![]() |
HELP...dispun de 3000E ptr achizitionarea unui bmw
Doresc sa cumpar un bmw 320 an 93-94 dar nu stiu ce motorizare. daca ma puteti ajuta in sensul asta as fi foarte recunoscator... Puteti sa imi dati voi un pont... un anunt ceva... va rog! sunt foarte nehotarat...sunt si un pic fricos in legatura cu problemele la bmw... mai pe romaneste( nu stiu la ce sa ma uit cand merg sa cumpar un bmw) va rog sa ma ajutati!
|
Re: HELP...dispun de 3000E ptr achizitionarea unui bmw
pai daca ai zis 320 cum nu stii ce motorizare ?la bmw prima cifra e seria, si ultimele 2 motorizarea/cilindreea (cel putin in majoritatea cazurilor, exceptand 335i etc, dar oricum nu au legatura cu ce cauti tu)
|
diesel sau benzina ..nu stiu
|
benzina performanta diesel consum mic dar la cum e cu pretul motorinei mai mare decat la benzina mergi pe benzina dar daca tii la consum i-a un diesel
|
Quote:
Daca vrei benzina, ti-as recomanda un 318is, care are un motor mai mic, in 4 cilindri, dar 140cp. |
dar ce ce fel de cutie de viteze ar fi mai buna....automata sau manuala?
|
hai frate cu intrebare de-asta vii...
nu e mai buna niciuna, e mai buna cea care iti place tie. normal ca o cutie automata presupune intretinere in plus |
eu nu vreau sa supar omu'....te rog frumos sa ma ierti daca am zis ceva jignitor ...doar voiam sa stiu asa din punct de vedere al fiabilitati...consum...
|
pai cu cutie automata ai consum mai mare.fiabilitatea eu zic ca e la fel, dar daca ti se strica cutia automata o sa iesi mai scump cu reparatiile.
|
atunci optez pentru cutie normala ..ms pentru ajutor... o sa imi iau un bmw 320 i cutie normala an 93...dar la ce sa fiu atent cand cumpar o masina ca asta?
|
pai e normal ca o cutie manuala sa fie mai buna... intotdeauna ce e mai simplu e mai fiabil , mai ieftin de intretinut si mai bun. cutia automata e mai buna decat in cazul in care iti place tie.
|
ce topic interesant, nimeni nu ii raspunde omului la ce intreaba el cu adevarat..numai critici.Daca vreti sa il ajutati spunetii la ce sa se uite cand cumpara o pisica, ce motoare consuma mai putin etc etc.
|
cel mai simplu...iei un mecanic cu tine sa vada daca e totul ok la masina....nu te trezesti peste o sapt ca ti-a luat foc motorul...
|
eu acu recent mi-am luat un 316 din '93...merge super bine...sper sa reusesc sa il aranjez si sincer nu consuma atat de mult precum ma speriasera unii
|
cat iti ia?
|
Quote:
|
practic e mult,dar teoretic mergi cu alte carute cu acelasi consum si performante mult mai mici
|
cam ce consum are un 320 i de prin 93-94? sper sa nu ma speriatzi...:P
|
vreo 2 litrii mai mult decat 318 si la extern si in oras
|
aoleu:P cam mult...da oricum imi iau...am dat comanda deja.
|
Pentru aia 2 litri in plus,o sa ai zambet nonstop pe fata cand o conduci,crede-ma...si acuma treaba cu consumul e relativa e raportata la nr de km pe care ii faci,adica unii fac 100km pe saptamana altii 500km.Si pana la urma iti iei masina pt consum si treaba,sau pentru placerea de a conduce-cum e BMW
|
eu o sa merg intre 500-1000km pe saptamana...oricum vreau un 2.0i...in ciuda consumului mare...imi place...o sa plec maine dimineata in germania sa imi iau o pisica...daca nu o sa gasesc pe acolo...am vb cu un tip de la timis...si imi aduce una...multumesc pentru ajutor....
|
mi-am cumparat un 520 I din 96....4400 euro...ce zicetzi....afacere sau prosteala? masina e full..plus ca a fost condusa de o baba de vro 65 de ani...am luato la prima mana... ce sa mai... pun poze
|
Baba asta e cumva nevasta mosului ala de vinde masini si au garajul ala impreuna de vand toate masinile puse prin anunturi?
|
Quote:
|
consum 13 in orash...si 7-8 afara...am facut consumul pe drumul germania-romania...viteze in 140-220
|
poze ...maine daca am timp...nu promit...:P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:35. |
- Copyright 2026 4Tuning