Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accidente (https://forum.4tuning.ro/451-accidente.html)
-   -   Printul Marcus a distrus un Gemballa Mirage GT (https://forum.4tuning.ro/451-accidente/85373-printul-marcus-distrus-gemballa-mirage-gt.html)

boy_wonder 24-07-08 18:09

Printul Marcus a distrus un Gemballa Mirage GT

7 Attachment(s)
Printul Marcus Eberhard Edward de Anhalt, duce de Saxonia si Westphalia, conte de Askania, cunoscut in special ca un colectionar de masini exotice, a reusit sa-si distruga supercarul, un Gemballa Mirage GT, pe faimosul circuit Paul Ricard din Franta.

Data viitoare cand va intrebati cine are banii si inclinatia sa cumpere un Porsche Carrera GT de 500.000 euro si cu tuning de la Gemballa de 250.000 euro ganditi-va la acest tip.

cryssl 24-07-08 18:14

Re: Printul Marcus a distrus un Gemballa Mirage GT

l'a inebunit faima :| :shock: .. aia a fost doar pura placere pt el...inteleg si eu ca are bani..putea sa distruga una la sh mai ieftina nu asa cv :|

steffan 24-07-08 18:17

are el bani sa o repae... fierul se reface :)

puscky_007 24-07-08 18:26

cred si eu ....la cati cai are ...greu sa stapanesti o masina ca asta....dar parerea mea este ca daca nu potii stapanii o masina ca asta nu ti-o mai cumpara,un mare p****

COXrazvan 24-07-08 18:34

un idiot...mare duce de sa-r duce...ce cap a putut sa aiba..frateee e strigator la cer...

ESPinoza 24-07-08 18:38

atata timp cat s`a intamplat pe un circut nu vad de ce e idiot, pana si piloti de mare nume mai pierd controlu bolizilor.

COXrazvan 24-07-08 18:42

frate asta a vrut sa il distruga...daca te-ai uita in pic la toate detaliile masinii<adik accidentarile> ai vedea si tu....numai bine...

kalligraniento 24-07-08 18:46

Bosoroc , umputit si prost cu bani! Pacat ca nu pot sa injur aici dar domnul cu burta de ii acopera poala ar trebui sa isi cumpere o masina mortoara! Cred ca i s-ar portivii mai bine!
Pacat de masina!

quick_silver 24-07-08 18:46

asta e nu ai ce face, fierul se reface cum spunea cineva

B-20-w I S 24-07-08 18:48

o fi vrut sa faca si el o manevra cu casco sa dea dauna totala :D dar nu prea iesit:D

glumesc...pacat de masina dar asta e se intampla si la case mai mari

ESPinoza 24-07-08 18:52

1 Attachment(s)
hm duce un pic si a techart.

W Y P 24-07-08 19:01

omul asta nu e sanatos la cap..ma rog fiecare face ce vrea dar da-o dreaq de treaba :lol:

FmFm 24-07-08 19:18

a luat-o sa se dea si i-a sacapat.

ce ? daca e scumpa nu trebuie exploatata ? doar pentru asta e facuta...

nu am nimic cu el. e tot cum te-ai da cu una de 50 mii pentru ca exista asigurari tot.

ganditi-va ca are casco si plateste mii pe luna pentru masina deci pentru ce sa mearga incet ?

allexutzzu 24-07-08 19:23

pacat de masina asta...dar de ce sa-l plangem?! la banii lui ar putea rupe in fiecare zi una d-asta si nu cred ca i-ar parea rau prea mult! se vede si dupa fata lui in poze ca nu e foarte afectat...

Robert_Boss 24-07-08 19:28

cum sa fie strigator la cer ce a facut el? pai daca omul are bani si isi permite? poate ca d-aia si-a luat-o: sa se dea pe circuit, sa se distreze! masina d-aia e facuta, iar mai ales daca ai si banii lui nu cred ca iti mai faci griji ca ai lovit-o!

TheMagicPenguin 24-07-08 19:36

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 1660516)
atata timp cat s`a intamplat pe un circut nu vad de ce e idiot, pana si piloti de mare nume mai pierd controlu bolizilor.

corect!
daca facea asa ceva pe strada intelegeam toate comentariile voastre deplasate dar daca omul se da pe circuit si isi ia toate masurile de siguranta nu inteleg de ce e atata agitatie. la mintea voastra si ayrton senna a fost un idiot ca a sifonat masina de f1... nu?! e penibil cand striga toata lumea in cor "vaaaaai! biata masina! ce a putut sa ii faca..." e masina de alergat nu de fite si impresii pe dorobanti sau ture de magheru.

@kalligraniento: prietene eu zic sa pui mana pe carte si sa lasi forumurile auto. de cand ti-ai facut user esti mai agitat ca o stica de pepsi si aberezi pe toate topicurile. don't talk unless you can improve the silence! ;)

Bobby boss 24-07-08 19:39

Nu cred k e cazul sa ne gandim noi ce face el cu masian lui si cu bani ca nici el nu se gandeste la masinile noastre asa ca treba lui daca e prost isi ia alta .

ciprian.20 24-07-08 19:40

o repara el ca doare are bani

Radoo_84 24-07-08 19:53

poi da asa se merge cu o masina de bani aia, cred ca totusi e idiot, dak nu stie sa conduca de ce exagereaza

edi2peu 24-07-08 20:09

asta e, se intampla si la case mai mari, sau distrus si masini mai scumpe , masiniile sunt ca femeile, te fura cand nu te astepti.

Alex_Tox 24-07-08 20:14

Mie unu nu imi pare rau de masina pentru ca nu este a mea .... daca lui nu ii pare rau mie de ce sa imi para rau.... pentru asta a fost facuta masina pentru circuit si la banii lui nu cred ca nu isi permite sa isi ia alta ..
PS daca era vreo masina clasica sau care sa fie serie foarte limitata intelegeam parerile de rau da asa nu isi au rostu ... asta ar insemna ca ar trebuii sa plangem pentru fiecare masina care este lovita cum a spus si cineva mai sus de ayrton senna nu cred ca el e vreun sofer prost da uite ca s-a intamplat se poate intampla oricui

Cumnatu 24-07-08 20:43

Stau si ma intreb, la masinile astea care costa multe carute cu bani, se face testcrash ?
Adica , fabricantul o da pe mana celor specializati ( vre-o 2-3-4 exemplare ) ?

kalligraniento 24-07-08 20:49

@kalligraniento: prietene eu zic sa pui mana pe carte si sa lasi forumurile auto. de cand ti-ai facut user esti mai agitat ca o stica de pepsi si aberezi pe toate topicurile. don't talk unless you can improve the silence!

<<TheMagicPenguin >> Mosule , pun mana si pe carte si daca aberez imi cer scuze, orice om mai greseste. Nu sunt deloc agitat precum o stical de Pepsi , apropo , nu imi este recomandat Pepsi si Cola! Neah , hai ca schimb parerea , omul a facut o manevra gresita si a sifonat-o s-a intamplat din neatentie!!! A daca tot esti preocupat de educatia mea , te rog sa ma invetzi tu carte!!

Avocatu 24-07-08 21:14

Ce natarau cum sa distrugi o masina k` asta si mai ales tunata de Gemballa eu dak as fii de la Gemballa las bate numai in cap.....cat o lucrat ei la masina aia....

83 kys 24-07-08 21:27

uite ce inseamna banii

calin_m_power 24-07-08 21:50

2 cuvinte: un cretin

AlexXx-4ti 24-07-08 22:05

Distrusä :?: E PRAF :!:
Asa e cänd ai :!:dar nu pretuiesti ceea ce ai :rolleyes2;)

Villy ATS 24-07-08 22:12

acum daca nu mai are masina poate o sa cumpere dacia mea :)

cipoNCE 24-07-08 22:20

dupa capul multora de aici masina aia ar trebui tinuta in camera omului langa pat sa fie sigur ca o viseaza si noaptea...
ce va asteptati sa faca cu ea? sa iasa cum fac majoritatea cu o masina de sute de mii de euro prin bucuresti sau mai stiu eu unde si sa faca raliuri pe la semafoare pana il ia pe primu si se da peste cap?
o repara, o strica, o repara iar de N ori pana il lasa banii si se distreaza pe circuit cum viseaza multi de aici. cred ca defapt vorbeste invidia din voi ca nu va permiteti sa farmati si voi o masina ca asta, daca se poate pe strazile orasului sa fiti vedeta pentru o zi pe la stirile de la ora 5... in loc sa ziceti om cu cap, bravo lui ca s-a distrat pe circuit si nu prin orase sau dupa voi pe circuit se circula cu 50km/h? nu de alta da nu cumva sa omorati furnicile de pe pista, poate va prinde si radarul unde este o portiune dreapta mai lunga din circuit...

LoganFan 24-07-08 22:49

doamne ce fatza de ratat are.....si saraca masina,dupa ce k sau facut 1300 de masini carrera gt,plus k e si cu tuning de la gemballa,deci si mai rara,vine un ratat sio distruge......aici putem observa ce face banu din om,sal doaran posterior de 750.000E

Sindrom 24-07-08 22:50

da mie imi place ca voi ziceti de om ca e idiot, dar voi habar nu aveti ca omu s-a dat cu masina aia de zeci de ori pe circuit, si s-a intamplat sa greseasca, l-a costat asta e, dar cand i-a scapat masina lu ala de la top gear, iar am uitati cum se cheama, numai ziceti nimic, sau e si ala tot un idiot???
ganditi si voi ca nu aveti toti cap de strut, si o masina de 50 cp si una de 150, si una de 400 cp, ti-o iei sa folosesti herghelia aia nu sa-i tii sa-i bagi gas in ea.

LoganFan 24-07-08 22:52

moama da nu inteleg,cum ma asa om,dak aveam o masina k asa o scoteam la soare doar ca so spal.......saraca masina........das curios,dak ar ramane ala falit,moare de foame k nu stie valoarea banilor

LoganFan 24-07-08 22:54

ptr "Sindrom",da nene asa e e greseala da nu prea poti sal compari pasta cu Stig,ptr l masina era a lui,si Stig doar le testeaza,il doare pe el undeva de masinile alea....dak avea el o astfel de masina,zic co iubea mai mult ca pe maiksa

lucian ion 24-07-08 22:56

scurt (un taran prost cu multi bani) asa masina!!!!!!!!!!!!! pacat de ea.
daca nu are ce face cu bani mai bine sa faca cateva acte caritabile.
ar fi mai faimos!!!!!!!!

gelu_r 24-07-08 22:59

un om care si a luat masina puternica pentru ai folosii toti caii nu ca in romania...au X5 ,cayenne si nu urca o bordura cu ele..
masina e facuta pentru a fi exploatata nu ca SLR urile de la hotel REX..
MACAR SI A LOVITO (nu""distruso""cum e in titlu,ca masina cu 100 mi euro o face) pe circuit in timp ce se bucura de senzatia care io oferea..nu ca alti pe dorobanti

bmw_360cp 24-07-08 23:03

mf masina..:)) da ce i-a fcut:))

ady` 24-07-08 23:18

toti astia de jucati nfs si stati cu telefonu in mana cand iesiti din casa sa mai faceti poza la un mertan,bmw..sau ce mai gasiti si vi se pare misto si ocazional mai forjati si voi o rabla...ciocu mic frate. In primu rand era pe circuit, cand iesi pe circuit iesi ca sa te distrezi,te doare in basca de masina si vrei sa si castigi daca se poate. La standuri probabil k rasufla si masina si merge cu 50-60...in rest iti dai seama ca o calca, voi ce ati face cu asa masina pe circuit ? poze ?:| uneori ma intreb de ce va ambalati atat...daca era masina voastra pt care ati facut rate si ati strans din dinti toata viata ca sa o cumparati intelegeam..da asa cand ala are bani de se sterge cu ei la..c*r si isi permite sa tuneze un supercar ca sa ii dea blana pe circuit..eu unu am tot respectul..si bine ca nu a patit ceva el ca era mai grav. Mai ganditi si voi...decat sa faca ca toate "vedetele" de la noi sa ia un supercar si sa se duca pana la coafor..piata...sau sa isi duca gagica la un club ori vre-un handicapat care are bani de la mama si tata si o infige in pietoni si oameni nevinovati prin oras ca vrea sa vada tot poporu ce masina are mai bine iesi pe circuit si o rupi in 15 ;)

Sonny 24-07-08 23:22

Ati vrea voi sa aveti banii lui s-o dati de gard si peste ceva timp sa fie noua... Comentarii aiurea. Si nu e chiar distrusa masina...

Daca omu si-a luat masina cu mmmmulti cai sa se distreze cu ce va deranjeaza? Ca a dat-o un pic de gard ca a gresit?! Bafta lui.

fulgerash 24-07-08 23:33

Saracu sa vina la mine sa-i dau marunti de 500E

Marius_mym89 24-07-08 23:50

ca fan porsche ce pot sa zic....asemenea masini nu s' pt oameni ca el...:sad:

All times are GMT +2. The time now is 09:49.

- Copyright 2026 4Tuning