![]() |
Nice MyCar: model electric de oras
4 Attachment(s)
Nice MyCar este o masina electrica de oras foarte haioasa care isi va face debutul in Londra la British Motor Show (23 iulie - 3 august).
Proiectat de Giugiaro si produs in Hong Kong, vehiculul electric cu doua locuri va fi disponibil din toamna pe piata din Marea Britanie la pretul de 8.995 lire sterline. Modelul cu zero emisii poluante atinge o viteza maxima de 64 km/h, are o autonomie de 64 km si are nevoie de 6-8 ore pentru reincarcarea completa a bateriei. MyCar va fi disponibil in 7 culori iar echipamentul standard include geamuri si oglinzi electrice, radio MP3 player, jante din aliaj pe 14 inci si display LCD. Printre optiuni se numara o trapa, jante din aliaj pe 15 inci, interior din piele si scaune incalzite. |
Re: Nice MyCar: model electric de oras
Sper ca din cauza cresterii pretului petrolului sa nu ajungem sa conducem rahaturi de astea.
|
:neutral: prastie
bagi o statie, 2 difuri si s-a dus dracului autonomia astea nu-s masini dati-o-n porumb de treaba, cel putin pana se termina petrolul... |
Mie mi-ar fii frica sa merg cu asa ceva prin oras. Intra unul cu o masina mai mare in mine ma face conserva.
|
Quote:
|
e cel mai mare cosmar...sa conducem asemenea masini pe sosele
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=BqqtJ...eature=related http://www.teslamotors.com/performance/perf_specs.php Poate pe viitor iti schimbi parerea |
gluma gluma dar viitorul cam asa o sa arate.....petrolul se duce.....40-50 de ani si gata ...duracel power :)
|
ar fi bine sa dispara maine petrolul
|
Quote:
|
iti dai seama ca tampenia asta nu face nici un fel de zgomot
|
tesla da e faina,da nici asa, i foarte nasol ca tre sa astepti foarte mult pana se incarca si tin foarte putzin bateriile, la mini jucaria aia daca ai treaba prin oras intr-o zi faci mai bine de 64 de km,si dupa ce faci, stai 6 ore si te uiti la ea cum se incarca sa poti pleca iar?
|
sa zicem ca in orasele mici (cum ar fi si tulcea) ar merge o asfel de panarama ... da in bucuresti te duci dintr-un capat in altu si s-a dus bateria , macar daca o faceau sa se alimenteze de la soare .. ca sa te mai tina inca ceva km ...
|
Mie unu nu imi plac masinile electrice . Nimic nu se compara cu zgomotul unui motor pe benzina , cu o evacuare zgomotoasa. Nu cred ca masinile polueaza asa tare ...mai bine ar mai face ceva prin America , ca am auzit ca ei nu au vrut sa semneze nu stiu ce tratat in legatura cu poluarea.
|
pacat de autonomia redusa si de timpul mare de reincarcare... in rest miar fi placut asa ceva... 4fun
|
O sa am cosmaruri la noapte, imaginandu-mi ca voi conduce o trompeta din asta :|
|
matizu meu e masina de DTM pe langa jucaria aia:)).Pot sa spun ca detzin o limuzina pe langa masina aia:))
|
si daca va uitati bine:))))))) butonul de avarie e exact acelasi de pe matiz:)))) Daca copiaza masinile scumpe8)
|
E abia la inceut! Se vor face i cu autonomie mai mare, se poate! Eu studiez la asha ceva si zic ca se poate cum nici nu va asteptati mai bine dar mai dureaza in 10 ani!
|
64km/h pfff nu are ce cauta la noi...adiooo
|
o sa ne manance poluarea totusi....tre` sa o luam ca o solutie...
|
ce misto,astepti 8 ore sa se incarce si dupaia mergi 64 de km cu 64 km/h si iar trebuie sa o bagi la incarcat 8 ore....o mare prostie,dupa parerea mea
|
mai bine toyota prius decat asta.....
|
Mai bine bicicleta! aia nu polueaza si faci conditie fizica!
|
Quote:
|
Quote:
Si mie imi plac masinile cu combustibil dar stim cu totii ce inseamna petrolul pt lumea asta ... m-as putea lipsi. Gandeste-te cati bani bagi intr-o masina normala ,doar pt combustibil dai ceva sute de euro lunar , apoi cate piese consumabile are un motor pe combustibil fata de o masina electrica. In strainatate sunt o multime de case ce au panouri solare pe acoperis ,din care isi iau peste 70% din necesarul de energie ,ai si o masinutza electrica reduci din cheltuieli enorm ,plus ca nu mai dai de mancare la americani cumparand petrol si nici nu mai distrugi mediul. |
urata caricatura:evil:
|
Este frumoasa teleghidata asta. Dar la cati vor pe ea macar puteau sa ii puna un display color si mare. 9000 de lire, destul de mult.
|
tehnic vorbind o masina electrica e chiar mai tare k una pe benzina\motorina, cuplul este livrat constant de la toate turatiile deci nimeni nu te ia la semafor sau in depasiri, k de ex Tesla.... ia suta in mai putin de 4 secunde :) si la fel accelereaza pana la 200km/h (viteza maxima)... deci e cam k un veyron pana la 200... in sub 8 secunde deja esti sus :) eu unul dak as avea 100 000$ nu as ezita sa imi cumpar asa ceva :)
|
vai mie unul imi place la nebunie ,mai putin partea cu un camion in mine in rest ar fi frumos asa ceva. si ar fi faza frumoasa sa ai 3 dastea cand mergi cu una alta se incarca dar sincer foarte scumpe
|
nasol..o sa le vina timpu:(((((
|
nu prea ma incanta ideea
|
inca nu e infrastructura bien dezvoltata dar o astfel de masian e f ok, e ude exemplu am servicul in romania la 5-6 km de casa si in sua il am la 20km de casa.
pleci de acasa ajungi la servici o bagi in priza, pleci de la servici ajungi acasa o bagi in priza, ideea e ca fiecare loc de parcare sa aiba o priza si atuncea e chiar ok, viteza n-am nevoie ca la orele alea la care te duci si pleci de la servici mai mult stai in trafic decat sa mergi...... deci autonomia in acest scop nu e o problema, iar pentru un mers la mare un munte acolo inca nu se poate vb de masini electrice nu cred ca e nici o masina electrica care sa ajunga la 500-600km autonomie (nu mai vb de reicarcare in cateva minute/secunde). tesla mi se pare ca se lauda cu o autonomie de vreo 300 si ceva de km acuam e alta problema mutam totul pe electric nu stiu daca se poate sustine acel consum de electricitate, iar daca va ganditi la celule solare atunci s-au dus dreaq cursele noaptea :P |
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning