![]() |
Ce motoare aveti?
Chiar sunt curios sa vad care ce incaleca.
Eu posed o Honda CB500 R / 50Cp / 195 viteza maxima / 170 Kg VOI? |
4 Attachment(s)
Honda Cross 125 shi Yamaha XT-R 125 Enduro...
|
2 Attachment(s)
MZ ETZ 250 , 250cc, aprox 20 cp (deocambata :D)
intentionez sa cumpar un gsx 600f sau 1100f |
PIAGGIO SILVER WING-200 cc custom made ! E un scuter destul de \"nervos \" dar isi face treaba :lol:
|
Gagica mea
4 Attachment(s)
Iat-o
PH 25 CBR Feriti-va de mine! :lol: |
1 Attachment(s)
pentru potolirea setei de acceleratie :twisted:
|
taraba mea
3 Attachment(s)
kawasaky zx12r kw?..... kg..... mici modificari pe ici pe colo :lol:
|
furca si discurile sunt de zx 10 r? akrapovic-ul e complet sau doar partea finala?
|
zx12r
4 Attachment(s)
evacuare full evolution, discuri, furtune,paduri,galfer,power commander, pompa frina beringer radiala,maneta ambreiaj beringer,amortizor hyper pro,parbriz puig,furca este stoc zx12r
|
zx12r
1 Attachment(s)
asta e o poza care imi place
|
1 Attachment(s)
Frumoasa foc motoreta ta, dar eu tot pe a mea o iubesc :P
|
1 Attachment(s)
:)eu posed o Aprilia Rs 125 , 35 cp...sunt foarte multumit de ea!!
|
2 Attachment(s)
... Care sunt:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
A mea e in poza de mai jos. Sa nu ziceti ca nu e frumoasa. :oops: :shock: |
1 Attachment(s)
woooow totzi avetzi motoare de motoare ... :D
DAAA sa ma bag shi eu pe aci cu un Piaggio CIAO :P momentan ete bun pt. inceput :wink: |
1 Attachment(s)
@LaurBalaur: cred ca ne-am luat o data la intrecere de la Favorit spre Moghioros...
Poate te confund...oricum mai e cineva cu un motor ca al tau prin Dr. Taberei. Ne vedem la primavara, sa mai incalzim fiarele :P :wink: P.S. Me and my bike... |
2 Attachment(s)
Suzuki R1000 GSX + altele de joaca
|
Re:
Quote:
|
a fost. acum o fi in rai sau in iad
|
@ -vlad- ma sigur ca ii motoru tau? esti cam prea tanar pt ala :)
a si nu se zice r 1000 gsx ca ze zice gsx-r 1000 si ala din poza ii de 1100, nu de pe sticker stiu, da are farul mai \"retro\" , la fel si carena superioara e mai infata ca la cea de 1000 :D BTW: dece nu o mai ai? lai vandut? nu te-o mai satisfacut? :P |
a fost a unchiului meu care a dat-o in boala copiilor. a fost la mine doar cateva saptamani. nu stiu cui i-a dat-o
|
Vlad ce este aia motocicleta?
Esti macho rau pe motoru ala!! LOOOOL |
motocicleta este o boala (un virus); dar ca orice boala ea te poate ucide:
prin motociclism iti dezvolti hormonii, iar adrenalina atinge cote maxime, iar de ficare data vei vrea mai mult si mai mult. pentru a merge pe o motocicleta pentru cei care nu au o motocicleta nu isi cunosc o parte din viata. ASTEP SA-MI RASPUNZI SI TU SA VEDEM DACA STII CE ESTE AIA O MOTOCICLETA. |
Re:
Quote:
Motocicleta nu are 2 roti??? sau gresesc :lol: |
daca primti si fete... ma inscriu si eu la cetegoria motociclete, cu o mini-motocicleta... honda CBR 400 RR (babyblade :D )
iar ZX-12 -le lui ADI e Beeeeeeeeeeeee-TON |
Bine ai venit si aici!
|
Re:
Quote:
e gsxr 1100 modelul cu racire mixta, si pe apa, incapand cu 94-95, cred, cu 5 viteze... oricum, mie imi place teribil, am doua, serios... dinamica superba, stabilitate grozava... dar pentru aglomeratie in oras, as lua cu imprumut pe a lui babyblade oricand... :lol: cea din 92-93 avea farurile mai la fata si racire numai pe ulei oricum, scrie si pe ea ca e 1100 si dupa faruri vezi si anul :wink: |
4tuning o sa se implice activ in campania
UN FAR INSEAMNA O VIATA |
2 Attachment(s)
CBR 600 1992 carene F3
|
:lol: E pe vine Yamaha R1 - 2001... poate cu putin noroc si bani mai multi peste ceva timp... una 9 ( R1 sau o Honda CBR 1000 repsol replica) :twisted:
|
1 Attachment(s)
honda dominator nx 650 din 94, excelenta pt oras, si ca manevrabilitate si ca consum. Nu mai mult de 5-5,5%. Super motoreta :lol:
|
Re:
4 Attachment(s)
Quote:
scuze de offtopic, acum ontopic: yamaha fj1200, touring pursange. |
1 Attachment(s)
Mai nou KTM LC4 SuperMoto, 640cmc din 2002. Dar in pacate trebuie sa il vand urgent.. :(
|
Ia uite ca am ajuns si aici.E ceva mai micutz decat ale voastre dar acum am ajuns la ceva mai mare,cu patru roti,177 CP si motor de 2000cmc....din pacate am tradat motocicleta :D
Am o Aprilia Leonardo 150 cmc.Pozele le gasiti la Motociclete->Aprilia Leonardo.Bine v-am gasit bikerilor. :wink: |
Racheta Mea
1 Attachment(s)
:2gun:Cine se face cu mine?:D........inca este in rodaj, abia astept sa zbor eu ea...YUPIIIIIIII:D
|
Re: Racheta Mea
Quote:
sa revenim on ... eu am o gillera typhoon,kit polini bla-bla ... poze recente nu am ..pt ca mi`a facut`o praf un cretin :( ... sa va invatzatzi sa nu va datzi motoarele niciodata pe mana nimanui :cry: a fost invatzatura de minte ;) bafta tuturor shi asfalt uscat ;) |
Re: Ce motoare aveti?
Aprilia RS 125 2005 full power 34 CP 143kg la full acum vreau sa ii schimb toba cu tot cu melc( toba intermediara) ce sa zic rosie poze aaltadata acu imi e lene:D
|
un aprilia sr nu stiu din ce an.motor malossi de 70 si toba la fel
|
5 Attachment(s)
am eu un gsx600f.....pistoane de 750cc.carburatoare sport...evacoare modificate,toba sport.....
|
Yamaha R6 2006 midnightblack
se vede si in avatar; de 2 luni mi-a mancat si o caruta de bani, mici modificari pt impresia artistica |
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
- Copyright 2026 4Tuning