![]() |
Sarbatori fericite de Pasti
hai ca incep eu prin a va ura SARBATORI FERICITE de sfintele sarbatori si sa auzim numai de bine :lol: :hug:
|
Chiar ca, bine ai zis !!! Numai bine la tot poporul si sa ne vedem fericiti si sanatosi peste 123 de ani, cand vom avea si noi pista de curse...
|
SARBATORI FERICITE PENTRU TOATA LUMEA ! si cum am mai zis, ar fi frumos sa ne vedem toti in H vineri sau, de ce nu, sa iesim la un gratar sambata....
NUMAI BINE ! |
Sarbatori fericite, sa aveti parte numai de impliniri (in toate domeniile) si... tot ce va mai doriti :)
Sa va ciocniti oole (da' nu prea tare) si... daca faceti grataru', sa va ganditi si la \"fratii\" vostrii din tara :) |
Oki Gabi !!! Numai bine si la Craiova !!! Ce, acolo nu ii dati cu alde gratare ??? :wink:
|
Sarbatori Fericite!
|
:!: :!: :!: SARBATORI FERICITE :!: :!: :!:
la toata lumea si sa ne vedem dupa sarbatori in Herastrau |
Sau inainte, ca de exemplu vineri... :wink:
Traiasca comunitatea 4 tuning !!!!!!!! :lol: |
sarbatrori fericite va urez sji eu ... numai bine... sji tot ce va doritzi avetzi grija sa nu ciocnitzi oole alea de le purtatzi mereu la voi ...ca punetzi in joc potentza :)) hahahhaa :P :oops: :D :P gabi hai sa ne strangem sji noi cu alexius rahatu` de g-spot , sonnya io ... sji care mai vine ... sa facem un gratar ca imi e o pofta yumiiiiiiiii hahaha ce gurmanda sunt :))
|
hondarul unde draq sa facem gratar in fatza blocului a? :( e nashpa ca sunt stresantzi vecinii :)) da poate pe balcon sa zika babele ca a luat foc blocu` :)) :)) haha ce nebuna sunt... hondare da cred ca venim peste tine daka esti dasta cu gratarele cu o bericioaika :)) e akolo de noi :) poate te invadam :)) haha
|
Mah, imi place tot mai mult despre romanca asta... Pe bune !!!
Gabi, cand iti vad si eu fetele ?? Veniti la TM, sau la CT ??? Sau pe 10 iulie ne vedem ??? Ca imi face impresie buna pustoaica asta, care as fi jurat ca are 19 ani... :wink: |
Sarbatori fericite ppl! cu multi bani de bagat in masinutze 8)
|
SARBATORI FERICITE !!...Sa ne vedem cu bine dupa sarbatori ...!!!
|
Paste(tzi) fericit :P
|
de pascut pasc in fiecare zi :lol: ...PASTE FERICIT LA TOATA LUMEA!!!
|
Hondare: n-am zis ca nu facem gratar (sau am zis?:lol:), da' e mai bun ala de la Capitala :)
PS: nu cred ca ajung (nici eu, nici ele) la Timisoara sau la Constanta, da' daca treceti prin Craiova cand mergeti la Timisoara, le vezi :) |
Din partea mea, SARBATORI FERICITE, un PASTE FERICIT si tot ce va doriti.
Sa auzim numai de bine. :2gun: :chainsaw: |
hondare are dreptate gabi cand pleci la tm potzi sa treci prin cr sa`i vezi fetele da te anuntz ca io`s jumatate de buletin am 1.60 asa ca nu fi prea entuziasmat :)) o sa`mi faca placere sa te cunosc :) papa }{zmoah
|
Fie ca lumina si caldura Sfintelor Sarbatori de Paste sa va duca in suflet numai fericire,bucurii,iubire si multa,multa sanatate.A,si sa nu uit,si potentza financiara,ca sa va tunatzi masinile,sa ajungem si noi ca aia din Fast&Furiosu.La Multi Ani!Paste Fericit!
PS:O fata din Craiova care sa tina cu Dinamo!Socant!Felicitari!De la un suporter dinamovist!Ca n-am degeaba culoarea rosie la masina! |
1 Attachment(s)
Va urez paste fercit,sanatate ca dupa aia le-om face noi pe toate si sa va aduca iepurasu :D d-ale tot ce va doriti pt masina voastra.Sau sa va aduca ceva in genul asta.Respekt
|
pfoai.. sa te auda iepurasul :) buna piesa, o poza mai mare n`ai?
|
Yo! PASHTETZI FERICITZI ALL!!! NUMA' BINE SHI IEPURASH CU... OUA MARI S-AVETZI :p :lol:
:drunk: :drunk: :drunk: :dance: :dance: :dance: :dance: :joy: :joy: |
BogdanCMS l0l sa sti ca e frumos sa stai in craiova sji sa fi dinamovist ca ii apuca pe prazarii dracii... se ataca ... ca stau cu dushmanu` la masa :)) hahaa :)) sji in plus cu cine ai vrea sa tzin cu epavele astea din craiova aa ? O Viatza Pt Dinamo!!! Caine Pana La Moarte Si Dincolo De Ea!! respekt la caini!!![/code][/quote]
|
Of, of, of... Pustoaica tipica de 15 anisori... Dinamovista si cu ochii dupa romanii cu masini... :lol: :lol: :lol:
Glumesc mah !!! Dar o sa te vad eu pe la 17 ani, cand nici nu o sa mai sti care draqu e antrenorul echipei Dinamo... Asta este !!! Vreme trece, vreme vine... Fetele cresc si se uita si ele dupa altceva... :wink: Numai bine si sarbatori fericite la tot poporul roman !!! |
Sarbatori fericite si de la mine ... un PASTE FERICIT pt. toti si multa sanatate!
p.s. : Kitana suna bine cu grataru ala :P |
haha hondare asa crezi tu ... sunt caine pana la moarte sji nu voi uita asta stai tu calm... iar daka ar fi sa ma uit sji dupa altceva ma voi uita da de DINAMO nu voi uita NICIODATAAAAAAAAA pt mine DINAMO nu mai e iubire e deja RELIGIE ... e Sfanta :)) asa ca nu mai pune pb ca o sa uit de DINAMO :) CLAR ?
|
mdeah...
suntem al naibii de off toic, parerea mea ca fotbal sux! in viatza am o singura pasiune, mashina,ea e religia, restul sunt doar hobbyuri |
Paste Fericit! Multi Km fara incidente! Domnu' fie cu noi!
|
la multi ani, oameni buni, paste fericit, sa fiti sanatosi, intregi, voi si masinile pe care le aveti sau cele pe care vi le doriti, si va multumim
si nu uitati ca lucrurile merg natural spre bine... oamenii se cam impotrivesc si iese altceva asa ca sa mergem inainte si sa facem ceea ce ne dorim, si sa uitam de cei care sunt impotriva ... mai bine sa ne bucuram de cei care sunt langa noi |
adevarat ca-n viat :lol:
|
Paste fericit la toate lumea si Cristos a-nviat!
|
Quote:
Gratzian: asta era un topic cu urari de sarbatori, nu unul de polemica.... dupa ce ca vorbesti urat, kitana, esti agresiv, travestit, si ai un spirit de gluma vulgar... este ultima avertizare |
Adevarat a inviat!
Scuze ca imi dau cu parerea in ceea ce priveste romanii cu dacii sau cu bmw-uri sau mertzane.... cred ca mult mia important e omul... sa fie un tip finutz, sa poti sa discuti ceva cu el, cand iesi cu el sa nu-ti fie rusine cand deschide gura, sa aiba capul pe umeri si ambitia de a se realiza... conteaza mai mult ca un fier! Parerea mea... m-am ars pe tema asta cu o tipa si am zis ca nu o sa mai repet greseala! :roll: :roll: :roll: Kitana, sper ca nu te-ai suparat pe mine! :wink: |
NOS nu baby cum sa ma supar nu am de ce orikum eu am glumit in fond nici nu trebe sa aiba mashina ...da e super tip finutz si sa nu`tzi fie rushine cu el pe strada cum ai spus tu e ok e mai bine asa decat cu bmw in garaj prost de pute sji sa`tzi fie sji rushine cu el .... ca nu stie sa tzina o conversatzie :(
|
Adevarat a inviat! auziti ca cica 40 de zile tre sa tot zicem , Hristos a Inviat.. asa e?
|
bine mah santos... vrajeala :P :lol:
|
eu tot asa stiam
|
da mah shi io tot asa stiam ma rog mie tot imi vine sa zik craciun fericit nu`s ce am :) l0l orikum hristos a inviat cika l`u vazut astea de aci de la mine de la sala
|
ma da cum e corect ? Hristos a inviat sau Cristos? :oops: ca am vazut care folosesc ambele variante
|
Mie mi-a zis un popa ca corect in lb romana e Hristos.Merge si Cristos,dar corect e Hristos.HRISTOS A INVIAT!!
Offtopic:Iete ce tine fetitza piept la testosteronatzi,Kitana tu chiar ai 15 ani cum zic astia?Ehehe,ce varsta...ce amintiri...eu n-aveam internetu' la dispozitie la varsta aia...Alte vremuri(exagerez,eu am 22 asha ca mare dif nu e). |
| All times are GMT +2. The time now is 05:38. |
- Copyright 2026 4Tuning