Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Lamborghini Gallardo Twin-Turbo by Heffner Peformance (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/86646-lamborghini-gallardo-twin-turbo-by-heffner-peformance.html)

boy_wonder 06-08-08 11:24

Lamborghini Gallardo Twin-Turbo by Heffner Peformance

22 Attachment(s)
Pachetul twin-turbo de la Heffner Performance pentru motorul V10 de 5.0 litri al lui Lamborghini Gallardo a fost unul dintre cele mai extreme pachete de tuning, insa tunerul din Florida a revenit cu o crestere de putere. De aceasta data, puterea la roata a crescut pana la 930 cai putere si 1033 Nm multumita unei liste intregi de modificari. Cum proprietarul cauta si o reducere a greutatii, pe masina au fost instalate componente din fibra de carbon si jante usoare.

tm_kata 06-08-08 11:40

Re: Lamborghini Gallardo Twin-Turbo by Heffner Peformance

fenomenala.......

cristy_sofy 06-08-08 11:41

:shock:930 cp rupeeeee :rolleyes2

TURBOSS 06-08-08 11:55

in primul rand trebuie sa "tuneze" directia pt ca sunt probleme mari acolo*!

bogg 06-08-08 12:08

de obicei nu postez nimic la astfel de threaduri prin simplu motiv ca nu am ce sa zic... :shock: 930...:shock:

THE END

kalligraniento 06-08-08 12:15

Bestiala masina! Turboboss :-in primul rand trebuie sa "tuneze" directia pt ca sunt probleme mari acolo*! >>>> Eu inca nu ma pricep la partea mecanica! OFF TOPIC : ai o carte pe net sau careva din voi o carte despre mecanica auto ptr incepatori! Ca as avea nevoie ca incep primul an la service la scoala!

Prestige 06-08-08 12:22

Heffner a avut pana acum doar doua masini reintoarse pe standurile sale...si asta pentru minor-tweaks...chiar daca tuning-ul practicat de firma sa este unul extrem...si chiar si in cazul acesta modificarile avansate aduse de oamenii lui Heffner ii ridica la rangul de experti....
Oricum astfel se demonstreaza ca daca partea financiara nu reprezinta o "necunoscuta" a ecuatiei tot breed-ul asta de bestii super-sport sunt nr 1 chiar si in customizing !
Astept comparatiile cu Veyronul !:lol::lol:

norbi_bidi 06-08-08 13:03

superba... si 930 cp :) :) :) :) :) :)

SV25MBN 06-08-08 13:06

Sper din suflet ca nu vor aparea comparatiile cu Veyronul , Prestige :) 930 de cai putere, that`s extreme tuning. Imi place ca dpdv al designului a ramas in mare parte stock, neanuntand "vijelia" de sub capota :D

sir_sanjei 06-08-08 13:32

WOW!!!!!!!!!!! nu pot sa cred. lambo meu preferat cu 930 de cai pffffff, ink ramane doar un vis. ma intreb in cat timp accelereaza pana la 100.

no limits design 06-08-08 13:36

930 de cp??? :X:X:X:X:X.....vreau si eu asa ceva bai nene

Marius_mym89 06-08-08 13:39

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1682003)
Sper din suflet ca nu vor aparea comparatiile cu Veyronul , Prestige :) 930 de cai putere, that`s extreme tuning. Imi place ca dpdv al designului a ramas in mare parte stock, neanuntand "vijelia" de sub capota :D

:lol::lol::lol:zici tu ca nu se va gasi niciunul care sa zica : "mamaa cred ca asta face veyronul ca e mai jmecher" :lol::lol::lol:
ON TOPIC : sunt de acord cu tine ...si mie imi place ca designul exterior a ramas cam acelasi .....;)

strik3ru 06-08-08 13:46

:shock: Superba, oare cat ar scoate Heffner Peformance dintr-un logan? :D

SV25MBN 06-08-08 13:47

Da..ma intreb cum ar suna Logan 1,6 16v Twin Turbo :chuckel: :woowoo:

pilula20 06-08-08 14:26

ce masini erau in garaju celor de la Heffner Performance ...numai una si una...o masina foarte frumoasa si din care au reusit sa scoata multi cai ...cred ca este o mica racheta pe strada...daca pune twin turbo si pe murcialag lp640 o sa sara de 1000cp...930 de cp si 1033nm pt taurasu asta mic ...ce senzatie oi avea cand schimba vitezele ....?

ceoby 06-08-08 14:28

oricat mi-as putea imagina cum s-ar auzi un lambo din asta twin-turbo ...nu ma-s apropia deloc de adevar

Marius_mym89 06-08-08 14:58

Quote:

Originally Posted by ceoby (Post 1682155)
oricat mi-as putea imagina cum s-ar auzi un lambo din asta twin-turbo ...nu ma-s apropia deloc de adevar

asculta.....https://www.youtube.com/watch?v=DzyHtijRuMA :shock::shock::shock:

boy_wonder 06-08-08 15:17

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 1682212)
asculta.....https://www.youtube.com/watch?v=DzyHtijRuMA :shock::shock::shock:

mai sunt si alte video cu Gallardo modificate de Heffner.. gen :arrow: http://videos.streetfire.net/video/8...ini_156309.htm

nu au astea chiar 930 cai dar totusi :lol:

b_gt 06-08-08 15:46

are kitul de la strut

z3r0m3CSL 06-08-08 15:49

https://www.youtube.com/watch?v=d1RfsmzfkMY si asta are +900hp

z3r0m3CSL 06-08-08 15:55

Sau inca unu asta macar ii Galben :-P https://www.youtube.com/watch?v=4I2RgG4QlJw

si un Dyno test tot cu un Gallardo TT Galben !
https://www.youtube.com/watch?v=bX9IV0UpHRY

Brynk 06-08-08 16:59

F-22....sau mig??:)

boy_wonder 06-08-08 17:41

6 Attachment(s)
alte fotografii.

edi2peu 06-08-08 18:57

Quote:

Originally Posted by Prestige (Post 1681894)
Heffner a avut pana acum doar doua masini reintoarse pe standurile sale...si asta pentru minor-tweaks...chiar daca tuning-ul practicat de firma sa este unul extrem...si chiar si in cazul acesta modificarile avansate aduse de oamenii lui Heffner ii ridica la rangul de experti....
Oricum astfel se demonstreaza ca daca partea financiara nu reprezinta o "necunoscuta" a ecuatiei tot breed-ul asta de bestii super-sport sunt nr 1 chiar si in customizing !

hai ma dute, esti tu angajat acolo si stii cate masini au fost intoarse in atelier

andi_cimpean 06-08-08 21:03

DECI....nimic nou sub soare. Alt Gallardo cu modificari minime zic eu... masina oricum se duce in 300 de Km/h...cu upgrade-ul asta mai face vreo 5-10 km/h in plus... Oricum daca ajungi la 300 de km pe ora nu poti s-o tii acolo prea mult.

83 kys 06-08-08 21:28

super masina si mai ales cu cei 930 de cai,ii pune aripi si zbori cu ea

steffan 06-08-08 22:09

ce avion... nici nu vreau sa ma gandesc cum fuge pe o pista de teste sub mana unui pilot de exceptie...

Prestige 06-08-08 23:56

Quote:

Originally Posted by edi2peu (Post 1682733)
hai ma dute, esti tu angajat acolo si stii cate masini au fost intoarse in atelier

Pentru ca-ti da garantie la TT-uri...Si pentru ca are loguri pentru fiecare masina in parte...si chiar ei au spus ca pana acum n-au avut probleme cu vreun upgrade doar 2 masini fiind reintoarse pentru definitizarea setarilor !....
Apropo cum se vrea postul tau ?...Te cred ca esti obisnuit cu Obor-Vitan dar Heffner nu e Nea' Gogu care-ti pune tie muffler tip si nike pe masina. Compania sa a ajuns la un statut ce-l face foarte cunoscut iubitorilor de masini din america (tara cu 300 de milioane de locuitori) asa ca transparenta este totala...toata "manopera" este la vedere ....

Quote:

DECI....nimic nou sub soare. Alt Gallardo cu modificari minime zic eu... masina oricum se duce in 300 de Km/h...cu upgrade-ul asta mai face vreo 5-10 km/h in plus... Oricum daca ajungi la 300 de km pe ora nu poti s-o tii acolo prea mult.
Minime fi sigur ca nu-s dar in ce consta top-speed-ul ai oaresce dreptate....cat despre cum ajunge pana acolo .....asta este alta mancare de peste....

jacksoon 07-08-08 00:08

vai de capu meu....viteza maxima cat oare?

robertzel86 07-08-08 01:56

frumos bolid si are ceva cai putere:Dnici nu vreau sa ma gandesc cum merge

Radoo_84 07-08-08 08:57

ce sa mai zic la 930 cp !!!!!!

RUDY20140TDI 07-08-08 09:58

Quote:

De aceasta data, puterea la roata a crescut pana la 930 cai putere si 1033 Nm multumita unei liste intregi de modificari.
Mai oameni buni la masina asta puterea motorului este mult mai mare din moment ce puterea la roata este de 930 cp .
Oare se pot face aceleasi modificari si la noul RS6 de la AUDI ca are cam acelasi motor ?

adrian_tl30 07-08-08 12:03

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89
asculta.....https://www.youtube.com/watch?v=DzyHtijRuMA
asta chiar suna misto :-o ... iar masina asta la 930 de cai ... nu prea mai e masina ... deja e in categoria avioanelor :)

getedoi 07-08-08 12:45

Quote:

Originally Posted by Prestige (Post 1681894)

da....numai doua....din 15 :lol:. Si din alea 15, numai vreo 10 circulau serios. :lol:
oricum una peste alta, TT-urile de la Heffner au primit o groaza de premii prin california. Cica au circluat fara probleme 30k km forjate serios. Deci bravo Heffner din nou pt reglaj facut ca la carte.

Prestige 07-08-08 21:11

Stiu...dar "romanul" crede ca daca i-ai pus tt la Gallardo ii dai forje de 3 sau 4 ori si schimbi motorul.....DA...daca e trantit un twin acolo de dragul de al pune...dar prestanta celor de la Heffner...este cel putin aparent ireprosabila....
Si putea sa faca si 3....tot aveam dreptate :lol::lol:

carutasu 08-08-08 12:04

Heffner Gallardo prezentat de Auto Bild la sfarsitul lunii trecute are un motor de 5000cc, 893cp/7900rpm, 807Nm/7500rpm, iar ca performante ale acelui model ar fi :

0-100km/h 3.83
0-160km/h 6.78
0-200km/h 9.53
0-300km/h 21.28
0-320km/h 25.29
Vmax 390km/h
Braking 100-0 39.01m
Braking 200-0 170.99m

Cost tuning motor si cutie 41.137 euro
Cost initial al masinii de serie 161.840 euro

Varianta prezentat aici are puterea marita cu ceva si cuplul putin mai mic.Din diagrama insa se pare ca e data puterea la volanta.Spre roata se pierde putin.Cuplul insa la roata este cel care creste dramatic, cu atat mai mut cu cat rapoartele de transmisie sunt mai mari.Pentru o astfel de masina, cuplul la roata ajunge la minim 6500-7000Nm.

getedoi 08-08-08 12:46

Quote:

Originally Posted by carutasu (Post 1685702)
...
Varianta prezentat aici are puterea marita cu ceva si cuplul putin mai mic.Din diagrama insa se pare ca e data puterea la volanta.Spre roata se pierde putin.Cuplul insa la roata este cel care creste dramatic, cu atat mai mut cu cat rapoartele de transmisie sunt mai mari.Pentru o astfel de masina, cuplul la roata ajunge la minim 650-700Nm.

corectat. :mrgreen:

Edit: nu ai cumva si un timp 0-100-0 pt el?asa, de curiozitate...

carutasu 08-08-08 13:05

nu trebuia corectat...este vorba chiar 6500-7000Nm...daca nu mai mult.Roata se invarteste mult mai lent ca motorul, are rpm mult mai mic, deci cuplu mult mai mare (cutia si diferentialul sunt practic niste reductoare).Orientativ formula de calcul e C1=(C*i12*nd/u)*nt

C1=cuplul la roata pe tr1
C= cuplul motor
i12= raport de transmisie pe tr1
nd =raport transmisie diferential
u =numar de roti tractoare
nt= randament transmisie

i12 il estimez la peste 4.5, daca nu un 5 ...nu il stiu exact, nu am de unde sa il stiu la un Lambo...dar judecand ca un Lambo sigur prinde 80-90km/h cu tr1, are un raport de demultiplicare mare.
nd iarasi il estimez cam la 4.5 si inca cu indulgenta, din moment ce la o masina de serie e minim 3.5.
nt, adica randamentul transmisiei l-am considerat cam 0.8.
Deci in linii mari se ajunge la un minim 6500Nm, asta daca ar fi sa zicem cu tractiune spate.Ce e drept, mi-a scapat faptul ca Lambo-urile sunt 4x4, in cazul asta se cam injumatateste treaba (nu este insa nimic rau in asta, pur si simplu cuplul total la roata se imparte la 4 roti, nu la 2.Cuplul ala la roata il inmultesti cu diametrul rotii si iti da N, care inmultiti cu g-ul da kgF.
Lambo Heffner cica accelereaza de la 0 la 100km/h in 57.97m (conform testului Auto Bild) si franeaza de la 100km/h pe 39m.Deci 0-100-0 ar iesi pe la 96-97m.Timpul de franare nu il stiu :)

Insanerzw 08-08-08 18:41

930 hp de muschii SPORTIVI...sportivi EXOTICI :lol: ce sa mai asta deja ...nu trebuia sa calcam sau sa venim pe aici ca nu stiu daca exista vreunu care sa zica ca nu ii place..sau poate se va intampla dar asta nu o zice din adevar ci o zice INVIDIA din el :rolleyes2 inca odata DEMENTIAL ! plac jantele mult

al3cs 08-08-08 23:20

wow fara cuvinte :D

All times are GMT +2. The time now is 02:34.

- Copyright 2026 4Tuning