![]() |
Schumacher a distrus un F430 Scuderia
3 Attachment(s)
Saptamana trecuta, Ferrari a inchiriat in totalitate circuitul de la Nurburgring pentru a testa un prototip de F430 Scuderia. La volanul prototipului s-a aflat chiar Michael Schumacher insa intr-o curba acesta a pierdut controlul masinii la o viteza de peste 250 km/h si s-a izbit de un perete protector. Sabine Kehn, purtatorul de cuvant al pilotului, a declarat ca Schumacher si-a continuat seria testelor cu o alta masina.
|
Re: Schumacher a distrus un F430 Scuderia
Superba masina,iar Schumi este un profesionist si a aratat asta continuand testele.
|
nu arata prea sifonata masina...
|
Quote:
|
avea pe naiba 250...la viteza aia se alegea prafu` chiar si de un ferrari....sau poate ca s-a intamplat altceva...putin interesant
|
Ma mir cum de nu a aparut pana acum unu sa inceapa : " Vai ce a facut la saraca masina,habar nu are sa conduca,un incepator" totusi...se mai intampla si la case mai mari...:-)
|
Quote:
|
de parca trebuia sa se izbeasca frontal de ceva dak avea 250 ... :) , pana a ajuns la parapete o fi scazut cu mult si viteza, avea 250 cand a pierdut controlul nu cand sa izbit.
|
cand duci masina la limite e normal sa se intample si chestii neprevazute!profesionalismul se vede si dupa lovitura , a salvat masina cu pagube minime.
|
a alergat-o de a luat-o draci...foarte frumoasa masina...go go Michael Schumacher ...NR 1
|
"Schumacher a distrus un F430 Scuderia". Ce ma, a DISTRUS? Nu mi se pare, chiar are pagube minime masina pt un accident pe circuit.
|
dupa parerea mea schumacher a salvat foarte bine masina...adica daunele sunt minime avand in vedere viteza precizata...si faptul ca a continuat testele da dovada de mult profesionalism si incredere a celor de la ferrari...
|
Ca idee, eu mergeam cu 140 km/h pe autostrada si am intrat in bara de protectie de pe stanga (eram foarte obosit, mersesem vreo 13-14 ore si la un moment dat bara de protectie era iesita inafara din cauza unui accident; din cauza ca era noapte si eram obosit, nu am observati). Deci la 140 km/h, nu am patit nimic si masina a avut daune minime (sifonata pe partea stanga).
|
Quote:
De aceea se numeste ECHIPA... ECHIPA= sofer+masina+oameni! sofer far masian si oameni egal 0... la fel si masina+oameni fara sofer egal 0 ;) |
Quote:
Michael Schumacher este "un produs FERRARI" care din pacate s-a lansat la FORD!!!!!!!!!!! |
Quote:
|
Nu pare prea "sifonata" masinuta. Oricum Schumacher ramane Schumacher. Un sofer extraordinar dovada ca si-a continuat drumul cu alta masina
|
lui i se iarta tot ce e legat de ferrari....;)
|
Si tinand cont de faptul ca Irvine, Barrichelo si altii au avut aceeasi masina, Schumacher nu e cine stie ce sofer, nu?! Au fost intr-adevar porcarii facute de Scudderie(episodul Austria ptr cunoscatori ;) ), insa multe exagerate ptr ca Ferrari nu isi permitea sa isi "saboteze" pilotul ca sa piarda titlul la constructori!! Senna a fost intr-adevar un mare mare pilot, ca si altii de altfel, dar Hakkinen si Schumacher s-au batut cam tot timpul de la egal la egal(plus ca nu inteleg rostul comparatiei din moment ce nu au concurat in aceeasi perioda...hai sa-l comparam atunci pe Lewis Hamilton cu Juan Manuel Fangio, oare care dintre ei rulllzz?!):lol:! In alta ordine de idei, pe Nurburgring se pot atinge 250+ km/h doar in 2 locuri, si acelea sunt linii drepte, nu stiu cum avea acea viteza in curba.....oricum, si titlul este putin gresit ca masina nu este "distrusa" dupa parerea mea si vad ca si a altilor! ;)
|
Parerea mea ca Shummy a reusit sa salveze masina de la un adevarat dezastru .
Iar in legatura cu comparatia dintre Senna si Shumacher, nu-i vad rostul cel putin din punctul meu de vedere daca traia Senna, Shummy nu mai avea treaba cu titlurile la piloti . |
sarmanu schumacher....da de unde stim ca el la sifonat??
|
Quote:
|
defapt...pe el l-ar durea undeva de masina...si probabil ca si pe altii...important e sa scape soferul cu viata...tabla ramane tot tabla chit ca faci imprumut la banca pe 70 de ani esti in viata asa ca shumi s-a salvat pe el inainte de toate si el cum era in masina....a salvat si masina,va dati seama
|
Quote:
|
Quote:
Daca esti fan Raikkonen si Hakkinen asta inseamna ca Shummy nu este pilot ? Sunt curios daca ar fi fost alt pilot la ferrari ar mai fi avut succesele ce le-a obtinut cu Shummy ... hai sa vorbim pe buna dreptate fani F1 nu vorbiti din intriga ;) Shummy este peste Kimi sau Mika parerea mea cred ca si a multi altii . Aaa mai zici si de campionate luate cu blaturi :)) hai sa fim seriosi ;) |
e profesionost schumy asta,s-a salvat si pe el si masina
|
Quote:
|
...unde sunt toti "soferii" care aproape ca erau in stare sa-l blesteme pe printul marcus cand a distrus un porsche pe circuit??? acuma numai zice nimeni nimic ca vai doamne ce a facut schumacher la masina...oricum a fost si va ramane istorie schumi ,unul dintre cei mai mari piloti ai tuturor timpurilor(nu cred ca va mai atinge cineva performantele lui)
|
el a contribuit la realizarea F430ului Scuderia , el il distruge... inca un motiv sa nu-mi iau Scuderia, se enerveaza Schumacher si vine sa o ia inapoi, zice ca-i a lui :D:D:D
|
Nu ni se pare foarte avariata!
|
Quote:
|
imi place cand toti de iau de schumacher.si spun ca nu isi merita titlurile castigate.nu sunt de aceeasi parere.a spus careva ca daca evolua la minardi nu mai avea acelesi succese.probabil ca nu cunoaste ca in '91 cand a intrat in formula1 el a evoluat la echipe ca si jordan si apoi la beneton si se lupta cu piloti ca si senna, prost,piquet,mansell (toti 4 campioni mondiali ). si puteai compara jordan sau beneton cu echipe ca si williams renault sau mclaren honda la inceputul anilor 90???......nu cred. astai problema legata de schumacher.toata lumea il cunoaste numai dupa anul 2000 cand a inceput dominarea totala ferrari uitand ca din 1996 pana in 1999 a stat in umbra celor de la williams si de la mclaren,dar reusind sa se lupte pentru titluri in fiecare an desii ferrari era mult mai slaba decat celalalte 2 echipe...........................si oricum masina nu mii se pare grav lovita.
|
se putea intampla oricui
|
Quote:
|
Quote:
Pentru cultura dvs ca vad ca tot stiti istoria f1, va informez ca pe vremea aia ERA FORMULA UNU ! iar primele zece monoposturi se bateau de la egal la egal, diferenta o facea doar soferul! Acum , din 2001 incoace batalia se da doar intre 2 monoposturi iar restul nu pot tine pasul cu ele, doar cateva au mai facut surprize ! |
oftica mercedes inca razbate printre atatia ani....
|
Quote:
|
cum se spunea mai sus asta e echipa care l-a ajutat. asa cum si alti piloti fara echipa sunt zero. vezi depasiri, vezi tactici de cursa, de alimentare, stil de condus.....se joaca cu altii.
ps. ai pm. |
stilul lui de a concura nu l-am apreciat niciodata, este un bun profesionist si un sofer desavarsit, dar un pilot de formula 1 prea agresiv si fara spirit de echipa. a lovit multe monoposturi, si-a tinut in plasa multi colegi, a facut numeroase gesturi care nu-si au locul intr-un sport, fie el si cu motor, dar nimeni nu-l poate detrona din locul lui, a fost cel mai bun pilot al deceniului, cu toate minusurile lui.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning