![]() |
Bentley H2
8 Attachment(s)
Cum britanicii de la Bentley nu prea au de gand sa construiasca nici un SUV, cineva din Dubai si-a transformat Hummer-ul intr-un Bentley 4x4. Rezultatul il puteti vedea in pozele de mai jos.
|
Re: Bentley H2
ma da ashtia in Dubai cred k se trezesc...vad un Escalade shi ishi zic: wow, hai sa il fac Smart ForTwo :)) nu pricep kre e ideea la "mashinile" astea, k la catzi bani a bagat in ea le cumpara pe amandoua :))
|
mai oameni eu zic ca e de apreciat pt ca nu oricine poate face asa ceva si sa mai si mearga si sa fie si bine facut,eu apreciez masina pt munca depusa si pt investitie dar nu imi place ideea de a transforma un hummer in ceva britanic.
|
Am tot vazut ca-i la moda printre posesorii de Hummer sa si-l ,,transforme" ba in rolls-royce, ba in bentley, ce pot sa zic?... ii cu crengi, iar daca cineva sare la beregata mea ...nu o sa mai comentez doar cand posesorii de bentley o sa-si transforme Continental Gtu' in h2 :lol:
|
eu cred ca arabii astia nu sunt in toate mintile. cand nu ai ce face cu muntii de bani ii arunci pe tot felul de prostii si ceea ce au facut din hummer-ul asta e ceva urat...tipic arab, foarte putine masini prezentate de voi pe forum facute de arabi m-au impresionat la modificari (in afara faptului ca majoritatea sunt numai supercar-uri)...oricum o masina ce nu trebuia facuta :-)
|
numai leepu dp discovery mai putea face asha cv.
|
Quote:
|
de cand am intrat pe 4tuning am zis: sigur e poll..si sigur voi vota E URATA !!!
|
Urat cu draci :(
|
ce tiganie frate
|
arabi nebuni strica masinile arata bn da mai bn e originiala
|
asta da kitch:))
|
Asta inseamna tara fara nici o cultura ..varza .:!!!!!!
|
=)) ce tampiti 2 masini in una super urat e ca, 2 mel in una.... arata aiurea..... parerea mea
|
ce kitch de masina... cu siguranta pe acel om care a vrut-o asa il da desteptaciunea afara din casa :lol:
|
Arabii sa-si vada de dirfturile lor ca ei sunt cei mai buni la drifturi si sa lase masinile in pace! Eu cand am vazut prima data data am crezut ca e un nou ARO, si cand vad eca e un Hummer modoficat genetic!!! Hai sa fim serios , Hummer-ul nu merita asa ceva!!!
|
doar arabii pot face asa ceva.....
|
Quote:
bine zis. voted : urata! |
ce vreti mai, daca omu' nu a avut bani de bentley, si-a transformat h2-ul in bentley =))
Cum la tehnologie spunem la copii "chinezarie", cred ca la masini o sa zicem "araberie" :) |
pt arabi(cei bogati) e foarte important ca ei sa aiba o masina unicat.daca "vecinul" si luat un bentley eu degeaba il mai am,ia sa il combin cu un hummer si tot asa.de aceea apar pe acolo masini care de care mai aspectuoase sau kitch-oase
|
nu imi place, la banii aia.............
|
Quote:
ON TOPIC: interiorul e chiar frumos.... |
e interesant ca au reusit sa combine 2 masini in una singura,dat rezultatul dupa cate se vede e dezastruos
|
parca seamana putzin din fata cu aro 10, nu???? urataaaaa
|
ca idee e aiurea...ca design nu arata rau
|
deci , vad ca acest kitch tuning ia amploare ...ai nevoi de multi bani ...de o masina destul de scumpa si cu renume ,trebuie sa nu ai nici un habar despre ce inseamna tuning-ul...si se naste o noua monstruozitate.pe fiecare pagina e cate o masina transformata ...pe cealalta pagina e un porche boxter transformat in carrera gt..trebuie sa ii oprim :D=))
|
Toata stima pt munca depusa,dar rezultatul final ..cam lasa de dorit.Respect boy wonder pt cautarile tale ! ! !
|
Asta nu cred ca e din Dubai dupa cum arata numarul de inmatriculare.Camry-ul era din Dubai, asta cred ca e din Arabia Saudita
|
pimp by persian :)))
|
Da urata mai este bai frate .
|
zici ca e aro :))
|
pacat k nu i-a transplantat si un bord de continental...:)..in rest ...kitsch
|
numai pareri de "experti" pe aici, ma intreb oare catzi dintre voi v-atzi modificat cat de cat masinile si daca atzi facut-o cat atzi muncit si cum au iesit, masina e prea smechera pt voi si nu avetzi tupeu sa recunoastetzi, oare ce e asa nereusit la ea de nu va place, aaaaa, daca cel care a pus pozele zicea ca a aparut un bentley suv, fac pariu ca puneatzi botu' si era exceptional, dar deh, romanu' e carcotash, nu se poate kk de foame dar comenteaza...si asta nu e tuning cum zicea unu' pe-aci, nici macar diferenta asta nu putetzi s-o facetzi, adio si nu mai scriu nimik niciodata la sectiunea asta..
|
lumeeeee e urata cu spume imi pare rau ca am votat merge trebuie sa votez nu mas sui la volan
|
credeteima nu ma mai mira nimica in legatura cu arabi dupa cea am trait si vazut ultima data
|
asta se intampla cand nu ai ce face cu banii - dar ai totusi gusturi nasoale si vrei sa le arat tuturor
|
iar arabi ... :| no comment (am votat e urata)
|
e ok !
|
FIECARE FACE CE VREA CU BANII LUI.... PEACE :peace:
|
nici nu ma ostenesc sa o votez
prea funny arabi astia(cred ca imi fac si eu renaultul mercedes si domnu mai de sus stefi_2212 o sa spuna ca ii cea mai tare masina uneori prea aiuriti si arabi astia |
| All times are GMT +2. The time now is 17:46. |
- Copyright 2026 4Tuning