![]() |
Audi R8 by Wheelsandmore
8 Attachment(s)
Wheelsandmore este un tuner german relativ necunoscut dar specializat in modificarea masinilor sport.
Ultima propunere a lor este un Audi R8 pentru care au dezvoltat o serie de upgrade-uri. Incepand cu motorul V8 de 4.2 litri, cei de la Wheelsandmore au reprogramat ECU si au adaugat un nou sistem de evacuare. Ca rezultat, puterea maxima a crescut cu 37 cai putere, ajungandu-se la un total de 457 cai putere. Pentru a spori manevrabilitatea lui R8, tunerul german a folosit o noua suspensie sport care micsoreaza garda la sol cu 25 mm. Wheelsandmore ofera de asemenea si doua modele diferite de jante si un sistem de franare performant. |
Re: Audi R8 by Wheelsandmore
Mama ce evacuare are...work of art...ce sa mai :X I'm lovin it ;)
|
ce etrier frumos
|
Cred Ca Mam Indragostit:| Cred Ca Da Cred Ca Da:| LoVe Rims :X
|
jantele arata besial.......... si masina .. da daca avea ceva mai multi cai ... ceva ca GT2-ul acela negru by TechArt
|
:X:X:XLoVe Is In The Air:X:X:X
|
Ma simt ca Darius din NFS Carbon cu masina asta!
|
superb arata....
|
asta e mashina mah....cu asta duc yo gunoiul :-"...bestiala mashina...mi-ar fi mila de ea si sa o plimb...cred k m-as uita 1 an intreg si tot as mai gasi ceva nou la ea =p~
|
ce late sunt rotile din spate ..... :X:X:X:X:X:X:X:X
|
arata foarte bine si stock, dar asa e chiar bestiala...insa motorul, cred ca mergea un pic mai fortat...vreo 6-700 de cai asa, ca sa fie in randul lumii :D
|
Da arata demential cu jantele astea .
Se putea totusi ceva mai mult la motor . Oare la motorizarea TDI de 500 CP o sa umble careva sa faca un upgrade de putere ? |
sunt mortale jentile
|
daca ar fi avut mai multi cai ar fi fost super,masina e prea tare cum arata
|
ia uite ma ma..............
|
R8 ramane una din cele mai frumoase masini de pe piata. Modificari de genul celor de fata, care sa mareasca performanta masinii si sa ii imbunatateasca aspectul nu pot decat sa fie pe placul posesorilor sau viitorilor posesori de R8.
|
Quote:
|
absolut mortal cu totul!!!!!!
|
superba....intotdeauna e loc de mai bine.
|
wheels and more, ce nume ciudat(tampit), R8u' ii ok, astept sa vad si alte creatii, sa-i vad cum evolueaza :D
|
No comment ... cred ca sunt de prisos orice comentarii in fata acestei opere de arta
|
arata chiar bine
|
Astia care zic ca "trebuia modificat mai mult la motor" ati fost vreodata cu o masina de 400+ CP ? Sau vorbiti doar ca sa va aflati in treaba ?
Eu ma multumesc cu 450 CP. |
asa mic motoru...;)) ?
|
si asa era adevarata, ce sa mai zic acu.....
|
Normal ca e frumoasa masina, daca si Iron Man are una.
|
prea tare evacuarea aia ... ar fi interesant cum suna...pe cand un filmuletz pe youtube?
|
jantele's foarte frumoase.. :d se vede ca e lucru de calitate..
|
mi-as da la orice ora Dacia pt asa ceva :lol:
|
nu prea imi plac masinile audi... sunt fan bmw, dar asta ma scoate din minti... imi place foarte mult... pozitiile imi plac foarte mult iar esapamentele arata foarte bine.... iar cei 457 de cai suna bine :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:15. |
- Copyright 2026 4Tuning