Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo - TM-80-DRA (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/84983-cielo-tm-80-dra.html)

polist_4ever 20-07-08 11:40

Cielo - TM-80-DRA

salut pe toata lumea...sunt din Timisoara si am zis sa deschid si eu un topic cu masina mea...momentan nu e prea "tunata" dar o sa fie in timp...:D
e un Cielo din 96' inscris in 99'....motor de 1.5...75 cai...pe benzina...
urmeaza si cateva poze...

morpheusmaster 20-07-08 11:45

Re: TM-80-DRA

:)) atat? asteptam detalii

polist_4ever 20-07-08 12:08

7 Attachment(s)
dupa cum vedeti la exterior mare lucru nu am facut...doar niste capace si capat de toba...
in interior:-vopsit cu rosu toate alea ce apar in poze :D
-huse "stil"
-neon albastru
-cd/mp3-player pionner 2000MP
-boxe fata Ultra Drive 40W RMS,100W MAX
-boxe spate Hifonics Zxi63 de 75W RMS,375W MAX
-cotiera
-covorase
-stop

o sa urmeze: -jante pe 14' sau 15'...
-folii negre LLumar geamuri spate+luneta
-probabil un subwoofer Hifonics...
momentan sunt doar planuri de viitor ca inca nu am suficienti bani...:sad:

morpheusmaster 20-07-08 12:15

E un inceput sa ii spun asa foarte frumos...hai sa incep:
1) Iati un tips mai mare pentru evacuare ;) ar da mai bine...
2) capacele is ok in lipsa de jante
3) Neonu ala imi place mult si vreau sa imi pun si eu...ai undeva o poza sa imi arati exact ce ai acolo jos??? sau pe net o poza ceva...e banda de aia cu leduri???
4) Esti pe drumul cel bun, spor la treaba in continuare ;)

polist_4ever 20-07-08 12:28

1 Attachment(s)
ms...am gasit si o poza cu neonul...

sper sapt viitoare sa ajung sa pun alta tapiterie in interior la usi...ceva fain cu rosu...asta din fabrica e chiar aiurea...

D o n n 20-07-08 14:35

misto masina ;) as avea nevoie de ceva detalii dupa ce iti faci tapiseria la usi ;)

B-64-KTL 20-07-08 15:04

Un inceput bun dar incearca sa maschezi firul ala si cutia aia neagra....pune-le pe interior ca e loc din belsug acolo. Si incearca sa pui si la sofer neon ca asa intr-o singura parte parca nu chiar asa.....totusi ai grija unde le pui ca atunci cand este aprins sa nu te orbeasca ceea ce cred ca face cel din dreapta pasagerului.
Spor in continuare.

polist_4ever 20-07-08 18:24

m-am gandit sa mai iau un neon sa il pun si la mine jos dar tre sa fac cumva sa il conectez cu firele direct la bricheta...sa pot sa folosesc ambele in acelasi timp...sincer nu ma deranjeaza firul ala si nici cutia...nu ma incurca cu nimic...

D o n n 20-07-08 19:23

aspectullllll....;)asta incurca mult

polist_4ever 20-07-08 19:28

na...fiecare cum ii place...mie imi e ok...:D

D o n n 20-07-08 23:42

cred k iti e lene sa il muti pe interior...ca iti ia cam o juma de ora ;))in fine fiecare cu treburile lui

Geo_ZGA 21-07-08 11:03

Bine ai venit pe forum.
Sincer sa fiu, mie nu imi place deloc ce ai facut la interior... masina este gri petrol, iar rosul din interior nu are nici o legatura cu masina. Asta ca sa nu mai vorbesc de neonul albastru... nu ii vad rostul acolo si culoarea se potriveste "ca nuca in perete".
Interiorul e mult prea incarcat si obositor. Din punctul meu de vedere, esti pe un drum gresit cu interiorul... ar trebui sa mergi pe o culoarea asemanatoare, sau care sa se potriveasca, cu exteriorul.
In rest... in lipsa de jante, merg si capacele, dar ca sa se vada bine vopseste jantele cu negru. Grila modificata, cu plasa, arata foarte bine si s-ar potrivi cu un set de pleoape.

polist_4ever 21-07-08 12:11

la grila m-am gandit si eu sa o schimb...dar tre sa vad de unde as putea face rost de alta...

D o n n 21-07-08 12:13

acasa iti faci rost de una..o dai pe aia jos,o desfaci....si pui plasa...si o prinzi..e putin greoi..iti ia cam doua ore dar se merita ;) daca vrei detalii dami pm

polist_4ever 21-07-08 14:15

am vazut ca la cielo jantele is cu 4 prezoane...dak vreau sa iau unele cu 5 prezoane se pot monta? ce modificari ar trebuii aduse ca sa le poti monta?

B-64-KTL 21-07-08 14:18

Ti-ar trebui niste adaptoare dar nu inteleg de ce nu-ti cumperi cu 4 prezoane ca mai toate modelele in 5 se gasesc si in 4. Daca aveai vreo distanta mai rara ziceam dar 4*100 sunt o gramada de modele si ai de unde sa alegi.

polist_4ever 21-07-08 14:24

mah unde ma uit vad jante cu 5 prezoane...super faine...sincer cu 4 rar am vazut ceva sa imi placa...

Geo_ZGA 21-07-08 14:51

Quote:

Originally Posted by polist_4ever (Post 1656260)
mah unde ma uit vad jante cu 5 prezoane...super faine...sincer cu 4 rar am vazut ceva sa imi placa...

Nu intelegi... aproape toate modelele jantele existente (cu exceptia celor de dimensiuni mai mari) sunt produse cu prinderi diferite: 4x100, 4x108, 5x100 etc. Prinderea 4x100 este foarte intalnita, e comuna multor masini, deci osa gasesti in mod sigur jante pt ea. Ce vezi tu pe internet sunt poze de prezentare, dar pt acele modele pe care tu le vezi in poza cu prindere de 5x, exista si prindere 4x100.

polist_4ever 21-07-08 14:57

Ok...acum am inteles...merci
te rog sa nu folosesti mircuisme si deprinderi de pe messenger. Scrie cuvintele complet, nu prescurtate

polist_4ever 22-07-08 13:43

la foliile llumar am inteles ca nu e nevoie sa iti dai geamurile jos...le poti monta direct...stie cineva dak e adevarat? are cineva din alea? :D

Geo_ZGA 22-07-08 13:54

Da, acum se monteaza folia direct pe geam... dar asta e valabil pt oricare dintre folii, indiferent ca e 3M, Llumar, Samurai, DRK sau mai stiu eu ce... e vorba de montaj, nu de folie.

D o n n 22-07-08 14:21

polist...grila nu o croma...sincer;)

polist_4ever 22-07-08 14:34

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1657928)
Da, acum se monteaza folia direct pe geam... dar asta e valabil pt oricare dintre folii, indiferent ca e 3M, Llumar, Samurai, DRK sau mai stiu eu ce... e vorba de montaj, nu de folie.

aha...pai e super dak se poate monta fara sa dai geamu jos...imi recomanzi una anume?...astea llumar am auzit ca is de calitate buna...rezista multi ani...

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1657982)
polist...grila nu o croma...sincer;)

pai de ce? crezi ca nu ar arata calumea? am vazut zilele trecute un cielo cu grila crom si mi-a placut cum arata...

te rog sa nu mai faci posturi consecutive. Chiar daca iti aduci aminte ceva ce ai uitat, ai optiunea "edit", foloseste-o cu incredere

Geo_ZGA 22-07-08 16:57

Llumar si 3M sunt cele mai bune, dupa ele urmeaza restul... despre Samurai nu am auzit multe lucruri bune, iar despre DRK doar din auzite, ca ar fi buna...
Grila nu o sa-ti iasa niciodata cum ai vazut tu, decat facuta in baie speciala, la vre-o intreprindere, ceva specializat pe cromari. Las-o asa cum e, in culoarea masinii, ca e foarte bine... nu are rost sa te complici pt un detaliu atat de mic. Sau, daca vrei, cumpara direct o grila de executive, aia e ce ai vazut tu cromat.

polist_4ever 22-07-08 18:47

ok...mersi pentru sfaturi...grila oricum nu e o prioritate...doar ma gandeam ca poate ar arata fain daca ar fi cromata dar tinand cont ca ar fi singura chestie de pe masina "crom" nu stiu totusi cat de bine ar da...jantele in schimb sunt prioritatea nr.1 :D

polist_4ever 05-04-09 22:16

Re: TM-80-DRA - Cielo

3 Attachment(s)
urmeaza sa vopsesc plafonul si porbagajul negru...si sper dupa aia sa reusesc sa pun si folii...neinmatriculate cred...

banzay 05-04-09 22:26

Uhm...arata...ciudat. Cat ai dat pe chestia asta? Nu mai bine pastrai banii si puneai niste folii omologate? Sau strangeai de jante? :)

polist_4ever 05-04-09 22:37

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2213994)
Uhm...arata...ciudat. Cat ai dat pe chestia asta? Nu mai bine pastrai banii si puneai niste folii omologate? Sau strangeai de jante? :)

pai...un prieten l-a facut...doar vopseaua am platit-o...deci cam greu sa iau folii sau jante din banii aia...:D
acum normal ca fiecare are alte preferinte...insa tin sa precizez ca tipul(adam cosmin) e foarte talentat si desenul a iesit exact cum am vrut...

ALX THE BEST 14-04-09 21:35

Am si eu o intrebare. Ti-a dat cu lac peste acel desen?

polist_4ever 19-04-09 11:49

da...

todor_cornea28 26-11-09 22:09

Re: Cielo - TM-80-DRA

frumoasa lucrare pe capota motorului. e talentat baiatul. cat timp i-a luat s-o realizeze?

All times are GMT +2. The time now is 01:20.

- Copyright 2026 4Tuning