![]() |
Aniversare FullSpeed Racing 1an
Prin intermediul 4tuning va anuntam ca toti sunteti invitatii nostrii la Pitesti in data de 12 nov 2005 la petrecerea noastra.
Detalii in curand! |
Pe data de 13 noiembrie 2004 se nastea un club Pitestean care este in continua crestere, drept dovada ne prezentam la legale si de curand avem filiala in Constanta.
Sper sa veniti in numar cat mai mare si sa iasa o petrecere de zile mari :wink: |
pai daca e de petrecanie atunci s-o comitem!
Echipa PILOT va este alaturi si sper sa fim in numar cat mai mare, oricum venim si cu ceva surprize!! |
:) va asteptam pe toti.
|
suntem alaturi de voi!
|
mihai..........no problem....g_unit o sa fie acolo...... v-am pupat...bafta mare......... sunt sigur k o sa fie marpha :lol: :lol: :lol: :lol: app...CU MULTA BAUTURA :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
nu pot sa zic decat LA MULTI ANI si numai bine tuturor membrilor acestul club si sper sa va dezvoltati cat mai mult dar nu uitati o vb simpla care face cat multe discursuri \" calitatea conteaza ,nu cantitatea\".numai bine tuturor
|
va multumim pt urari si va asteptam.
|
Re: Aniversare FullSpeed Racing 1an
Quote:
Nu cred ca voi avea placerea de a fi fizic alaturi de voi, dar va rog sa primiti urarile mele de bine si la multi ani! |
la multi ani si la mai mare.....
|
la multi ani :)
|
:) va multumim pt urari si va asteptam la noi.
|
Cu aceasta ocazie toti membrii Racing Team-Bucuresti va ureaza 'LA MULTI ANI' si la mai mare!!
|
Va multumin pt invitatie, si va uram si noi cu aceasta ocazie \"La Multi Ani\"!!!
Nu stim daca vom reusi sa ajungem la petrecere dar vom incerca!!! |
avand in vedere distanta destul de mica dintre cele doua orase EXTREME RACING va veni la \"petrecerea\" voastra de un anisor !asteptam detalii!nu va spunem inca LA MULTI ANI!o sa va spunem live !
|
Re:
Quote:
|
asa fratilor va asteptam aici cu chef de distractie :twisted:
baietii de la craiova au fost si sunt de nota 20 8) deci cam pe la ora 21:30 ar fii bine sa fiti deja in pitesti... o sa va \"preluam\" noi de la intrare pana unde trebuie :wink: |
va asteptam :)
inatai ajungeti in pitesti pe 12nov la 21:30 si va preluam noi sa va ducem la \"destinatie\" :) |
cu cea mai mare placere venim! :peace:
|
unde o sa tineti party-ul?
|
intr-un club de striptis :D
|
care club?!
laguna sau ala de langa?! |
La MEXICO ma
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
La Multi Ani!!!...sa ne vedem sanatosi si peste 20 de ani ca si competitori...sper sa ajung la pitesti cu dacia pe 12...aveti voi o nova p-acolo :D ...oricum, avem antecedente fff placute in acest oras, referintele sunt mai mult decat OK..ne vedem la bairam pe 12!!! :wink:
|
Din pacate petrecerea a fost amanata cu o zi. Va asteptam pe toti!
ps: daca se poate sa spuneti exact cam cati vin sa stim la cate persoane sa ne asteptam :) |
2-3 de la noi?
|
se accepta ;)
|
Re:
Quote:
Adica se va tzine pe 13 ? duminica ? De la noi s-au anuntat vreo 10 masini , o sa va tinem la curent! Dj16XXS : poate stabilim o ora sa mergem toti in coloana! Noi venim cu afise si reclama pt cursa incarcati pana in dinti ! + niste surprize pt FullSpeed! |
-Alo domnu.....pitestiuuuuuuuu......parcarea mai e acolo ? cred ca o sa am ceva roti in +
|
AI MA FLORICA CHIAR ASA ????FACI TU ASA CEVA??????MA DOARE CAPUL CU TINE!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
P.s.VINE SI M.R.! :wink: CU RESPEKT MIKUTZU!!! |
nu sa mutat parcarea domnu florica :) ...
oftopic: micutzule...cum fac si eu cu amortizoarele alea (stii ca am vb atunci la necazul lui RIP)? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
CU RESPEKT MIKUTZU!!! |
Aaah, Doamne, ce dor imi e de unii oameni! :twisted:
PS: Nicola, vreau sa fac si eu cunostinta cu \"blonda\" pe care mi-ai aratat-o pe messenger aseara :lol: |
Pt toti cei din afara pitestiului va astept la OMV autostrada intre orele 21:00-21:30.
gabi...daca iti zic ca blonda care tiam aratato aseara a suferit o mica accidentare...ma crezi ? :(( mia dus taicameu masina la reprezentanta la pejo sa imi skimbe uleiu si filtrele...si nu a inkis capota...si pe drum a dat capota peste cap...sa spart parbrizu si capota sa facut cam varza :(( ... mor de draci!!! oricum, sper sa o termin pana duminica, vreau sa o aduc acolo la petrecere :D |
care merge cu masina si are un loc in + si pt mine sa imi zicaaaaaa :D plzzzzz
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: nu am mai fost dmult in pitesti...si c bine a fost ultima oara... |
Re:
Quote:
Hâc! :lol: |
pai s-ar putea sa vin si eu cu fordv6..ca deh, in pitesti avem antecedente..asa ca vorbim
|
Pana la urma cand are loc? Vineri sau Sambata?
|
Duminica ma, Moxx neatent :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning