Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Renault a lansat in India o versiune de lux a Logan (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/85749-renault-lansat-india-versiune-lux-logan.html)

boy_wonder 28-07-08 16:08

Renault a lansat in India o versiune de lux a Logan

7 Attachment(s)
Renault a lansat pe piata indiana modelul Logan Edge, o varianta imbunatatita a automobilului, care este dotata, printre altele, cu tapiterie din piele, cu ornamente din lemn la interior si un sistem audio performant.

Varianta imbunatatita a masinii a ajuns in productia de serie dupa ce mai multi clienti au cerut dotari suplimentare pe Logan. Logan Edge este vopsit in purpuriu, iar alaturi de dotarile amintite se mai numara senzorii de parcare, sistemul ABS, cotiera pentru locurile din spate si un ornament cromat pentru teava de esapament.

Sistemul audio furnizat de Kenwood ofera posibilitatea conectarii unui i-Pod sau al altor dispozitive prin USB.

Modelul Logan a fost lansat pe piata indiana in luna mai a anului trecut de un consortiu format din producatorul local de automobile Mahindra&Mahindra si compania franceza Renault.

Sursa: Mediafax

_anaconda_ 28-07-08 16:12

Re: Renault a lansat in India o versiune de lux a Logan

interesant :)

intrebari:

cam cat costa?

o sa fie disponibila si in alte tari?

ceva poze cu interiorul?

motorizare?

-<Gedoc>- 28-07-08 16:23

volan pe dreapta...nu cred ca as vrea in ro una de asta....

_anaconda_ 28-07-08 16:23

daca ar scoate versiunea asta si pentru alte tari, fii sigur ca ar fi disponibila cu volan pe stanga ;)

Alynus 28-07-08 16:26

LA noi nu a bagat asemenea dotari dupa ce ca la noi s fac noi trebuia sa avem toate ofertele prima data apoi ei!sunt invidios as vrea si eu dotari ca pielea si insertii de lemn!la noi nu s fac decat cojile la ei motoare mari dotari suplimentare etc.

-<Gedoc>- 28-07-08 16:33

nu se fac la noi astea..mahindra e producatorul local si acolo sunt facute....si oricum de cand e cu renault mahindra face bani in prostie si de aia isi permite sa bagi dotari suplimentare...asta e

Sonny 28-07-08 16:44

Ar putea sa bage si la noi ceva dotari in plus... Dar na. La noi e prost putin si scump...

BBK_VW 28-07-08 16:56

6 Attachment(s)
Cateva filmulete: http://crackle.com/c/Blogs_and_Podca...D1693180400325

http://crackle.com/c/Blogs_and_Podca...D1693180400325

adrian_tl30 28-07-08 17:24

ce le mai trebuia butoanele de la gemuri pe consola centrala ,cand are si in usi butoane .... :| ... ar fi binevenite niste optiuni mai bune dar pe loganul cu facelift nu pe cel vechi cum e in poza :D

_anaconda_ 28-07-08 17:57

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 1666608)
Ar putea sa bage si la noi ceva dotari in plus... Dar na. La noi e prost putin si scump...

loganul are raportul calitate/pret/marime imbatabil pentru o masina noua...si motorizarile sunt ok (in special 1.6 16v)...sunt multe masini noi mai lente asa ca lasati NFS-ul si alte chestii de genu..nu e deloc scump la cate are, si categoric nu e prost...e drept ca mai multe dotari nu strica, dar nu stiu cati ar fi dispusi sa dea bani pentru asa ceva

@ unlord:...la banii astia nu cred ca poti aspira la finisaje de lexus :)

Sonny 28-07-08 18:20

Amice lasa-ma cu NFS-u... Deja e oribila fraza aia.

Si cam ce pret are 1.6 16v? Iti zic eu peste 10.000. La banii astia iti iei Octavia Tour care bate la cur orice Logan la comfort, tinuta de drum, fiabilitate etc. Calitate? Hai sa fim seriosi... Nu sunt fan inrait Dacia Logan, nu pot sa zic ca le detest, dar deja prea se ridica in slavi...

E FOARTE prost Loganul. Am avut unul in familie - Ambition. Luat de nou. 30.000 km fara probleme... L-am dat si cand am vorbit cu noul proprietar pe la 60.000 km deja stranganea toata. A urmat un Opel Astra G - 160.000 km. Nu strangane nimica in el.

robertinho 28-07-08 18:40

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 1666770)

Si cam ce pret are 1.6 16v? Iti zic eu peste 10.000. La banii astia iti iei Octavia Tour care bate la cur orice Logan la comfort, tinuta de drum, fiabilitate etc. Calitate? Hai sa fim seriosi... Nu sunt fan inrait Dacia Logan, nu pot sa zic ca le detest, dar deja prea se ridica in slavi...

E FOARTE prost Loganul. Am avut unul in familie - Ambition. Luat de nou. 30.000 km fara probleme... L-am dat si cand am vorbit cu noul proprietar pe la 60.000 km deja stranganea toata. A urmat un Opel Astra G - 160.000 km. Nu strangane nimica in el.

sustine ce ai zis...loganul este o masina FOARTE PROASTA...la banii care ii dau pe una ar trebui macar sa nu scoti apa cu galeata din ea cand o speli,sau iarna sa nu inghete geamurile pe intorior,sa faca floricele,ca sa nu vorbesc de tinuta de drum,de stabilitate,comfort,etc...CACAT

ciprian.20 28-07-08 18:42

la noi de ce nu il lanseaza ?

_anaconda_ 28-07-08 19:06

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 1666770)

nu iti cumperi nicio octavia tour la 10000, si cea mai ieftina, care e cam 12/13, are 1.4 la 1.3tone, adica PREA LENTA, capace,geamuri la manivela, etc...este o mini dacie, dar heh ai SKODA

am mers cu taxi logan, 250000km si se comporta bine...depinde si cum o intretii...

@robert

taicamio are la firma cateva loganuri, si niciunu nu are probleme!la ce ai enumerat acolo, e ok pentru o masina din clasa ei, este mai buna decat chevy aveo,kalos,fiat albea,etc...deci las-o mai moale.Si normal ca daca o speli cu usile/geamurile deschise intra apa in ea :lol:...sincer nu am mai auzit pe nimeni cu problema asta

>>Valy<< 28-07-08 19:13

in loc sa puna pe logan stiu eu ce opituni gen cotiera pt pasagerii spate sau ornament cromat pt teava de esapament... mai bine ar face alta masina......k oricum loganu cel putin la capitolu' aspect lasa mult de dorit...;)

THX-1 28-07-08 19:18

Extraordinare Finisajele!..iar Luxul domneste ca la el acasa,ca sa nu mai vorbim de lemnul de mahon si pielea alcantara de o finete rar intalnita! Ie Supier!

DiavoLLo 28-07-08 19:27

Logan masina??? Mai bro` inseamna ca toata viata ai stat numai cu dosu` in astfel de "masini"....ce vezi tu asa bun la asta? Fiabilitate(in primii 10000 am schimbat caseta de directie de 3 ori) stabilitate (incearca sa urci un pod si sa aiba si o curba si sa intri cu 60 in ea...) design ( e super aiurea finisat) practic ( e spatios ) ..... ia un astra sau orice de afara si o sa vezi diferenta....apropo o aripa de bmw seria 3 2002-2005 e 140 ROn si la logan 300..cam scump de intretinut

robertinho 28-07-08 19:53

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 1666850)
nu iti cumperi nicio octavia tour la 10000, si cea mai ieftina, care e cam 12/13, are 1.4 la 1.3tone, adica PREA LENTA, capace,geamuri la manivela, etc...este o mini dacie, dar heh ai SKODA

am mers cu taxi logan, 250000km si se comporta bine...depinde si cum o intretii...

@robert

taicamio are la firma cateva loganuri, si niciunu nu are probleme!la ce ai enumerat acolo, e ok pentru o masina din clasa ei, este mai buna decat chevy aveo,kalos,fiat albea,etc...deci las-o mai moale.Si normal ca daca o speli cu usile/geamurile deschise intra apa in ea :lol:...sincer nu am mai auzit pe nimeni cu problema asta

...ai incercat sa ma faci prost prin postul tau plin de subtilitate...si eu am logan tot de la firma si are 15 mii de km in aproape 1 an si troncane din toate incheieturile,scartaie ca drequ,frana de mana s-a stricat...dupa ce o spal dovedeste cat de bine izolata e si iarna geamurile fac floricele pe dinauntra cu tot ac...ajea ca las-o tu mai moala ce e un jeg de masina,best shit money can buy...am avut toyota aygo de la firma si vreau sa-ti zic ca e 3 clase peste logan ca sa numai vorbesc de fiat albea care e lux pe langa logan...si nici nu am adus in discutie siguranta,stabilitatea,comportamentul la drum lung si multe alte...

david_david 28-07-08 19:57

ca maaaare dreptate ai robertinho.....chiat un jeg de masina...si am curajul sa spun k modelul de logan ala full troaca(cel fara optiuni), ala de 1.4 la vreo 6 mii de euro e mult mai prapadit ca o solenza cu aceleasi echipari...trage jalnic, mai ales in pante fatza de solenza...

83 kys 28-07-08 21:19

dupa ce ca este o tentativa de masina i-au mai pus si dotari de lux:lol:

ady` 28-07-08 21:20

doamne ce aud...loganu e masina buna...e buna tata...de cotet la gaini :lol: sa fim seriosi...a dat acum 20 d minute pe antena 3 faza cu loganu..e 10.600 la ei..asta LUX :lol: mor de ras numai cand aud logan lux...pai la banii astia iei fiatu si ala chiar e lux la ce preturi au..iei ceva sh..si tot e de 1000 de ori mai bun ca loganu. Prefer nova..solnita..sunt mult mai bune..stabile si macar au o forma...nu ca loganu care e taiat cu toporu tocit :lol: Sa nu mai vb si de motor...deja incep sa dau pe afara si abia am mancat...La Top Gear a fost o faza tare de curand..prezentau ei noile masini care urmeaza sa fie lansate pe piata si unul din prezentatori a zis "urmeaza sa fie lansata noua dacia sandero" la care Jeremy Clarkson zice..grozav.. si a continuat cu alte masini...adica il cam doare fix in c*r de masina asta...pana si Tata Nano a primit mai multa atentie decat dacia...nici cand a aparut loganu nu l-au bagat in seama...

Sonny 28-07-08 21:26

Pai Dacia Sandero apare in toate episoadele la "News" in Top Gear :lol: Cred ca au vreun contract cu Renault ca altfel nu-mi explic de o pomenesc in fiecare editie.

robertinho 28-07-08 22:50

Loganul e cea mai proasta masina pe care am conduso vreodata si am condus multe...
e cea mai instabila,incomfortabila,cea mai prost izolata,are materialele de cea mai proasta calitate,si alte multe(nici macar sigurantele de la stopuri nu sunt facute cum trebuie)...urmareste cu atentie loganurile noapte si ai sa vezi cate au probleme(cand pun frana se aprind becurile de semnalizare si invers si multe multe altele)

TheEnZo 28-07-08 23:01

Cum poti compara fabrica dacia cu fabrica Skoda, pur teoretic Dacia a fabricat 3 modele Solenta, SuperNova si Liberta - de fapt nici pe astea nu le'a conceput tot un fel de copie sunt, restul de dacii sunt copii fidele ale masinilor renault (toate astea pana sa apara Logan), si uitate tu si la Skoda pana sa fie cumparata de vag cate modele de masini a produs de'a lungul anilor si toate conceptie proprie.
Si eu sincer nu am nimic cu Loganu, doar ca nu mi'as cumpara vreodata in rest cine isi cumpara bravo lor, mai putin cei care conduc logan si vor sa se intreaca cu toate masinile dupa strada ...

adi_wauxhall 28-07-08 23:15

eu chiar nu-i inteleg pe unii....eu cred ca cel mai important e un motor bun si o cutie de viteze rezistenta....ce conteaza o bucata de lenm sau piele.....asa-i romanu.... vrea cu 2 lei limuzina.... cine vrea piele sau lemn isi poate face un styling interior si nu cred ca ar depasi pretul pe cel care l-ar avea Dacia pentru acelasi lucru ca dotare...

Lukyan 29-07-08 00:02

Quote:

Originally Posted by robertinho (Post 1666944)
...si eu am logan tot de la firma si are 15 mii de km in aproape 1 an si troncane din toate incheieturile,scartaie ca drequ,frana de mana s-a stricat...dupa ce o spal dovedeste cat de bine izolata e si iarna geamurile fac floricele pe dinauntra cu tot ac...ajea ca las-o tu mai moala ce e un jeg de masina,best shit money can buy...am avut toyota aygo de la firma si vreau sa-ti zic ca e 3 clase peste logan ca sa numai vorbesc de fiat albea care e lux pe langa logan...si nici nu am adus in discutie siguranta,stabilitatea,comportamentul la drum lung si multe alte...

loganul meu are aproape 30.000 km,si intr-adevar la un moment dat au inceput sa faca urat usile cand dadeam in gropi.m-am dus la service,mi-au bagat niste lichid prin usi si gata problema.de atunci nu s-a mai auzit nimic.asta s-a intamplat pe la 7.000 km daca imi amintesc bine.floricele pe geam pe dinauntru in timpul iernii n-am vazut niciodata in 2 ani de cand o am.si crede-ma ca a prins multe friguri in varfu muntelui saraca...

intr-adevar,nu se compara cu alte masini...dar fiti realisti,in banii astia e o masina ok...asta daca nu te crezi vreun "ricer".tot ce conteaza e sa sti sa o intretii,pt ca sunt convins ca pe tine te doare in cot de masina aia fiind a firmei.si nu vreau sa te jignesc,si eu probabil as face la fel in locul tau.

silviu_fxx 29-07-08 00:08

Mie intr-adevar mi se pare taranie ceea ce au facut cei de la Renault in India, insa aici este vorba de raportul cerere - oferta. Un exemplu similar este ceea ce face Mercedes in SUA, comercializand masini cu dotari dorite de catre americani, masinile fiind echipate preponderent cu (niste) cutii de viteze automate.

Sp1ky 29-07-08 09:02

loooooool asta e loganu indian:O:O:O
la noi dc nu lor scoate

-<Gedoc>- 29-07-08 10:08

bai frate eu cu loganu am prins ploaies torentiala si ger cat sa inghete masina si pe afara si prin inauntru....dar cu toate acestea nu mia intrat apa in masina,geamurile sau dezghetat imediat si nam mers pe drum cu racleta in mana sa dau gheata de pe geamuri....veniti voi si va treziti mari cunoscatori de masini sraine care sunt la nu stiu ce intreprindere si sunt f****e la propriu d niste baietashi care nu ai intereseaza asa de mult o bucata de tabla...ce vroiam sa spun e ca eu am logan full option-prima varianta(fara 16v) printre primele 5 pe tara,si nu are nici o problema care sa fie de la masina....dar sincer nu as dao pe altceva ca la ce drumuri avem noi ies mai bn la bani u asta a mea....si daca am chef sa ma si distrez olek cu ea pe hartoape,pe unde vreau eu nu ma inteapa inima asa tare ca la o skoda....numai bine si terminati cu cearta ca sunteti funny tare de tot

2fast4you 29-07-08 10:45

Quote:

Originally Posted by Sp1ky (Post 1667675)
loooooool asta e loganu indian:O:O:O
la noi dc nu lor scoate

E simplu de ce nu apare la noi, fiindca nu exista cerere. Numarul persoanelor care s-a dus la reprezentanta Dacia si le-au cerut dotari de lux este mult prea mic pentru a fi luat in considerare.

Daca mai tineti minte tot 4tuning cu putin timp in urma cineva intreba daca o sa apara si Logan cu cutie automata fiindca in cartea masinii sunt poze si cu logan automat, iar cand reprezentantii Dacia au fost intrebati daca exista aceasta posibilitate au raspuns ca se ia in calculul si aceasta varianta dar doar in momentul in care va exista si cerere. In prezent au declarat ca nu e rentabila aceasta decizie.

La fel si cu aceste dotari de lux. Cand o sa inceapa lumea si in Romania sa trimita mesaje catre dacia cum ca se doresc toate aceste lucruri, ele vor aparea.

Sor3L 29-07-08 11:59

Renault a lansat in India o versiune de lux a Logan

" o versiune de lux " =)))))))) ahahahaha cred ca aici se glumeste nu ? :)) pff masini care au de prin 73` geamuri si aer conditionat servo si abs la logan e lux :)))) e ceva :-> =)))) :oops:

boy_wonder 29-07-08 12:50

7 Attachment(s)
Poze cu Logan Edge

apache 29-07-08 12:54

Quote:

Originally Posted by Sor3L (Post 1667964)
" o versiune de lux " =)))))))) ahahahaha cred ca aici se glumeste nu ? :)) pff masini care au de prin 73` geamuri si aer conditionat servo si abs la logan e lux :)))) e ceva :-> =)))) :oops:

un exemplu poti da daca te rog frumos?

Sonny 29-07-08 14:37

Arata bine cat de cat interiorul din ultimele poze... Dar totusi, fara airbag pasager? Puteau sa puna barem manerele de usi de pe Sandero. Sau la ei inca nu a ajuns Sandero si Logan Facelift?

RUDY20140TDI 29-07-08 15:23

Cea mai tare optiune este cotiera spate :D:lol::-)

cristianic 29-07-08 15:44

macar e un pas inainte

AdrianC4 29-07-08 16:29

DIn poze nu vad jante, nu vad volan piele, nu airbag, .. Ce versiune de lux cu volan de plastic?
Abureala..
Si Geely are tapiterie din piele si volan si jante aliaj.. Si vine si mai ieftin decat loganu..

NU E NIMIC EXTRAORDINAR!

Fixius 29-07-08 17:07

poate sa ii tot schimbe.. farurile si stopurile, ca tot dulap pe roti ramane...

alpina 29-07-08 17:31

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1668038)
un exemplu poti da daca te rog frumos?

Iti dau eu daca vrei : in 1971 o versiune destul de bruta de sistem ABS a fost pus pe Imperial,tot cam pe atunci se gasea pe Ford LTD(geamuri,scaun electric,servo frana si directie,aer conditionat) si pe Lincoln Continental Mark III(geamuri electrice,servo directie,servo frana,scaune electrice,si aer conditionat)tot in 1971 pe Cadillac insa doar pe rotile spate.

Tomy87 29-07-08 17:53

Mult prea tare cotiera spate :)) Chiar ma intreb cum sta al 5-lea pasager !? Si la varianta asta de LUX .. n-are nici macar jante ? Scarbos !!

All times are GMT +2. The time now is 01:32.

- Copyright 2026 4Tuning