![]() |
Filme cu teste car audio
Am vazut acum niste ani de zile,tot felu de filme cu masini cu usi sudate carora le sareau geamurile de la muzica si tot felu si as vrea un link sau dak aveti filmele sa le postati aici.Multumesc
|
si eu sunt interesat... parca ereau niste filme de la o finala dbdrag din nu stu ce tara... in care se undula toata masina :oops:
|
mai era unu cu un Jeep care avea 50.000W si puneau o femeie cu dopuri in urechi langa usa masinii si i se ridica parul in cap de la suflu
|
ala l-am vazut pe aici :)... e pe forum.. cauta mai bine
|
\"Ala\" cu un \"Jeep\" era Alma Gates. O batranica draguta, pensionara, fosta profesoara care intr-o zi sa hotarat sa-si ajute fiul in incercarea acestuia de a castiga ceva in competitiile de gen DB Drag. The Monster era echipat cu Kicker la vremea aceea.... Un montaj de senzatie si un punct de referinta in instalare, chiar si astazi. Search pe \"Alma Gates\".... si ENJOY! :wink:
|
Va dau o adresa, cea mai buna dupa parerea mea, de genul asta : www.realmofexcursion.com Dati o bere :drunk:
|
acum trag toate filmele de acolo! multumesc GYM! :peace:
|
Mama ce mi ai furat ideea !!! :P Chair ma gandem si eu zilele trecute sa deschit un astfel de topic :P sa vad filmulete kalumea cu sisteme serioase de pe afara ca de poze ma saturasem ,cred ca am facut mia :D E super ,ca am cautat si eu pe net dar nu prea am gasit :(
Am intrat si eu acolo si iau site ul cu totul :lol: :lol: :lol: (min 100kb/s :P )(traiastca reteaua cu fibra Evolva :P ) :lol: :lol: :lol: |
Baieti, ne intalnim la dB drag...ati uitat de bere ?? :)
|
Vine si baiatu :wink: Intalnire si vineri la 20.00 in fata casei poporului asa ca intre spectatori/concurenti :P
|
Re: Filme cu teste car audio
multumim pentru site si cand mai sunt organizari datea anuntati-ma si pe mine cu un mess la dog_cox_tunin
|
1 Attachment(s)
asta merita pus aicea ....este cel mai inocent dif ...
|
nu mai sunt fime???hai sa-l umplem
|
1 Attachment(s)
hai ca ajut..
|
2 Attachment(s)
saracele.... dd cred ca vine de death and destruction
|
4 Attachment(s)
sparg eu gheata cu niste filmulete autohtone .
|
3 Attachment(s)
sa ................macar dupa ce le ard bobina sa mi le trimita mie...platesc eu posta...
|
1 Attachment(s)
asta se aude si frumos :D
|
astia nu au auzit de antifonare.... :)
|
1 Attachment(s)
un filmulet personal :)
|
1 Attachment(s)
Un filmuletz cu hertz...
|
Am si eu o mica-mare intrebare:de ce se pun difuzoarele la curent continuu?...adica filmuletele cu difuzoarele montate pe masina,mi-au placut,insa nu am inteles de ce se alimenteaza astfel difuzoru pana isi da duhu...??
|
nu sunt alimentate cu curent continuu... e curent alternativ....si americanii aia se distreaza facand asta :) (alimentandu-le la 110v :)
|
am si eu o intrebare.. cum se numeste melodia din clipul blaupunkt cu iepurasu ala care sare in sus pe melodie? Multumesc!
|
crezi ca exista? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:08. |
- Copyright 2026 4Tuning