![]() |
Warcraft III - DotA
Este cineva jucator de warcraft III, in special de dota pe aici...care sa joace online?:)
|
Re: Warcraft III - DotA
cred ca sunt destui ... eu sunt unul dintre ei ... nu sunt eu PRO, da' nici vreun prapadit nu sunt ...
|
Eu joc :))...Pe gg..
|
nasol ca pe ggc, dar oricum am cont si acolo :D...de obicei joc pe eurobattle.net
ce nickname-uri folositi? |
Serverul oficial sau ala de la brazililieni in care folosesti loaderul ?
|
este cel mai mare server PvPGN in afara celor oficiale....si nu este al brazilienilor...exista din 2002 si proprietarul este din polonia :)...nu stiu daca am voie sa dau link-ul cu forumul
|
da-mi pe privat un link, cred ca am si eu cont acolo :)
|
eu joc pe BattleNet, ca am jocul original ... am user NarK0TiC ... poate ne intalnim vreodata ...
|
Am si eu o rugaminte , celor care se pricep in legatura cu jocul .
Mi-am luat Warcraftu si Frozen Throne-ul , eu jucam acum vre-o 2 ani in sala cu prietenii , si acuma l-am luat acasa , cum pot sa joc in retea cu prietenii ? Am inteles ca am nevoie de un anume patch , de unde pot sa-l iau ???!!! Help plz ! |
http://w16.easy-share.com/1701317281.html
Ultima versiune pentru war3 tft (cred).. :) Ce inseamna ggc ? Eu acum joc pe garena, pe eurobattle sunt foarte multi leaveri si nu-mi place.. :) |
Quote:
Mersi frumos , tot ce-mi mai ramane acuma e sa iau jocu ;)) |
ggc e fosta denumire a ce se cheama acum garena, old school users asa o stiu :)
da-mi add pe LifeDrainer pe garena, sau LifeDrainer[RO] eurobnet, eu de obicei joc pe eurobnet, sunt global moderator acolo...poate jucam ceva :) daca joaca cineva si pe serverele oficiale, northrend in special ne putem intalni si acolo dar ziceti aici/pm, fiindca nu ma loghez foarte des acolo. Userul este tot LifeDrainer[RO] |
Quote:
Am prima versiune de warcraft si nu-mi apar hartii-le din LAN , am luat garena de la un prieten am cont pe garena , shtii de unde pot sa iau si eu versiunea noua de warcraft te rog ? Multumesc ! |
Auzi , da tu pentru ce mi-ai multumit 2 posturi mai sus? :| Aia e ultima versiune..
|
Quote:
cred ca devin chioara :)) scuze :P |
un patch ceva pentru bnet?sa mearga si pe garena in acelasi timp?
|
Pustiu topic,niciun jucator de DOTA n-a mai dat pe aici...v-ati dat toti pe HON?
Las id de Garena poate incingem un meci:kill.exe |
Nimeni ma?:))
|
Greu de inteles joculetzu asta :|
|
Quote:
PS: tu in 2 saptamani ai " posts per day " cat am eu in 4 ani . |
Voi jucati ma vreunu dota? :lol: