![]() |
Ford Focus - super tuning BC
3 Attachment(s)
super e din BACAU nu 8)
|
schimba si tu titlul topicului ca nu e ford focus RS, e ford focus simplu.
|
arata excelent! ce motor are?
|
HMMMMMM.....Arata bine dar i-ar trebuii niste suspensii :wink: .....In rest felicitari proprietarului
|
e facut destul de frumos...nu cred ca trebuia sa apara inscriptia \"RS\" sau macar sa nu fie atat de mare :roll:
|
Re:
1 Attachment(s)
nu imi place culoarea.mergea un albastru metalizat.
|
Pleoapele si capota arata divin. In rest... bara fata e nice... Oricum felicitari proprietarului si respect pt munca depusa!
|
Ce treaba are tico cu focusul ala?:))
Focusul ala arata bine asa cum e , desi cred ca pe un gri shobolan i-ar fi stat mai bine |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
esti doar un pervers obraznic!! :x ....de unde ai tu poze din astea?erau mai multe acolo?
|
1 Attachment(s)
da mai era si fata asta.........da n-are nici o treaba cu focus RS. si nici cu focus fara rs si nici cu tico...........si CE PLM AVETZI MA CU TOPICUL OMULUI? ATZI BEUT APA LA CAINE???????
|
mdea nici io nu inteleg rostu` ticoului care arata complet nashpa!tuningu` virtual face masini faine da si unele oribilitatzi....ca si acel tico:)
|
In alta ordine de idei cam ce am zis eu...
|
Re: Ford Focus - super tuning BC
Respect pt munca si banii investiti,dar daca imi permiti sa-ti si eu ca ar fi trebuit un pic mai mic "RS"-ala! in rest e cool si banuiesc ca motorul trage bine, asa drum bun ! :lol:
|
e buna ideea per total, pleoape, capota, stopuri, praguri dar spoilerul e facut destul de naspa, sa vad imperfectiunile, pete aiurea pe lateral langa roata, nu e lucrat profi, as tinde sa cred k e prelucrat din cel original...
cat despre motor...nu m-as mira sa fie un TDCi :) k e la moda la noi tuning inside & out dar...Diesel under za hood :lol: :rolleyes2 |
e super, sa o stapanesti sanatos, am vazut si eu una anu trecut in Cluj, era facuta klumea cred ca a bagat ala 20.000 $ in ea...
|
tare masinutza.....ad chiar e din bacau>?????
doamne scrie la nr ca este din bacau, si mai si spune proprieterul ca este din bacau, inceteaza cu off-topicurile! te rog b-69-tau |
Quote:
|
misto focusu.. ar merge un eleron micutz deasupra lunetei
|
Dragutza fatza,dar park ar fi si mai dragutz dak i-ai elimina linile acelea negre de pe usi.........
:evil: In loved with bmw:twisted: |
dain,dar e modelu' vechi de flocus
|
frumos Focusul...cred ca i-ar trebui garda la sol coborata..parerea mea..in rest e ok....:)bv proprietarului...
|
Frumos frmos ... cam cat ai bagat in el ?
|
http://dsc00326e frumos!!!..
|
la interior ai ceva modificari?
|
frumos fordu'...felicitari proprietarului!!!
|
bre stefane..dar nu te poti abtine..la fiecare topic ..Felicitari, Felictari? :lol: :lol:
poate te ia la ochi vreun moderator mai zelos....:oops: |
tre sa-mi dau shi eu cu parerea...nu?
|
re arata bine bine masina...e reusita..dar nu e RS categoric :)..si in legatura cu tico..respectivu voia sa dea exemplu culoarea ;)
|
i faina masina facuta.......dar am si eu o problema, care pot sa ma ajute....unde gasesc si eu niste stopuri clare pentru ford focusu meu ca eu caut si nu am gasit numai dincolo. P.S. am uitat sa precizez ca al meu i varianta lunga
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
eu sincer ce modificari i-am facut is mai mult estetice. mi-am pus halogenele alea in bara ca nu le aveam, i-am pus niste sticare pe usi, jenti pe 16 si filtru sport si sa nu uit semnalizarile de pe aripi. urmeaza acuma toata evacuarea, ploape, bara de rigiditate si caut stopuri. si daca mai vrei stiu un baiat ce i din constantza si are tot un tddi foarte frumos facut.
|
Quote:
si daca il gasesti pe baiatu ala poate faci rost de niste poze.o sa pun si eu cu a mea cam intr-o saptamana(poze).mai vb pe forum |
frate daca vrei dami mailu tau si ti le trimit eupozele cu masina lui
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning