![]() |
BMW X6 by AC Schnitzer
12 Attachment(s)
AC Schnitzer este ultima companie de tuning care a prezentat un pachet de styling si performanta pentru noul BMW X6.
Body kit-ul tunerului german este compus dintr-un nou spoiler fata cu prize largi de aer, praguri laterale si un nou spoiler spate care include un difuzor si noile tobe de esapament cromate. Ca o completare a body kit-ului, AC Schnitzer ofera si jante din aliaj de 22 inci. La interior gasim volan sport in 3 spite, insertii din aluminiu sau carbon, covorase velurate si pedale sport din aluminiu. De asemenea, tunerul BMW a dezvoltat si o suspensie sport si o noua unitate de control pentru versiunile diesel 3.0dX si 3.5dX insa fara a prezenta si noile specificatii. |
Re: BMW X6 by AC Schnitzer
:love:....prea marfa mai ales cu jantele alea negre :love:
|
daca ar face chestiile alea din fata, din cromate sau cum sunt in negru mat ar fi mai ok
|
e criminala masina....
|
cu jentile alea negre ii sta bine :X:X
|
cel mai frumos jeep dupa pareea mea..mai ales cu kit-ul asta..e geniala
|
Quote:
|
mai au aia de la jeep pana sa scoata si ei asa ceva...
|
Acum 2 zile am vazut unul in Bucuresti. Mie unu nu imi place SPATELE deloc...parca tot mai frumos e un X5 sau un Touareg la spate...
|
Mi se pare geniala ... in craiova sunt vreo 2-3. Cand trec pe langa tine e app imposibil sa nu intorci capul dupa ele.
|
super masina mai ales cu jantele alea negre,e criminala
|
unu din cele mai frumoase SUV-uri
|
Quote:
X5 poate da, da Tuareg????????? poi aia e masina ce concureaza cu BMW sau Mercedes????? on topic: mi se pare cea mai adevarata masina, avand in vedere ca se cumpara SUV-uri si se folosesc pe sosea...... |
super tare.. cel mai tare SUV... Touareg-ul arata k un tractor pe langa asta ;) totusi nu imi place cum au scos evacuarile.. erau mai frumoase stock
|
Din fata e criminala, dar din spate e urata rau masina, si nu e vina celor de la AC Schnitzer, pt ca nu pot schimba ceva ce e deja urat. X5 mi se pare peste, dpdv al designului. Si ca tot zicea cineva mai sus si de alte modele, Touareg nu stiu daca este peste, dar Cayenne sau un Range Rover Sport le-as prefera clar in defavoarea lui X6 ( care nu e asa mic ca pret, comparativ cu ele ).
|
Quote:
Pentru unii e "adevarata" :lol::lol::lol: pentru altii ...fantezie garcon.(sa replic cu aceeasi moneda :-P )...PREA MULTA fantezie....s-au desprins prea mult de tipar la acest model si pe moment feedback-ul nu este incurajator...pe moment...Am observat ca dupa o perioada de timp orice model de BMW este perceput ca cel putin multumitor .... |
mdeaa....kitu exterior il da de gol :)
|
Quote:
|
Nu imi place DELOC spatele...in rest masina e OK cu jentile alea e "boboc" :D
|
Este frumoase si de serie dar cu kitul asta de tuning !!!
Mai ales ca este marita si puterea motoarelor diesel cred ca mananca asfaltul . |
e frumos, dar la spate nu ma impresioneaza, e cocosat rau...eu unul, prefer X5-ul...
|
nu stiu ce legatura are touaregul cu topicul, dar daca tot a fost mentionat drept tractor, inseamna ca cel care a afirmat nu are legatura cu masinile
Touaregul este un SUV super ok...da dovada de o polivalenta greu de egalat, este ok pe asfalt, si mai bun in offroad de 5 ori ca un X5, este mai bun si ca Q7 etc...+dati pe youtube touareg record si vedeti cam ce poate sa faca (tracteze un 747 de 155 tone)....si nu este la un pret foarte mare...+ ca are 5 stele din 5 la siguranta...asa ca shh |
Oare videoclipul cu acel Touareg este pe bune? Se poate asa ceva ?
|
Quote:
|
X5 mi se pare mult mai frumos...n-are defect masina. in schimb x6 parca are spatele prea exagerat..chiar aiurea...cred k s-a crut a fii ceva in genul lui Q7
|
parerea mea - oribil spatele, fata mai merge (copie nereusita dupa Q7)
|
Quote:
|
Quote:
Si X6 .......Q7.......Logan .....Rolls....Inteleg ca "bemve rullz" dar ce dracu' man !? :lol: |
Quote:
|
Si (BMW know-how)...Si (Brand + Look) ....Un melanj "proportionat" in functie de preferinta si.....cost !Oare bavarezii nu s-au straduit sa faca cat mai atractiva masina?? Pai cum sa nu !! Dar...rezultatul e un "Love It Or Hate It"....desii bate inspre "Hate It or Cope With It" pe moment...greu sa faci o pasiune pentru ea la cum arata....dar de.... cu timpul se schimba opinia pentru ca este un BMW ....
|
Cam aceeasi situatie si cu seria 3. Desi personal mie inca nu imi place designul noii serii 3, a fost mult discutat in momentul in care a aparut, intre timp s-a obisnuit lumea cu designul si nu li se mai pare atat de urat. Oameni carora nu le placea masina initial au acum seria 3 nou, pt ca asa cum spuneati si voi mai sus, s-a orientat si spre know-howul si tehnica BMW. Probabil in timp si X6 va avea aceeasi soarta. Din moment ce sunt deja cateva prin Bucuresti, sunt sigur ca in scurt timp vom ajunge sa fim oarecum obisnuiti si de prezenta unui X6 in trafic.
|
Quote:
|
Quote:
|
arata destul de bine...
|
imi place mult mai ales pe alb