Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accidente (https://forum.4tuning.ro/451-accidente.html)
-   -   Porsche Carrera GT distrus de un tanar (https://forum.4tuning.ro/451-accidente/85835-porsche-carrera-gt-distrus-tanar.html)

boy_wonder 29-07-08 13:31

Porsche Carrera GT distrus de un tanar

5 Attachment(s)
Acest Porsche Carrera GT, ma rog ce a mai ramas din el, a fost surprins pe o platforma intr-o parcare din Atlanta. Conform soferului platformei, supercarul german a fost distrus de un adolescent cel mai probabil in timpul noptii, cand dorea si el sa faca niste zgomot. Si totusi mai exista o a doua sansa: supercarul a fost trimis in Germania pentru reparatii.

allexutzzu 29-07-08 13:37

Re: Porsche Carrera GT distrus de un tanar

impresionant modul in care au abordat siguranta cei de la porsche...dupa cum se observa habitaclul e intact...nici macar geamuri sparte...iar restul masini e facut praf...probabil ca soferul nici macar nu s-a zgariat...asta da supercar!! respect porsche!

DyZ 29-07-08 13:42

atat timp cat soferul nu a patit mare lucru cei de la Porsche si-au facut treaba !

Sonny 29-07-08 13:43

Incredibil ce bine s-a tinut habitaclul in comparatie cu restul masinii!

RESPECT PORSCHE!

ka$tor 29-07-08 14:02

impresionant

AAAAK 29-07-08 14:20

Oare sa fie chiar asa? Culmea ca a scapat fara nici o zgarietura pe usi sau praguri. In fine bine ca a scapat doar cu caroseria distrusa .

Ozeze 29-07-08 15:12

trebuia sa apara si un carcotas ... e normal. Cred ca dupa unii de aici nici dumnezeu nu e perfect. Cum poti sa mai gasesti motive cand masina e facuta praf iar interiorul masinii nu are nimic. lasa`ti`o draq de treaba.

RUDY20140TDI 29-07-08 15:13

Da de ce credeti asta poate masina a fost distrusa doat in partea spate iar in fata a fost dezechipata ca sa coste mai putin transportul :lol: .
Oricum bravo PORSCHE pentru ca a facut acest supercar la care habitaclul sa reziste la impacturi ceva mai violente .

AAAAK 29-07-08 15:22

Quote:

Originally Posted by Ozeze (Post 1668347)
trebuia sa apara si un carcotas ... e normal. Cred ca dupa unii de aici nici dumnezeu nu e perfect. Cum poti sa mai gasesti motive cand masina e facuta praf iar interiorul masinii nu are nimic. lasa`ti`o draq de treaba.

Nu vad ce e asa "praf" la masina aia.
Mai sunt unii oameni (asa ca mn) care au prostul obicei sa nu creada orice .
In definitiv nici de dumnezeu nu poti fi sigur prietene :)

norbi_bidi 29-07-08 15:27

ciudat cum a ramas masina... soferul cred ca a scapat doar cu o sperietura zdravana + banii care trebuie dati pentru reparatie :D

ciprian.20 29-07-08 15:44

cred ca ii da alta la cum arata.oricum habitaclu e ramas intact.bv celor de la porsche

bmw_360cp 29-07-08 16:14

adevarat impresionant...

SV25MBN 29-07-08 17:10

Si pe mine ma impresioneaza felul in care a ramas habitaclul, desi botul si spatele masinii sunt distruse.

Tomy87 29-07-08 17:58

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1668601)
Si pe mine ma impresioneaza felul in care a ramas habitaclul, desi botul si spatele masinii sunt distruse.

Arata si mie o indoitura, zgarietura, spartura si eu ii repar masina pe banii mei ! Total aiurea topicu :)

Marius_mym89 29-07-08 18:12

:sad::sad:pacat de masina....dar respect porsche pt ca habitaclul pare neatins:-D

Alex30 29-07-08 18:17

Impresionant cabina pare neatinsa pe cand fata si spatele sunt distruse

[ A l i n ]™ 2006 29-07-08 18:54

nu a fost implicat in nici un fel de incident serios..

Fane Pedala 29-07-08 20:04

masina ca masina, dar uitati`va in a 4a poza la piesa aia din fivra de carbon k nici crapata nu e.

RobertGadau 29-07-08 20:26

Quote:

Originally Posted by AAAAK (Post 1668372)
Nu vad ce e asa "praf" la masina aia.
Mai sunt unii oameni (asa ca mn) care au prostul obicei sa nu creada orice .
In definitiv nici de dumnezeu nu poti fi sigur prietene :)

Corect frate..eu personal sunt stupefiat de o mare parte din comentariile de mai sus unu la mana iar doi nu se vede vreo urma de lovitura ,deci masinii ii lipsesc elemente de caroserie si rotile care ar fi putut fi demontate(furate) si atat nu neaparat distruse:idea:

83 kys 29-07-08 21:23

asta inseamna siguranta porsche,i-ar fi trebuit tantalaului o zgarietura pentru ca a distrus bunatate de masina

MSPK 29-07-08 22:14

Quote:

Originally Posted by RobertGadau (Post 1668950)
Corect frate..eu personal sunt stupefiat de o mare parte din comentariile de mai sus unu la mana iar doi nu se vede vreo urma de lovitura ,deci masinii ii lipsesc elemente de caroserie si rotile care ar fi putut fi demontate(furate) si atat nu neaparat distruse:idea:

fii stupefiat ca pe acolo nu colcaie ciorile la accidente si nu dau cu jula garda isi face treaba si nu vin binevoitori sa ti fie martori asa ca sa manance si gura lor dupa urma ta in fine rotile sunt legate intentionay ca la formula 1 deoarece se stie ca o roata poate provoca mai multe daune decat orice altceva la viteze mari nu neaoparat aluia de conmduce ci si celorlalti din trafic

Prestige 29-07-08 22:42

Un Carrera GT dezmembrat.....Si ?? (nu pare a fi fost implicat in cine stie ce accident ci maxim intr-un fender-bender minor...)

DiavoLLo 30-07-08 01:52

sunteti sigur ca a fost accident? totusi si la porsche se sparg geamurile....si nu vad cum lovesti fata si spatele si nu are nimic partea laterala....

UNLORD 30-07-08 02:20

Daca nu ai centura de siguranta pusa (si cred ca poti si sa o ai), poti muri lejer de la impact. masina poate a suferit si o descarcerare de arata in halul asta, poate nu era asa distrusa.

Radoo_84 30-07-08 08:56

sincer nu cred ca a iesit asa din accident, de fapt, nu vad nici o urma de accident, doar o masina dezmembrata

Ford_V6 30-07-08 09:40

Totusi in poza 4 se vede o bieleta rupta . . . . Este foarte posibil ca masina sa fi fost lovita din spate si aruncata in alta masina si panourile exterioare din compozite sa se fi spart si sa nu le mai fi luat nimeni de la locul accidentului . . .

Totusi de ce nu mai are roti ??? Dubioasa treaba . . . .

aleks 30-07-08 10:28

parerea mea este ca masina a fost lovita si apoi i-au fost demontate elementele avariate, de asta arata asa. arata ca o masina pregatita pentru reparatii, nu ca unda demontata pur si simplu

Victor_WRC 30-07-08 10:32

cat de frumos !! bravo lui

death_race 30-07-08 22:57

ba nene cum arata...mai degraba cred ca a fost demontat...asa imi da impresia

andi_cimpean 06-08-08 21:32

masina arata de parca a fost dezmembrata, nici nu zici ca a fost implicata in vreun accident. Foarte tare. Dar vedeti cat CARBON are?

Scky.Lcn 07-08-08 12:25

alt nepriceput ..:rolleyes2

12gaby12 07-09-08 23:31

bun carrera GT :D ..deci cei care vor face accident cu o asemenea masina nu vor muri..acest tanar a fost un fel de manechin la testele Euro NCAP :))

edypro2 09-11-08 08:36

ce masina dar ce sofer.....

All times are GMT +2. The time now is 08:34.

- Copyright 2026 4Tuning