![]() |
Daihatsu Terios "Kiri" Limited Edition
2 Attachment(s)
Daihatsu a dezvaluit o editie limitata a SUV-ului Terios denumita "Kiri" si care va fi disponibila in doar 250 exemplare.
Avand la baza versiunea Terios 1.5 S, editia limitata "Kiri" vine cu o culoare verde metalizat, bare pentru acoperis, jante din aliaj pe 16 inci cu pneuri 215/65 R16, suport exterior pentru roata de rezerva, volan imbracat in piele, faruri de ceata si stickere cu "Kiri". Daihatsu Terios "Kiri" va fi disponibil doar pe piata din Marea Britanie si va avea un pret de 13.895 lire sterline. |
Re: Daihatsu Terios "Kiri" Limited Edition
ce vrea sa fie cazanu asta pe 4 rotzi?
SUV/poate ca 4x4 da la 13895 e cam mult parerea mea8) |
masina asta surprinzator are capabilitati off-road destul de bune, cat o fii ea de mica se descurca si ca aspect cred ca e printre putinele modele de ... ,,ce o fii" care cere sa fie scoasa in noroi, pare a fi o combinatie intre toyota Rav4 si ...o alta toyota rav4, si mai surprinzator este faptul ca acum are jante de 16 si bare pentru acoperis, astept cu nerabdare versiunea cu cd-player si geamuri electrice fata :rolleyes2 ... HaraKIRI Limited
|
da......da tot urata mi se pare mie
|
hihi..ce buburuza :lol::lol:
|
Stickerele cu KIRI fac totul la banii aia.
|
Mi s-a taiat respiratia de la designul sublim pe care il are!!! :)
|
Quote:
|
asta ce vrea sa fie o gluma ? sau un fel de doua feluri :lol::lol::lol::lol:
|
asa da limited edition:)
|
ceea ce nu stiti voi, expertilor, e ca Daihatsu are o istorie lunga de tot in fabricarea de autoturisme, vinde aprox. 500.000 de masini pe an, iar in Anglia si Germania are o imagine de marca foarte buna, Daihatsu fiind considerata una dintre cele mai fiabile marci de pe piata.
p.s. mi se pare chiar draguta masina, comparativ cu opere de arta europene gen bmw x3... |
Quote:
daca as avea asa ceva as tine`o in garaj ( nu de alta, dar care o vede pe strada il bufneste rasu) |
ce plin e de destepti... pai voi vreti in banii astia bmw x3, mercedes glk, audi q5 nu?
|
daca punem un 'suv' (x5,q7,etc) vs "kiri" pe un teren accidentat pariu ca doar kiri iese de acolo?
|
e bine cunoscut "talentul" unui q7 pe off-road...
oricum, ei nu vor sa inteleaga ca asta e o masina cu adevarat capabila off-road la un pret rezonabil... ei vor rachete cu scaune de piele de cine stie ce animal si clime in 20 zone... |
nu prea e atragatoare masina si mi se pare cam scumpa
|
Quote:
|
Credeti ca pot sa ma bag si eu in discutie ? Sunt posesorul unei "Buburuze" de Terios!Sper ca nu sunteti de genul :ce e chinezaraia asta??
Ptr mai multe data clare cateva imagini din Top Gear cred ca sunt de ajuns si altele dintrun "comercial" .Multumesc si astept intrebari( apropo eu am pe ea 235/60/16) https://www.youtube.com/watch?v=TUczqOeTTaA http://www.daihatsu.co.uk/terios/ (dublu click "Whatcar"play video) ...suntem un neam de carcotasi necunoscatori si iubitori de VAG:paper: |
Daihatsu e o marca cu o istorie lunga si destul de renumita in ale off-road-ului. Sincer pretul nu este mare la ce banuiesc ca stie masina asta. Pe un teren accidentat taie orice q7.q5 bmw x3 x5 x6. Singulul lucru care nu imi place este numele asta KIRI zici ca e nume de papagal. Trebuia cu o rezonanta mai mare. In rest numa respect pentru cei de la daihatsu.
|
...4x4 permanent...
|
Quote:
|
Nu inteleg de unde si pana unde comparatia cu x5,x6, si prostia de q7.Ce legatura au?Nici una.X5/x6/q7 sunt SUV-uri de sosea,aranjate bine. Atat.
Nici macar nu sunt in aceeasi clasa cu jucaria asta. Asta se bate cu rav 4,qashqai,duster,etc. Face si offroad?Nu ma lasi... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:35. |
- Copyright 2026 4Tuning