![]() |
Opel Manta
3 Attachment(s)
Opel manta 1980
incepem o lista f lunga.. s-au bagat peste 8000euro in masina. tinighigerie facuta.. praguri schimbate etc vopsitorie d calitate. vopsea super scaune si tot interiorul retapitat.. scaune recaro .. electrica toata refacuta.. merge orice beculet.. jante allesio 17 inch.. gume noi.. 235 40 goodyear v-uri.. 19mil doar gumele motor bmw 2.5 cutie. totul este tipla si este montat f bine.. masina trage f grav bucse pivoti capete bara bilete.. toata fata refacuta noua.. pompa ambreiaj amortizoare.. franele noi tamburi ferodouri cilindri ATE conducte.. pompa faruri angel eyes..eleron aluminiu.. bare originale.. praguri d gsi.. evacuare 60 goala + toba d carbon.. masian este antifonata special pt muzica.. geamuri electrice.. alarma viper. port cu deschidere buton.. nu are incuietoare. geamuri fumurii omologate Lummar luneta si geamurile spate. pret 3000euro f urgent! sau 4500euro cu tot cu muzica..muzica valorand 3100euro super oferta |
Re: Ocazie Unica OPel Manta Modificat
Motor omologat ?
|
NU! dar ofer si o relatie.. cu 25mil se poate omologa.. pana laurma la ce investitie am facut eu in masina.. cine o va cumpara.. macar sa faca pasul asta sa il omologheze si pe urma chiar nu mai are nici o treaba.. folii omologate.. numere noi..
|
masina e super belea;);)
am vazuto la liniute la calarasi |
7 Attachment(s)
avea motorul vechi la calarasi.. acum are alt motor si multe alte piese noi !
|
3 Attachment(s)
si niste poze cu interioru.. mai vechi un pik.. scaunele recaro..
|
4 Attachment(s)
se va rezolva si cu angel eyesu ars
3000 euro!!!! POMANA!!! NOTĂ MODERATOR: mesjele se şterg pentru că īncalcă regulamentul, aşa cum faci şi tu cānd dai up-uri la mai puţin de 48h. |
UP!!!!!!
|
UP!!!
|
3 Attachment(s)
UP!!.....
|
up!!!!!!!!!!
|
2500euro sau schimb cu motor in 4 timpi 400cmc kawasaky.. honda etc
|
up...
|
mai e valabil ?
motoru e trecut in acte ? |
1 Attachment(s)
e valabil.. motoru nu e trecut in acte..
in rest masina e perfecta.. 2300e am nevoie d bani urgent sa imi fac interioru la bmw.. |
pai si itp`ul cum il trece? sau verificarea la rar ?
|
itp costa 150euro si e valabil.. si se poate merge pe nr astea.. are si asigurare d abia facuta etc..
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning