Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   BMW X6 by AC Schnitzer (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/85764-bmw-x6-by-ac-schnitzer.html)

boy_wonder 28-07-08 18:41

BMW X6 by AC Schnitzer

12 Attachment(s)
AC Schnitzer este ultima companie de tuning care a prezentat un pachet de styling si performanta pentru noul BMW X6.

Body kit-ul tunerului german este compus dintr-un nou spoiler fata cu prize largi de aer, praguri laterale si un nou spoiler spate care include un difuzor si noile tobe de esapament cromate. Ca o completare a body kit-ului, AC Schnitzer ofera si jante din aliaj de 22 inci. La interior gasim volan sport in 3 spite, insertii din aluminiu sau carbon, covorase velurate si pedale sport din aluminiu.

De asemenea, tunerul BMW a dezvoltat si o suspensie sport si o noua unitate de control pentru versiunile diesel 3.0dX si 3.5dX insa fara a prezenta si noile specificatii.

Marius_mym89 28-07-08 19:03

Re: BMW X6 by AC Schnitzer

:love:....prea marfa mai ales cu jantele alea negre :love:

_anaconda_ 28-07-08 19:07

daca ar face chestiile alea din fata, din cromate sau cum sunt in negru mat ar fi mai ok

DiavoLLo 28-07-08 19:19

e criminala masina....

ciprian.20 28-07-08 19:38

cu jentile alea negre ii sta bine :X:X

bmw_360cp 28-07-08 19:42

cel mai frumos jeep dupa pareea mea..mai ales cu kit-ul asta..e geniala

AAAAK 28-07-08 19:56

Quote:

Originally Posted by bmw_360cp (Post 1666923)
cel mai frumos jeep dupa pareea mea..mai ales cu kit-ul asta..e geniala

Jeep... poate scot si aia de la bmw ceva frumos ... :)

adrian78bmw 28-07-08 20:43

mai au aia de la jeep pana sa scoata si ei asa ceva...

GolfGTI 28-07-08 20:46

Acum 2 zile am vazut unul in Bucuresti. Mie unu nu imi place SPATELE deloc...parca tot mai frumos e un X5 sau un Touareg la spate...

Ozeze 28-07-08 21:17

Mi se pare geniala ... in craiova sunt vreo 2-3. Cand trec pe langa tine e app imposibil sa nu intorci capul dupa ele.

83 kys 28-07-08 21:25

super masina mai ales cu jantele alea negre,e criminala

adrian_tl30 28-07-08 22:29

unu din cele mai frumoase SUV-uri

Radoo_84 28-07-08 23:25

Quote:

Originally Posted by GolfGTI (Post 1667064)
Acum 2 zile am vazut unul in Bucuresti. Mie unu nu imi place SPATELE deloc...parca tot mai frumos e un X5 sau un Touareg la spate...

off topic:
X5 poate da, da Tuareg?????????
poi aia e masina ce concureaza cu BMW sau Mercedes?????

on topic:
mi se pare cea mai adevarata masina, avand in vedere ca se cumpara SUV-uri si se folosesc pe sosea......

steffan 29-07-08 00:29

super tare.. cel mai tare SUV... Touareg-ul arata k un tractor pe langa asta ;) totusi nu imi place cum au scos evacuarile.. erau mai frumoase stock

SV25MBN 29-07-08 00:39

Din fata e criminala, dar din spate e urata rau masina, si nu e vina celor de la AC Schnitzer, pt ca nu pot schimba ceva ce e deja urat. X5 mi se pare peste, dpdv al designului. Si ca tot zicea cineva mai sus si de alte modele, Touareg nu stiu daca este peste, dar Cayenne sau un Range Rover Sport le-as prefera clar in defavoarea lui X6 ( care nu e asa mic ca pret, comparativ cu ele ).

Prestige 29-07-08 03:22

Quote:

Originally Posted by Radoo_84 (Post 1667390)
off topic:
X5 poate da, da Tuareg?????????
poi aia e masina ce concureaza cu BMW sau Mercedes?????

on topic:
mi se pare cea mai adevarata masina, avand in vedere ca se cumpara SUV-uri si se folosesc pe sosea......

S-a referit la design...si da !!...la design X6 este considerat o epava....ca sub "cosarca hidoasa" se ascunde "magie" BMW este partea a doua !
Pentru unii e "adevarata" :lol::lol::lol: pentru altii ...fantezie garcon.(sa replic cu aceeasi moneda :-P )...PREA MULTA fantezie....s-au desprins prea mult de tipar la acest model si pe moment feedback-ul nu este incurajator...pe moment...Am observat ca dupa o perioada de timp orice model de BMW este perceput ca cel putin multumitor ....

Sp1ky 29-07-08 09:07

mdeaa....kitu exterior il da de gol :)

GolfGTI 29-07-08 09:44

Quote:

Originally Posted by steffan (Post 1667492)
super tare.. cel mai tare SUV... Touareg-ul arata k un tractor pe langa asta ;) totusi nu imi place cum au scos evacuarile.. erau mai frumoase stock

Lol esti primul care spune ca Touaregul arata ca un tractor :shock: poti spune si de ce? Nu ai ce sa replici la spatele la Touareg (la design ma ofer) pe cand la x6...lasa de dorit. Eu sitam ca tractoru e mai patratos pe cand Touaregul are spatele rotunjit!

Alex30 29-07-08 10:18

Nu imi place DELOC spatele...in rest masina e OK cu jentile alea e "boboc" :D

RUDY20140TDI 29-07-08 10:20

Este frumoase si de serie dar cu kitul asta de tuning !!!
Mai ales ca este marita si puterea motoarelor diesel cred ca mananca asfaltul .

allexutzzu 29-07-08 13:47

e frumos, dar la spate nu ma impresioneaza, e cocosat rau...eu unul, prefer X5-ul...

_anaconda_ 29-07-08 13:59

nu stiu ce legatura are touaregul cu topicul, dar daca tot a fost mentionat drept tractor, inseamna ca cel care a afirmat nu are legatura cu masinile

Touaregul este un SUV super ok...da dovada de o polivalenta greu de egalat, este ok pe asfalt, si mai bun in offroad de 5 ori ca un X5, este mai bun si ca Q7 etc...+dati pe youtube touareg record si vedeti cam ce poate sa faca (tracteze un 747 de 155 tone)....si nu este la un pret foarte mare...+ ca are 5 stele din 5 la siguranta...asa ca shh

SV25MBN 29-07-08 17:44

Oare videoclipul cu acel Touareg este pe bune? Se poate asa ceva ?

adrian78bmw 29-07-08 17:56

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1668654)
Oare videoclipul cu acel Touareg este pe bune? Se poate asa ceva ?

da e adevarata e inregistrat si in quinnes book..eu zic ca cine nu la vazut in realitate zice ca e urat spatele dar linia caroserie urca pe spate si in realitate arata mai echilibrat si cifrele de vanzari spun totu toate exemplarele au fost vandute..

Gyo*TDS 29-07-08 18:33

X5 mi se pare mult mai frumos...n-are defect masina. in schimb x6 parca are spatele prea exagerat..chiar aiurea...cred k s-a crut a fii ceva in genul lui Q7

SKR* 29-07-08 19:23

parerea mea - oribil spatele, fata mai merge (copie nereusita dupa Q7)

adrian78bmw 29-07-08 19:31

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 1668858)
parerea mea - oribil spatele, fata mai merge (copie nereusita dupa Q7)

daca si spatele de la x6 seamana cu q7 atunci loganu e rolls ...eu zic sa va mai si ganditi inainte sa scrieti asemenea aberatii..

Prestige 29-07-08 20:17

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 1668676)
da e adevarata e inregistrat si in quinnes book..eu zic ca cine nu la vazut in realitate zice ca e urat spatele dar linia caroserie urca pe spate si in realitate arata mai echilibrat si cifrele de vanzari spun totu toate exemplarele au fost vandute..

S-a vandut pentru ca este BMW in primul rand....al doilea ca este model relativ recent lansat...(pachet de fite pentru unii , altora chiar le place :lol: )
Si X6 .......Q7.......Logan .....Rolls....Inteleg ca "bemve rullz" dar ce dracu' man !? :lol:

adrian78bmw 29-07-08 21:28

Quote:

Originally Posted by Prestige (Post 1668937)
S-a vandut pentru ca este BMW in primul rand....al doilea ca este model relativ recent lansat...(pachet de fite pentru unii , altora chiar le place :lol: )
Si X6 .......Q7.......Logan .....Rolls....Inteleg ca "bemve rullz" dar ce dracu' man !? :lol:

pai si atunci conteaza designu sau tehnica si brandu?putem duscita mult pe subiectu acesta.

Prestige 29-07-08 22:24

Si (BMW know-how)...Si (Brand + Look) ....Un melanj "proportionat" in functie de preferinta si.....cost !Oare bavarezii nu s-au straduit sa faca cat mai atractiva masina?? Pai cum sa nu !! Dar...rezultatul e un "Love It Or Hate It"....desii bate inspre "Hate It or Cope With It" pe moment...greu sa faci o pasiune pentru ea la cum arata....dar de.... cu timpul se schimba opinia pentru ca este un BMW ....

SV25MBN 30-07-08 00:34

Cam aceeasi situatie si cu seria 3. Desi personal mie inca nu imi place designul noii serii 3, a fost mult discutat in momentul in care a aparut, intre timp s-a obisnuit lumea cu designul si nu li se mai pare atat de urat. Oameni carora nu le placea masina initial au acum seria 3 nou, pt ca asa cum spuneati si voi mai sus, s-a orientat si spre know-howul si tehnica BMW. Probabil in timp si X6 va avea aceeasi soarta. Din moment ce sunt deja cateva prin Bucuresti, sunt sigur ca in scurt timp vom ajunge sa fim oarecum obisnuiti si de prezenta unui X6 in trafic.

UNLORD 30-07-08 02:17

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1669483)
Cam aceeasi situatie si cu seria 3. Desi personal mie inca nu imi place designul noii serii 3, a fost mult discutat in momentul in care a aparut, intre timp s-a obisnuit lumea cu designul si nu li se mai pare atat de urat. Oameni carora nu le placea masina initial au acum seria 3 nou, pt ca asa cum spuneati si voi mai sus, s-a orientat si spre know-howul si tehnica BMW. Probabil in timp si X6 va avea aceeasi soarta. Din moment ce sunt deja cateva prin Bucuresti, sunt sigur ca in scurt timp vom ajunge sa fim oarecum obisnuiti si de prezenta unui X6 in trafic.

Mai mult ca sigur ca in orasul asta imputit, poluat si extrem de aglomerat o sa ne lezeze visual si X6 asa cum ma lezeaza si celelalte masini inutile din seria Q7/Cayenne/Touareg/X5 etc. Modelul asta inca imi place stock dar nu prea imi place kitul asta ACS, cam deloc.

Radoo_84 30-07-08 08:28

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 1668676)

ai f mare dreptate, in realitate parca e alta masina, e f frumos

Victor_WRC 30-07-08 10:31

arata destul de bine...

Peugeot_113 08-09-08 00:20

imi place mult mai ales pe alb

coty_tey 09-09-08 10:48

Tot mai tare X5 de Hamman.
Pierzi mult spatiu la SUV X6

adrian78bmw 22-09-08 17:12

Quote:

Originally Posted by coty_tey (Post 1741384)
Tot mai tare X5 de Hamman.
Pierzi mult spatiu la SUV X6

cine isi ia x6 nu il ia ptr spatiu..

All times are GMT +2. The time now is 23:11.

- Copyright 2026 4Tuning