![]() |
PEP - Un Tico periculos de frumos
3 Attachment(s)
cel mai k lumea modificat tico de la noi(exterior shi putzin interior)...cel putzin dupa parerea celor care l au vazut.
Am reushit sa l pozez in H asha ca o sa pun pozele acilea sa vaza toata lumea(sa se inspire toata populatzia conducatoare de tico) |
3 Attachment(s)
...
in poza cu bordul s ar fi vazut lumina albastra a bordului(daca nu ash fi facut o cu blitz) rotzile sunt pe 14 |
1 Attachment(s)
scaunele sunt de porsche :shock:
|
..am vazut si eu masina in H ..arata super ..a bagat ceva bani in ea ..!!:peace:
|
dintr un motiv anume nu pot sa shterg postul asta care a aparut de doua ori :(
|
3 Attachment(s)
halogenele pe care le are dau o lumina foarte alba
|
Super sexy masinutzaaaaaaaaaaaaa !!! Jeez, deci e chiar periculos de frumoasa.
E si in Craiova un Tico \"tunarit\", ceva de genu' celui de mai sus (doar exterioru'), da' e pe taxi... deci nu va rezista mult... PS: CHIAR E MARFA MASINUTZA!!!! |
1 Attachment(s)
omu a zis ca poate sa faca rost de numere ca cele de mai jos, aduse din afara, problema cu ele ca tb sa le punetzi nishte stikere cu romania in loc de de sau ce o fi pe ele.
ca sa vedetzi dimensiunile nr lui are atashat alaturi un nr in format normal shi un t68i |
beton...nici nam terminat de pus pozele shi deja 2 reply uri :)
shi la mai mare baietzi :D |
...masina asta din cate stiu eu ..si din ce zicea omul ..e umblata pe la suspensii..care sunt sport..si mi se pare k si la motor...:peace:
|
:) a iesit misto de tot.. oare cat a bagat in ea?
|
hmmm
a zis aseara ca in afara de evacuare nu a mai facut nimic la motor and such...da nushtu de suspensii...o sa intre shi el pe forum daca se tzine de cuvant sh o sa ne lamureasca :) sau il intrebam data viitoare... |
..l-am intrebat cam cat a bagat in ea ..muzica ,neoane ,scaune ..tot ce are schimbat pe ea si nu a vrut sa spuna ..a spus doar k mult!!
|
eu il cred:) poate chiar prea mult pt un tico :lol:
|
frumos noul titlu...acu de ash shtii shi cine la pus...ca nu yo :P
/EDIT: recitind postul lui Gabi, m am prins cine a schimbat titlu :)) |
sigur e mana lui Gabi acolo :) s`a indragostit de tico asta
|
1 Attachment(s)
am si eu ceva de zis ... pe bune acum, am vazut si eu masina in H e... bijuterie... eu nu inteleg o chestie ... de ce nu o spala mai frate inainte sa vina in H , sta zzile sa se ocupe de ea .. si nu poate sa dea prafu jos de pe ea... wtf
|
1 Attachment(s)
da-mi frate mie o carpa , ca ti-o sterg eu.... ( ti-am spus ai frumusete de masina , poti sa iei si praful ala de pe ea... )
|
lasati l mah in pace...nu intodeauna ai timpul/cheful sa o speli...
mie imi place shi cu putzin praf pe ea...altfel ash fi zis ca e facuta pe calculator shi ca tico asha frumos nu exista :P |
:lol: at_b, ESP: mana mea e si...
at_b: daca-l cunosti pe proprietar, sau cand te mai intalesti cu el, strange-i mana, da-i un pupic pe obrajior si FELICITA-L din partea mea! Masinutza e super periculoasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! PS: ce daca nu-i spalata ? Sa mi-o dea mie asa, murdara, cum e, sau chiar cu namol pe ea, ca nu ma supar :D |
o singura data mam intalnit cu el cand i am facut pozele...ne am facut cunoshtiintza shi i am strans mana...de cateva ori chiar...da de pupat... :evil: :P
/EDIT pt cei care ar fi interesatzi de numere dalea micutze, sa lase mesaje aici sa le vada omu cand o intra shi el pe net :roll: |
eu vreau sa vad pozele cu scaunele de Porsche si muzica :)
asa exterior ce pot sa zic e ca arata mai bine ca un Tico normal.....dar ce nu inteleg e de ce a lasat gri eleronul cat toata masina e albastra? |
jmecher rau ticou` ala :) frumos rau ... da ma intreb adik in fine am auzit k se pot pune motoare de golf 1 in tico .... cu MULTE MODIFICARI CE-I DREPT pe situ ala polonez am vazut park :?: tico.pl
|
mie unu mi frica de tico-uri... imi inspira o stare de nesigurantza... :D :baby:
|
partile alea suplimentare de la bari de unde le ai si cat costa ca ma intereseaza :(
|
L-am vazut si eu sambata! Se misca bine, se aude bine, iar investitia nu e prea mare.
|
BRAVO! RESTECP! PREA TARE!
Cat i-ai dat maxim in gura? Cam cati bani ai bagat in ea? |
TARE MASINUTA
|
aham... am vazut-o pe viu la Tm, felicitari! e fainutza shi ai turnat shi borscoiu :D :wink:
|
yep...e super tico-ul :lol:
|
mosuletu daca nu e secret cu ce sau unde ai afumat stopurile,ma intereseaza si pe mine :idea:
|
Cu lumanarea :lol:
Poti sa le faci cu spray negru' sau folie de geamuri. |
sau... potzi sa itzi faci la comanda stopuri la Elba, ce culori vrei tuh...
|
cum iau legatura la ELBA sau ai vreun tel. de acolo
|
man... yo nr nu am, da are OVI, de pe forum, nr lu un tip care shi-a facut stopurile acolo
|
sal
salut baietzi frumusel tico ala numa ca sta praful in el ca la el acasa astanui nika am mai zis e frumos dar eleronu ala de ce *** e gri ?
mai fain era albastru si zicea careva de suspensii din poze nu pare sa aiba suspensi sport sau daca are atunci cred ca ar merge lasate mai jos e beton felicitari posesorului si am auzit ca si merge bine bravo lui daca se poate sa mi se spuna pe cat is gumele avetzi grija de voi salut caci garda va priveste |
heheh l-am vazut pe PEP duminica pe la IOR- Gloria era si pe el acolo :D
Tocmai pleca :P |
chiar a avut accident pep sau nu , ca sa stiu daca il omor pe prietenul meu sau nu :D
|
Interesanta mashinuta!arate destul de mishto da am shi eu o intrebare...... Nu sa gasit un eleron mai de doamneajuta numa chestia aia argintie???
Sincer mi se pare prea mica mashina in comparatie cu celelalte din trafic shi da senzatia ca poti fi zdrobit de ceilalti pe sosea. keep it real! Da totushi imi place ce a iesit! |
Cine zice ca pe un tinco nu se paote face tuning !?
oricum a ieshit mishto :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning