![]() |
BMW 323i E46
6 Attachment(s)
Asta este masina mea. Am incercat sa fac un styling care nu sare prea tare in ochi, sa fie cat de cat aproape de orignal. Sper sa va placa :)
Exterior: Pachet Aerodinamic M3 E46 (Spoiler fatza, praguri, bara spate, spoiler portbagaj) Toba finala Eisenmann 2x76mm Filtru aer K&N Version2 Discuri frana Zimmermann perforate Lasata cu Eibach Pro Kit 30mm Oglinzi M3 E46 cu Autofold Shadow Grille Folie Geamuri 70% Jante: Breyton Spirit Black 9x19 cu 235/35-19 Dunlop SP9000 Lumini: Halogene M3 E46 cu Philips Xenon HID 6000K Faruri Projector46 cu Cromium Angel Eyes si Xenon 6000K Stopuri LED Facelift BMW E46 Interior: Bord Plasma Liste interior aluminiu Pachet sunet Harman Kardon Sony CDX-M850MP |
imi place mult ...are un aer misterios..totul negru asa 8) .. cred ca ar arata mai bine si cu stopurile de pe spate schimbate ( negre de ex. )
...oricum felcitari :!: |
vot - perfecta
Ce sa zic, se vede ca-i facuta de un pasionat si ca-i de afara Plusuri - jante Breyton - pt connaiseurs :D, designul lor f reusit si in concordanta cu masina, negru cu polished lip arata superb cu,culoarea neagra a masinii - kit m3 chiar daca destul de comun, ramane un clasic pe BMW si arata excelent -stopuri - rosu-alb, f frumos (si sa nu pui altezza c-o strici) -faruri - HID - enough said -arcuri eibach, masina e frumos coborata, nici prea inalta nici prea joasa -lipsa unui eleron gigantic,stickere sau alta desene/luminitze/neone Minusuri - nimic, de fapt ca sa fiu putin carcotas o sa zic ca i-ar sta super cu \"shaved doors\", toate 4 |
e super dar ar trebui niste stopuri negre parerea mea
in rest e super frumoasa :D |
chiar imi place...e finutza...poate se lucreaza ceva mai grav la motor...shi atunci o sa fie super...super...
|
PERFECTA :shock: ai putea totusi sa fie in concordanta cu partea frontala...sa-i pui stopurile pe led alea fumurii :D
|
scuze de dublu post.
Mersi de pareri la toata lumea :) |
2 Attachment(s)
Nu am vrut sa pun masina la poll inainte de a pune stopurile dar nu am rezistat...
Astea urmeaza sa fie montate peste 3 zile :) |
perfecta! noroc ca am stat sa vad ca ti-ai luat si stopuri :)
|
Frumoasa FOCC!!!!!! :P :P :P :P :P
|
sa pui poze si cu stopurile cand sunt puse pe masina
cred ca o sa fie beton :D 8) |
am votat perfecta ...i-ar sta super si cu shaved doors ...
|
Re:
Quote:
Usile le las asa. Nu prea sunt fan de lambo si shaved doors pe BMW, nu stiu de ce...parca merge mai bine la japoneze...e doar o parere :) |
Ai o masina superba :shock: . Felicitari :!:
|
O sa fiu carcotas :evil: si o sa ma intreb dak e a ta .......Ai uitat sa ne spui de oglinzi care se vad ca sunt schimbate , si mi-e greu sa cred ca cineva uita si ultimul surub schimbat de pe masina lui :P :P :P
In rest fff frumoasa !!! |
Re:
Quote:
Daca tot citesti si carcotezi mai bine citeste ce scrie :) Daca e mea e intrebarea prea naspa sa o mai si raspund...posers sunt destui pe netul asta nu e mai nevoie de unul pe forum, nu? |
3 Attachment(s)
Am promis ceva poze noi cand sosesc lampile blacked out...
Rezultatul: Si asa se incheie anul. La primavara trebuie un complect nou look :) |
respect
FRATE TOT RESPECTU!!! SE VEDE K STII CE VREI DE LA O MASINA, SI TI-AI FACUT-O SUPER. E TARE RAU BMW-U! NEGRU TOT ARATA BELEA!
TINE-O TOT ASA K O FACI BINE RESPECT |
No comment.Bravo, bravo, bravo.Este bestiala.
|
E MORTALA !!!!!! Super tare ... bun gust ... dar mai umbla si sub capota ca la exterior e ok :D
|
Re:
Quote:
la sub capota nu ma bag...ca sa iau ce vreau eu, g-power compressor ma costa la fel de mult ca si cum mias lua M3 direct si sa pun masina la vanzare :) deci daca am firma de styling vreau sa fie exteriorul OK pt ca ala face reclama...si aici la noi cu viteza de 110 pe autostrada merge 180 cp destul |
Clar, ai dreptate. Masina ti-a iesit bine de tot, si oricum eu consider ca e de ajuns ce ai tu sub capota pt drumurile noastre :lol:
|
ce drumurile noastre,tu nu vezi ca vorbeste de suedia??? :lol:
|
e cel mai frumos proiect personal pe care il stiu.
spoilere, faruri, jante... nota 10 pt ele |
Re:
Quote:
poate facem meeting la vara :) de unde esti? Mersi inca odata |
cu placere razvy...
sunt din bacau... si nu pot sa ma duc la paltinis saptamana asta :cry: :cry: stii despre ce vorbesc cred... eu mai trag de furnizori, si de asigurari :lol: sper ca in max o luna sa fie gata si a mea... |
SUPERBA ...
fara 'brizbrizuri' ... f.finutz facuta .... totusi nu cred ca i`ar sta rau cu o capota din carbon ... :roll: ... felicitari !!! :wink: |
Felicitari... ai reusit sa faci o masina simpla dar care iese in evdenta (daca nu ar avea numere ai putea zice ca e masina unui mafiot ;) )
|
este cel mai elegant modificat e46 pe care il stiu...
tot respectul meu pentru razvan... |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Asta mai urmeaza la primavara: |
5 Attachment(s)
Si asta...
Va fi cam mult Carbon...si multe altele... |
luasem masina ta drept model
dar nu pot tine pasul cu tine nici dak imi vand un rinichi :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Ceva update la planuri: Toate partile sunt comandate:
Exterior: Front CSL Vorsteiner Portbagaj CSL Vorsteiner Capota VRS Vorsteiner Fustitze Hamann GTR Grill full Carbon Spoiler spate Carbon Embleme Carbon Rame geamuri Carbon Sunet: Lada cu 3 basi MB Quart 10' Amplificator Kicker 1200.1 Monoblock (pt basi) Amplificator Kicker 350.4 (pt sistem fatza etc) Head Unit: Alpine CDA 9855R Boxe si sistem spate Rainbow Boxe si sistem fatza MB Quart SC241MDX Stinger Condensator Interior: Piele noua in 2 culori OEM BMW Pedale Carbon Iluminare LED Albastra (toata butoanele portocolii vor fi inlocuite cu LED) Cam atat, poate mai cumpar ceva intre timp. De cam saptamana viitoare incepe distractia cu montaj sunet. |
si ce astepti razvy nu faci poze ? :D
|
..........
:shock: :shock: Am votat : :shock: :shock: PERFECTA !! bafta in continuare !
|
E superba frate!!! Una dintre putinele masini care intradevar imi plac! Si mie imi place cat mai simplu, fara tot felul de stikere si culori. . .
Daca as avea masina ta, mi-as face un desen pe capota dar ceva tot in ton cu negrul ala, de ex. un tip in costum negru a carei fata sa fie a mea dar un fel de caricatura. 8) Asta imi imaginam. BMW e marca mea preferata de masina!! Bravo . . . ce pot sa-ti spun . . . succes in continuare!!! Ai o masina deosebita! :wink: |
Re:
Quote:
:lol: :lol: ciudatule...... |
Re:
|
super. arata chiar bestial. totusi din ultima poza am vazut ca vrei sa schimbi castofonul masinii cu unul alpine. stiu ca la bmw casetofonul original e mai lat decat cele normale, iar inlocuirea sa nu va arata la fel de bine.
bafta |
Re:
Quote:
Mersi de compliments oricum :) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:23. |
- Copyright 2026 4Tuning