![]() |
Audi S3 by MTM
3 Attachment(s)
Dupa ce a dezvaluit cel mai puternic RS6 Avant creat vreodata, tunerul german MTM a creat si cel mai puternic S3.
Prin modificarea motorului 2.0 TFSI, tunerul a reusit sa obtina 380 cai putere si 460 Nm. Multumita acestei cresteri de putere, hot hatch-ul german accelereaza de la 0 la 100 km/h in mai putin de 5 secunde si atinge o viteza maxima de 290 km/h. Pe langa marirea de putere, MTM S3 a mai primit jante bimoto pe 19 inci si sistem de franare Brembo. La cerere, acoperisul, oglinzile retrovizoare si difuzorul spate pot fi vopsite. |
Re: Audi S3 by MTM
parca sunt prea mari jantele..si prea urate..
|
La 380 cp tractiune fata...cam nasol nasol, daca era 4x4 era mai bine.parerea mea
|
Quote:
|
eu din cate stiu..s3`u e quattro :-?? e f frumoasa masina oricum..si motor p masura aspectului..bafta in continuare si felicitari MTM
|
Quote:
In nfs zice ca s3-u are tractiune pe fata? Stii care e diferenta intre 4x4 si tractiune fata?:lol: P.S: Are tractiune 4x4 toata ziua si toata noaptea :) |
Quote:
asa e . bine macar ca are motorul in spate :lol: |
toate "s-urile" au quattro...si mie mi se par cam mari jentele si cam uratele...in rest ca performante un 10+ pt un motor de numai 2.0L
MTM astia ma uimesc ce pot sa scoata din motoarele celor de la audi RESTECP:lol: |
cresteri impresionante de putere :shock: ... pentru mine MTM va ramane no.1 cat despre masina e draguta :D doar ca ... autocolantul ala de pe parbriz o (cuvant urat) :!:
|
380 cai din 2L ? Cu ceva timp in urma americanii aveau nevoie de 7L sa scoata aproape atata putere :D
|
acuma mam informat si are tractiune 4x4 ,si un audi a3 2.0 T are Quatro,ma scuzati
|
Nu exista "S" sau "RS" din gama audi fara binecunoscutul sistem "quattro" :)
|
e frumos kit si mototru la fel:D
|
arata foarte bine...dar cred ca au cam fortat nota baietii astia cu motoru...s-ar putea sa crape mai repede decat si-au propus ei...
|
pare prea inalta , probabil din cauza jantelor
|
ceva frumos....
|
pentru clasa ei, este o masina foarte puternica, si arata fff bine, bravo MTM
|
aolooo...290km/h si 380 CP + quattro:-D + 2 usi....:bat:...dream car 4 me :love:
|
Quote:
Quote:
mi se par cam deplasate reply'urile,puteati sa fi raspuns mai "civilizat" sa zic asa,cum au facut'o si ceilalti,fara sa-l luati la misto. On-topic: Nu stiu cat o sa reziste motoru de 2 litri cu 380 de cai,mi se pare totusi putin cam mult(dar cine stie,poate sa mearga si 100.000km perfect,nu sunt inginer). In rest arata beton masina, si tot respectul pt MTM ca reuseste sa aduca audi'urile la puterile astea. Desi sunt fan BMW, pot spune cu mana p inima,ca MTM,din pct de vedere al performatelor(cai putere,cuplu) sunt printre cei mai tari |
Reply-urile nu sunt deplasate deloc, chiar sunt prea blande, daca ai citi dupa sa vezi alti "aberatori de succes" .
Motorul ala poate sa tina si 1000 si 300.000 de km, ca orice alt motor si nu trebuie sa fii inginer sa-ti dai seama de asta . Depinde de modul de exploatare , de intretinere si asa mai departe . "WoW, 380cp"...nu e impins la maxim motorul ala...poate mai bine de atat ;) |
mie chiar nu mi se par mari jantele......eu zic ca sunt perfecte
|
jantele nu sunt prea reusite dar in rest masina e de nota 10++,mai ales sub motor sa scoata 380 de cai dintr-un motor de 2.0L
|
Quote:
0-100 sub 5 secunde e ceva...masina arata bine rau de tot si performantele sunt pe masura...totusi jantele nu ma incanta(as fi preferat jantele de pe audi rs4 daca tot au pus pe 19") |
e minunata
|
Da impresionant 2.0 si 380 cp .
|
e super....
|
380 de cai din 2.0
Fiabilitate .... sunt curios. Tunam Tunam dar mai si mergem cu ele? |
Quote:
vezi ca MTM ofera si garantie printre altele. si nu sutn singurii care au ajuns la puterea asta? ce zici ce 500 de cai din 2.0TFSI? cum zicea cineva mai sus..numai cunoscatori domle pe aici. |
Capodopera !!!
|
Quote:
|
Mda... sa stii ca nu am mai prea vazut pe masina cu acoperis panoramic autocolant de parbriz, .....Imi si imaginez dupa ce au terminat masina, se ridica un reprezentant si zice: Stiu, hai sa punem un autocolant pe parbriz sa fie lumea socata de stilul nostru ,,extreme" de tuning. Cred ca acel autocolant ii ultimul lucru de pe masina care atrage atentia... :lol:
Am zis de prea multe ori ,,autocolant" ? :-) |
pffff are destui cai pt motorasul ala, si cred ca fiabilitatea e putin afectata.
masina arata ok dar jantele alea au dimensiunea ft buna numai ca nu arata bine. |
arata bine si cred ca se misca la fel de bine :d.380 de cp sunt destui
|
arata bine...dar mi-ar placea cu 4 iesiri :)
|
calitate superioara :love:
|
cam toate masinile de la audi ce trec de 200cp sunt cu tractiune quattro sunt si cateva exceptii cu motoare nu kiar asa puternice pe care se gasesc quattro . iar legat de fiabilitate mai mult tzine de modul de exploatare
|
imi place la nebunie vopseaua si jantele...defapt tot
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:17. |
- Copyright 2026 4Tuning