![]() |
EVO X
poze comming soon. abia am luat masina...
dupa doua zile de stat in trafic si doua nopti albe... consum cam mare (sper sa mai scada dupa ce isi da drumu motoru) si... distractie si mai mare :D in aglomeratie e chiar civilizata si se conduce usor. la drum liber e tot ce ma asteptam. |
Re: EVO X
Sa o stapanesti sanatos, asteptam pozele :D.
|
Quote:
|
nope. e luata de la noi de la Mitsu :D. din cate stiu eu mai sunt ink doua in tara. Una e la Lobont si am mai vazut una prin Buc.
|
3 Attachment(s)
Pe asta ai vazut-o ? :D Undeva pe la Piata Romana :D
|
Azi a aparut una albastra in Ploiesti :) ( numere rosii de PH)
|
pozele man :|
|
Quote:
scuza-ma dar nu pot sa ma abtin sa nu rad.......CONSUM CAM MARE????????????? numai pot de ras, cat vroiai 12-13 sa consume????? |
Facem schimb.iti dau eu un tico si imi dai EVO tau,ma sacrific :(.Glumeam,sa o stapanesti sanatos fara incidente
|
foarte tare masina!! s`o stapanesti sanatos!! pt ce cutie de viteze ai optat?
este una albastra si in Oradea |
4 Attachment(s)
Quote:
si cateva poze ... |
Oficial...nu bate cam nicio data consumu dat de producatori,plus ca sunt multi factori ce influienteaza consumul.
|
sa o stapanesti sanatos...e normal consumu....:)....ai trecut ieri (28) pe stirbei voda ?
|
Quote:
Un motor aspirat 2.0 de 130-150 cai consuma 12 in oras.. tu cu motor turbo de putere dubla te astepti sa scoti al fel? :) |
Quote:
consumul e cam singura treaba de care as putea sa comentez. |
pey cam asta ar fii singura chestie nasoala....consumu :)...in rest....:D
|
Quote:
E foarte frumoasa. Sa-ti traiasca si sa o folosesti sanatos si fara evenimente. Consumul o sa mai scada un pic dupa primii 2000-3000 km. |
cumva ai ceva probleme cu ambreiaju?
ca este una in service cu un ambreiaj de inlocuit identica cu a ta |
nope. nici o problema.
Quote:
|
1 Attachment(s)
sa o stapanesti sanatos
mai e una albastra in pl:D |
Superba masinuta, cred ca o vad mereu parcata pe langa teatrul f. mic?
|
sunt deja f multe in buc...eu am luat un evo 9 acu vreo luna...si ieri si a venit si X .....alb....e super n am cuvinte....inca n am apucat mare lucru...sunt rare ..e adevarat....dar sunt destule.//
|
Frumos Evo'ul sa-l stapanesti sanatos !!!
|
Apropos.... 2008 M3 E92 vs Evo X - 0:1 :D
cred totusi k nu a luat startu' bine... |
bertone turbo ia in oras 15 la mers normal, deci tu si cu integrala zic ca e destul de bine..
sa ai parte de ea;) |
sa-l stapanesti sanatos....fara incidente>:)
|
Quote:
frumoase rau au iesit evo'urile x ... felicitari pt alegere |
Quote:
Da si mie, 308-u 1.6hdi 110cp, scrie ca tre sa consume 6 in oras, mie de ce imi ia 10-11??? La oficial sunt conditii ideale de condus, nu cu accelerari bruste, si reprize de fuga. Oricum frumoasa culoarea, niste geamuri fumurii, neaparat. |
Imi ia mie la Lancer classic cu motor de 1,6 16v, 13 litri in oras !
|
Ce mai face Evo-u;:)?
Merge bine:)? Off:Cate MR-uri is in Ro?Am vazut mai demult unu rosu, intr-o revista si avea nr.de Bucuresti.Mai is? |
sunt destule:P si toate frumoase:D
|
ce consum ai? ca stiu ca consuma mult EVO-urile, dar eram curios de niste cifre mai exacte(un minim, un maxim ceva).
celalalte costuri de intretinere la ce suma se ridica? (asta daca nu e prea tanara sa fi vazut vreo revizie inca :) ) |
consum minim in oras 16, pe autostrada 11 ...maxim...habar n-am ca peste 20 la 100 nu iti mai spune cat e
placute frane fata 20 mil. spate tot 20 revizie intre 11 si 14 mil. revizia se face la 7500 km un set de cauciucuri 50 mil si cam asta am bagat si are vreo 25.000 km deja si e inca stock baietii care si le-au modificat cred ca au costuri ceva mai mari |
am scos personal consum de 11 in oras cu EVO X :) deci se poate mai bine, combina forja cu schimbatul la turatie optima, si o sa`i placa mai mult :D cu ambreiaju cum stai?
|
e MR sau GSR?
|
GSR...is poze pe prima pagina.
|
ai dreptate .uitasem de ele :-)
exista vreun evo x MR pe forum? ca sa aflam si noi ceva detalii despre cum se descurca cutia automata? |
Am facut eu un drive test cu un evo x mr...pe un mers mai sportiv e ok cutia... dar prin aglomeratie te cam incurca un pic . Sta un pic pe ganduri pana ii da drumul la ambreiaj :) si daca o calci prea incet nu te misti din loc, iar daca o calci mai mult un pic se duce prea repede..asta de pe loc..da cred ca poti sa te obisnuesti cu ea. Oricum fata de evo ix stoc fuge mult mai bine,plaja de cuplu mult mai mare si lag mai putin. Felicitari posesorilor de evo x :) au facut o alegere buna
|
Quote:
Sorry daca am deviat de la subiect. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning