uite si un mic rezumat cu micuta mea:
2.0 16v 108Kw 0-100 ~8s masina e cam stock ... are doar jantele si toba finala schimbate acum mult timp mai mergeam si pe la legal racing unde am luat cam toate locurile de la 6 la 2 :lol: : https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=538 ceva mai recent: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=11570 |
Legal Racing
1 Attachment(s)
Nu sa terminat bine?!
|
108?
Uite si un mic rezumat cu micuta mea:
2.0 16v 108Kw 0-100 ~8s :shock: cum doar 108? ce tip de motor ai pe ea? |
Re: 108?
[quote=\"catalyn\"]Uite si un mic rezumat cu micuta mea:
2.0 16v 108Kw 0-100 ~8s :shock: F7R e un motor care merge \"manarit\" bine deci cu putine sanse mergi pe loculo 1 :wink: |
Re: Legal Racing
Quote:
oricum el a furat startul urat de tot ... iar daca asculti se aude ca eram cam jos in ture cand am plecat pentru ca el a plecat cand pe cronometrul ala de la plecare era afisat 1... (ala zgomotos sunt eu) Quote:
|
Nu mi-am dat seama ca a ta facea asa zgomot, puteam sa pun pariu ca WAY-ul facea asa.Am vazut toate filmele puse de tine la \"filme de la mine\". De filmul asta uitasei ,nu :!: :?: :wink:
|
hehe ... nu uitasem ... insa masina din filmuletz nu e way-ul , e celalalt vectra visiniu care venea la legale :wink:
|
1 Attachment(s)
Cum nu eWAY :o .. . Uite mai pun unul asta e WAY ,nu vad nici o diferenta intre ele! Intradevar nu este,am fost foarte neatent. :oops: ...Eram foarte entuziasmat... :(
|
cat de naspa poate sa fie masina asta :pistoles:
|
exprimi pozitia oficiala a gruparii din care faci parte domnule??
cred ca ati uitat ca trebuia sa anuntati consiliul director inainte sa va lansati in afirmatii ce pot aduce boicotarea curselor la care veti participa in viitorul apropiat |
te oftici a ? oricum apreciez ca imi vorbesti cu \"Dumneavoastra\"
|
cred ca tocmai te-ai ales cu un BOICOT ... dumneavoastra !
consiliul director al clubului are deja sustinerea imediata a 50% dintre membrii clubului ... cealalta jumatate este nehotarata, dar sunt sigur ca ii voi convinge sa se ia masuri impotriva ta! |
Am si eu o intrebare: Ca performante este mai bun Rus'ul (megane galben)??
|
Cand te apuci de tuning exterior?
|
de tuning exterior nu cred ca o sa ma apuc ... oricum la anul cred ca ne despartim ...
iar ca RUS-ul nu stiu daca e mai bun ... nu ne-am dat niciodata ... |
Si daca va despartiti va fi tot un coupe?
|
cred ca voi trece la 4 usi ... dar aspectul asta e mai putin important :wink:
|
o curiozitate... din ce an e renault-ul?
|
1996 ... de ce? te intereseaza? :lol: :lol: :lol:
o sa o pozez in zapada in scurt timp :wink: |
nope, ma concentrez pe propriul meu proiect, cu bmw-ul, dar imi place masina, a fost masina visurilor mele acum ceva ani...
|
Morro cat ai prins maxim cu masina asta...care e limita maxima a vitezometrului? 8)
|
i-am dat 210 .... da mai avea pedala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... nu imi place sa merg prea repede ... :oops:
|
Si cit de murdara era aseara :( !
|
:oops: :oops: :oops: din cauza traseului meu zilnic ... daca o spal ... a doua zi arata la fel ... din pacate ...
unde m-ai vazut? :twisted: |
Re:
Quote:
Nici nu o apuca seara, ce a doua zi :lol: :lol: ....la cit noroi e prin pipera! p.s. credeam ca esti in vacanta si e tot murdara :P |
:lol: :lol: destul de fain....ai mai putea sa`i mai faci cate ceva.. :D ..la capitolu muzica cum stai? :D :D
|
din pacate nu sunt in vacanta :roll: ... dar nu merg tare ... pe bune :roll: ... cred ca am facut dreapta la primul stop acolo si de aia nu m-ai ajuns :wink:
acum am vazut ca ai un megane frumos foc la avatar .... super :D la muzica sunt ... stock :oops: am 6 boxe ... jdemii de microwatzi :lol: |
2 Attachment(s)
singura legatura cu masina mea ar fi aceea ca mi-as dori sa fie asta ... desi o stiam din poze, in realitate recunosc ca m-a impresionat si mai mult ... intre timp micutza mea capata un nou kit de ambreaj :twisted:
|
1 Attachment(s)
cu putina zapada ... :P
|
da' ce numar interesant ai pe fatza :lol:
|
:P
|
E marfa de tot. S-o stapanesti sanatos!
|
Re: my coupe
1 Attachment(s)
un 0-~100 noaptea ... nu prea se vede :x ... dar se aude ceva
am plecat cand era pe la 3k de ture masina ... ca imi zicea cineva ca am prins in 10s suta ... primele 2s o turez pe loc |
oricum rusu e bun
mai ales la megane |
mmm... ok ...
|
3 Attachment(s)
putina distractie din weekend... de la Brasov
|
4 Attachment(s)
si niste poze
... man and machine :lol: ... la panda in iarba si ... 2 poze in zbor deasupra orasului :-P |
ouff ... de ce nu pot sa editez posturile ??? as vrea sa mai adaug filmuletzeeee :x :x :x fara sa mai adaug posturi
|
5 Attachment(s)
more rally fun ...
|
3 Attachment(s)
o intamplare mai nefericita ... :sad: ... saracutzul clio... am vazut cu ochii mei inlacrimati cum a inceput sa curga uleiul din el ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning