![]() |
vand 2 jante ..sau combinatie
vand sau la combinatie .....jantele sunt super misto.... id meu este zed_kadett si le puteti vedea sau tel 0721795305
|
cum vine asta?? 2 jante.....pune si tu nishte poze,ceva.... :peace:
|
..
da ma 2 jante ...parca e prima oara cand vezi...nu am poze ..dar le pot vedea la web...le faceam cu webu poze dar nu merge :(
|
mai nasol 2 ... adik sa pui 2 de un fel .. .2 altfel ... ma rog
in fine ... d c nu spui si tu detalile :) |
..
mda ...cum zici tu....ma cine vrea ..ma suna sau ma cauta pe mes le vede ..si gata...
|
la ce ma refeream eu ... pe 14? pe 15 ? pe 16 ? ... ce dimensiune au ... in cate prezoane :) sti tu :)
|
..
sunt pe 15 .. 4 x100 ...
|
..
up
|
..
up
|
.
:twisted: up
|
..
chiar nu vrea nimeni ..jantele sunt super misto...nu trebuie bani ..ceva la schimb :twisted:
|
.. :roll:
|
pune si tu pozeeeeeee
|
nu am poze...si nu am nici aparatu acasa...dak te intereseaza uite id meu zed_kadett si le vezi la web:))) ca nici webu nu merge sa fac poze:(
|
screenshot / printscreen
|
..lasa ca le fac maine poze .oricum sunt super misto.
|
up
|
upppp hai ma super pret:) 2 mil
|
:roll:
|
sal
roberte. pune poze sa vada lumea... ca fara poze nu ai nici o sansa nici la 1 mil :)
|
ma azi le fac poze sa mor......
|
1 Attachment(s)
uff gata am poze :))))
|
1 Attachment(s)
:evil:
|
1 Attachment(s)
.....
|
le cam vreau yo ca sunt cam bestiale :wink: sunt din cta. cu ce trebuie incaltate ptr o nova
yo am 165/70 r 13 r |
ele sunt pe 15 ...deci 195\\50 ar fii ok...problema e ca am decat 2:(
|
robertzika....vreau eu una pt. rezerva :lol: te bagi la combinatie?? :peace:
|
de unde esti?
si daca sti de unde pot face rost de inca 2 aproape ca ale tale .. |
ba bizonule:))) ce al draq esti:))) nu dau ma una :)
|
treaba ta, dar nu cred k le dai ......eu cel putin ti-am propus, sa ma ai in vizor dak ramai cu ele si nu ai bani de sarbatori...... :twisted: :twisted:
|
hahahahah ...esti tare rau ma:)))))
|
Re:
Quote:
|
|
:pelvic_th
|
:pistoles:
|
sal
ti'am zis mai zis daca nu luam alea cu tine si aveai 4 ti le luam ca sunt super tari si oricum sa stii ca se potrivesc si alte modele daca ai timp sa cauti pe la dezmembrari si tre sa se gaseasca inca 2 aprox la fel :)
|
ms ms ..:)) ai pus jantele pe masina ?
|
nop
pai man nu am apucat sa le mai pun ca am intrat in bani am luat filtru sport dupa amiaza ma duc sa ma uit la o toba si puii mei sa vad ce mai iau :P si deocamdata am lasat jantele in casa ......constanteanul ala al meu care zicea ca le vrea pt o nova nu a mai dat nici un semn de viatA??? pacat ....nu stie ce pierde....sincer ma repet sunt super frumoase si sincer sunt multe de facut cu ele....se poate gasii ceva aprox identic pe fata insa nu asa cu buza ....pt ca cine stie cunoaste ca normal este un pic mai inguste pe fata si mai late pe spate......succes in continuare si daca nu te superi iti dau un sfat ...cand te mai plimbi ....poti deja sa te uiti pe unde gasesti ceva asemanator sa trimiti clientul la fix sa le ia pe toate :P ....salutari de la mare.......mare distanta :)))))))))))
|
ms ms:)) ma eu am gasit 2 anvelope la 500 de mii buc profil in v super tari sunt :p le iau zilele astea
|
1 Attachment(s)
:chainsaw:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:49. |
- Copyright 2026 4Tuning